Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a médiatörvénnyel?

Mi a baj a médiatörvénnyel?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy nem olvastam el szóról-szóra az egészet,de azért átolvastam, és semmi kivetnivalót nem találtam benne. Légyszi írja már meg valaki, hogy pontosan mi nem jó benne, de ne azt, hogy sérti a vélemény- és sajtó szabadságot, hanem hogy pontosan hol van ez benne. Mármint amire ezeket alapozzák? Igenis kellett már egy kis rendszabályozás a médiumokban, gondolok itt főleg a kiskorúak védelmére (ami nagyon laza volt mostanában). És hogy nem lehet véleménye?, ne is legyen, legalábbis olyan ne, amit hátulról sugalmaznak. Egyszóval kérem írja már meg valaki, hogy mire alapozzák a tüntetést?
2011. jan. 28. 09:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát ha még gondolkozni is lusta vagy, akkor megértelek, és egyetértek abban, hogy ne vitatkozz senkivel.

Ha te elhiszed, hogy azért választanak meg ciklusokon átívelő pozíciókba pártkatonákat, hogy szebbé varázsolják az országot, akkor így jártál. Mellesleg ha azt is beveszed, hogy csak azért, hogy "védjék a gyerekeket" és "kontrollálják a magyargyalázást" megéri egy teljesen új kormányszervet felállítani, nem lett volna elég pár új törvény, akkor korlátolt vagy, és bele vagy b-zulva Orbánba. Ami nem baj, csak lehetnél kicsit objektívabb is.

2011. jan. 28. 23:18
 22/26 anonim ***** válasza:
Mivel mégis sértegetni kezdtél,megírom neked,hogy egy gazdag vállalkozó vagyok. És ezt a Fidesz alatt értem el,mert hagytak dolgozni. Az Orbán kormány ideje alatt eljutottam odáig,hogy sem az mszp 8 éve,sem a válság nem tudott kibabrálni velem. És most minden a régi újra. Van akinek ez jó,van akinek nem,de ez minden kormánynál így van. Aki tanul,keményen,kitartóan dolgozik előbb-utóbb sikeres lesz,a többi elvérzik vagy vegetál. Most nagyon eltértem a kérdéstől,de a sértegetést ki nem állhatom. Remélem képben vagy végre.
2011. jan. 29. 00:51
 23/26 anonim ***** válasza:
mostanság ellepték a gyakori politikai fórumjait az időmilliomos gazdag vállalkozók:)
2011. jan. 29. 08:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok képben, mert én faterom nem csak a Fidesz alatt keresett k.rva jól, hanem az elmúlt 9 évben is. Épp most építünk egy 40 millás villát vidéken. Szóval nekem ne akard bemesélni, hogy olyan szar volt a Kúrcsány alatt. Aki akart, akkor is dolgozott, szal ne ferdíts. Egyébként is, mit vágsz fel itt a pénzeddel, amikor nem is vág a témához, amit írtam. Ha neked fontosabb a pénz, mint az igazság, akkor gondolom ügyvédi vállalkozói irodád van :)
2011. jan. 29. 09:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Azért ez érdekes. 5 napja vagyok itt,tegnap még 83 % -on voltam,kulturált válaszokkal. Most felbosszantott valaki,írtam egy kicsit személyesebbet,és máris 69 %-on állok. Amúgy ne apáddal gyere ide,hanem magaddal,ha meg még tanuló vagy ne okoskodj itt. Nem vagyok ügyvéd,és nem kérkedtem semmilyen összeggel ellentétben veled. De ha már megírtad,akkor én is írok neked annyit,hogy az én házam meg simán beleesett volna az ingatlanadóba. Kamumail,te meg amúgy is utálod a jól keresőket,láttam egy érdemi vitátad valami gyártulajjal.
2011. jan. 29. 10:41
 26/26 anonim ***** válasza:
biztos a jól keresőkkel van bajom :)
2011. jan. 29. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!