Mi a baj a médiatörvénnyel?
Amikor egy fél világ tiltakozik, és "ferde szemmel néz" akkor gyanús, hogy valami nem stimmel.
Ugyanakkor ez a mi életünket "egyszerű csórót mint én" nem érint egyenlőre.
Nekem egészen mindegy hogy elmondhatom amit gondolok, de ez senkit nem érdekel, vagy el sem mondhatom.
Az is igaz, hogy senki nem tiltotta be például azt, hogy saját műsoraiban a saját nézőpontjából értelmezze a híreket valaki.
Te felnőttként éltél már 1990.-ben? Szerintem nem,mert akkor nem kérdeznél ilyent!
Rövidesen rájössz,hogy mi vele a baj!
1990-ig amúgy sem volt szólásszabadság, hátakkor meg!
jó lesz az 1989-nek is, de nem baj... De addig demokrácia sem volt... És ha már van demokráciánk, meg emberi jogunk, akkor talán ragaszkodjunk is hozzá...
NEM KÉRÜNK AZ ÖNKÉNYURALOMBÓL!!!
"Az is igaz, hogy senki nem tiltotta be például azt, hogy saját műsoraiban a saját nézőpontjából értelmezze a híreket valaki."
Ez csak a közmédiumokra igaz, és tudod mire jó ez? Mondjuk a pártatlanság megőrzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!