Mi a baj a médiatörvénnyel?
mondjuk ha olyan kedvük lenne, akkor a gyakorikérdések oldalt 25millára büntethetik, mert szerintük sérti a cigányokat, hogy cigányos kérdéseket engednek kiírni az üzemeltetők, vagy sértik a gyerekeket, mert hagyják, hogy szexuális tartalmú kérdéseket lehet kiírni, függetlenül attól, hogy ki van írva, hogy felnőtt tartalom.
Téged mint átlag egyszerű kicsike emberke ez nem érint, viszont sok olyan internetes oldalt és üzemeltetőt akinek nincsenek milliói ügyvédekre, pereskedésre, érinthet. Pártérdekből bármikor lecsaphat a hatóság. törvényesen.
ha igazi fideszes vagy, akkor tudom, hogy nem érdekel, mert a legtöbb IGAZI fideszes csak magára gondol, pl, hogy több pénzt visz haza (már amelyik). Én megértem, de amikor majd nektek fog sérülni az érdeketek, akkor nem várhattok nagy segítséget a másik oldaltól, aki azért többségben van szerintem.
83
A hozzászólásodat nem minősíteném, te is gondolom 1990 óta fidesz fan vagy, mindegy hogy liberális, polgári, vagy néppárt, kicsire nem adunk, de egy kérdés: szerinted az rendben van, hogy egyátalán létezhetnek olyan jogszabályok, ami alapján bárkit meg lehet büntetni, konkrétumok nélkül, egy, az adott területhez jelentős mértékben nem értő csapat által?
Köszönöm a válaszokat, de egyértelmű nem érkezett. Leszögezem, hogy nem vagyok Fideszes, mégis egyet értek a médiatörvénnyel, és szerintem a mai világban mindenki csak magára gondol (tisztelet a kivételnek). Egyébként igazad volt, mert engem az tényleg nem érdekel, hogy kit büntenek meg mire.
Szerintem pártállástól függetlenül, mindegyik hoz létre testületeket, ahol a saját "párthű" emberei üldögélnek. Ez nem új keletű dolog, és mintha eddig nem lehetett volna visszaélni bármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!