Magyarországról menni kell?
Sziasztok! Érdekelne, hogy hányan gondolják azt, hogy a mai Magyarországról mindenképpen ki kell vándorolni.
1,Kivándoroltál már? Ha igen, hol élsz? Tervezed a visszatérést?
2,Tervezed a kivándorlást (nyilván azokhoz szól a kérdés, akik itthon élnek)? Ha igen, mikor és hova? Mi az oka? Végleg mennél, vagy csak pár évre?
3,Mit gondolsz, milyen a jövő vár Magyarországra?
4,Hány éves vagy, és ilyen nemű?
Válaszolnátok légy szíves?
1,Kivándoroltál már? Nem
2,Tervezed a kivándorlást Igen, örökre kint akarok maradni.
3,Mit gondolsz, milyen a jövő vár Magyarországra? nem tudom, de nem is érdekel.
4,Hány éves vagy, és ilyen nemű? 18/L
(Lehet lepontozni, le.szarom)
1. Nem
2. Nem
3. Én nem látom negatívan a helyzetet. A világ hamarosan élelmiszer és vízválsággal fog szembenézni, de természeti adottságainknál fogva, ebből hasznot fogunk húzni.
4. 24F
Szerbusz Kedves kérdező!
1. Budapesten lakom
2. Nem tervezem a kivándorlást. Jelenleg angoltanárnak tanulok és úgy vettem észre, hogy ebben az országban arra azért még van igény (ráadásul férfi vagyok, ami tanárban ritkább, elnőiesedett a szakma + fiatalok nem nagyon akarnak tanítani, köregednek a szakmában levők, sok iskolában 50+ éves majdnem a teljes tanári kar.) Különórákból + a rendes fizetésemből én úgy látom, hogy fenn fogom tudni tartani azt az életszínvonalat amit elképzeltem magamnak. Ráadásul nagyon szerencsés vagyok, mert örököltem már külön lakást (jelenleg albérletbe van kiadva) és a szüleim is gyűjtöttek nekem egy elég magas kezdőtőkét, amivel bele tudok majd vágni a nagybetűs életbe. Én emiatt marha szerencsés helyzetben vagyok.
3. Fogalmam sincs milyen jövője lesz Magyarországnak, azt látom, hogy jelenleg sokak nehéz helyzetben vannak és én abszolút megértem, ha emiatt a külföldre költözésben látnak megoldást. Próbálom optimistán látni a dolgokat és a helyzetemet, emellett mindig arra törekszem, hogy ne egy kormánytól (vagy a szüleimtől) függjön az életem. Jelenleg is dolgozom és próbálom előteremteni a saját jövedelmem, pedig egyáltalán nem lenne muszáj, simán kéregethetnék a szüleimtől de 24 évesen már nincs pofám hozzá.
4. Bár már mind2 elhangzott, de 24 éves vagyok és férfi.
1. Nem.
2. Soha! Magyar vagyok, itt is akarok maradni, mert ez a hazám, a múltam, a jelenem, és azt akarom, hogy a jövőm is legyen! Sokan kivándorolnak, de kell, hogy valaki a fronton is maradjon! Én nem futamodok meg, itthon maradok. Nem vágyom luxuséletre, ha találok olyan munkát, amit szeretek csinálni, akkor minden rendben lesz. Én a jövőben Magyarországért fogok küzdeni, és azt nem lehet külföldről intézni.
3. További hanyatlásra számítok, majd az embereknek elege lesz, és drasztikus lépéshez folyamodnak, hogy változzon a helyzet.
4. 18 éves vagyok, lány
1. Nem
2. Esetleg Oroszországba, vagy Ukrajnába ha végre megjavul ott a gazdaság és Oroszo. az oltalma alá veszi. Talán Kijev, Oroszo. ban meg Szentpétervár. Oka: félig Ukrán-Orosz vagyok, ott jobban meg lehet élni stb.. Igen örökre mennék de ide is visszalátogatnék párszor
3. Ha a Jobbik nyer akkor Szebb!
4. 15 és fiú
1. Nem.
2. Igen, sok választási lehetőség van, előtte azonban diplomát szerzek itt. A jövőtől függ, mivel piacképes szakmám lesz, ezért nem félek.
3. Hasonlóan sanyarú mint most. Az, hogy lesz-e egy totális borulás az majd idővel kiderül. Az ország rendebétele egy hosszú folyamat lenne, de a legfőbb probléma inkább az, hogy nincs társadalmilag erre hajlandóság.
4. 20/F jövőre kezdem az egyetemet, a képzés 3,5 éves, külföldön szeretnék majd mesterdiplomát szerezni.
1. Nem BP-n nem
2. Igen Fösuli után és Hollandiába Oka az h a hugom ott él és felajánlotta h ha akarok kijöhetek. és mivel egy jóval jobb helyzetben lévő Nyugat európai országról van szó bolond lennék itt maradni.
Pláne mivel nekik ott van saját házuk az élet társával ahova befogadnak.
R-go van családtagom kint, akinek van kint háza állása és be tud fogadni. Így minek maradjak itt. Kint 4X annyit keresel bármilyen melóval. Nem viccelek egy hétre kap olyan 100-120 ezer ft-t egy hétre nem egy hónapra.
Nem mindegy. Am most a legnagyobb gondja h vegyen egy Mercedes A osztályú kocsit. (Itt az 7 milla, ott a legszegényebb jár ilyennel.)
3. Hát egy bizonyos népcsoport születés számából ítélve kb 40 év múlva ök lesznek többségben.
4. 25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!