Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyarországról lehet repülőve...

Magyarországról lehet repülővel menni valahová? Valaki elmagyarázná? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy ugye nincs MALÉV és innen kiindulva Budapestről, lehet menni repülővel, ha igen milyen repülővel? Milyen márkájú? Szóval nem úgy értem, hogy pl. Madridból megy Kijevbe egy repülő és leszáll Bp-n, mert közbeesik, hanem Bp-ről indulva megy valahova. Tehát a kiindulási pont innen van.

Nem akarok menni repülővel, de sose lehet tudni, meg most én az egészet nem értem. Valaki elmagyarázná?

Nézzétek el nekem, fiatal vagyok 17 éves fiú, és csak kíváncsiságból kérdem. Ne hordjatok le.

2012. júl. 13. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. A Malév "csak" az egyik légitársaság volt, amelyik járatokat indított Budapestről, illetve Budapestre. De a Malévon kívül számos légitársaság kezdő-, illetve célállomása a Lisztferihegy. Persze a Malév csődje miatt jelentősen csökkent a forgalom, ezért nemrég Ferihegy 1-et bezárták (nincs utasforgalom). A repülők szintén változatosak, de gondolom a Boeing és az Airbus a leggyakoribb.
2012. júl. 13. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:

"Madridból megy Kijevbe egy repülő és leszáll Bp-n, mert közbeesik"

Ez nem vonat :D

2012. júl. 13. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a MALÉV megszánt a reptér még üzemel - a MALÉV helyét átvették külföldi légitársaságok.

A MALÉVot kb. úgy képzeld el, mintha ők lettek volna a 6x6 taxi. Tehát eddig mondjuk a Capella bár előtt csak a 6x6 taxik vehettek fel utast. De a 6x6 taxi megszűnt. Ez nem jelenti, hogy mostantól a Capellából nem lehet hazamenni taxival - odaáll a BP taxi meg a 777 taxi a helyükre és kész.

2012. júl. 13. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:

# 1

Egy fikarcnyit sem csökkent a forgalom, ellenben a 2-esen most olyan tömegnyomor van, hogy lépni sem lehet...

2012. júl. 13. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:

na jó akkor nem hordunk le mert 17 éves vagy. De ez a kérdés úgy baromság ahogy van már megbocsáss de miért nem keresgélsz 1 kicsit a neten? itt van pl.: ez a lap:

www.bud.hu

2012. júl. 13. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Hi Hi Hi én 17 évesen '91 ben már röpködtemn Malévvel mint a jómadár aki voltam:)
2012. júl. 13. 22:13
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

utolsó az te vagy XD

amúgy legalább már tudom :D, és még1 bocs ha hülye kérdés

2012. júl. 13. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
22:13 És gondolom a repjegy árát magad kerested meg, mi? 38 évesen a szüleid pénzére menőzni, ejha...
2012. júl. 14. 01:51
 9/11 anonim ***** válasza:

"Egy fikarcnyit sem csökkent a forgalom,"

Szerinted. Valójában sajnos átszálló utasokkal együtt úgy 40% odalett...

Lehet meglepő, de a reptér sem a saját maga ellensége. Ha maradt volna az utaslétszám nem zárják be az 1-es terminált, ami ugyanúgy pénzt hozott a konyhára...

2012. júl. 14. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt a 40%-ot honnan vesszük?

Az embereket nem érdekli a Malév, aki nyaralni vagy dolgozni jár repülővel az mos továbbra is nyaralni vagy dolgozni jár repülővel - nem érdekli őket, hogy nem MALÉV felirat van a jegyen, hanem mondjuk Lufthansa.

2012. júl. 14. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!