Magyarországról lehet repülővel menni valahová? Valaki elmagyarázná? Bőv. Lent.
Mármint úgy értem, hogy ugye nincs MALÉV és innen kiindulva Budapestről, lehet menni repülővel, ha igen milyen repülővel? Milyen márkájú? Szóval nem úgy értem, hogy pl. Madridból megy Kijevbe egy repülő és leszáll Bp-n, mert közbeesik, hanem Bp-ről indulva megy valahova. Tehát a kiindulási pont innen van.
Nem akarok menni repülővel, de sose lehet tudni, meg most én az egészet nem értem. Valaki elmagyarázná?
Nézzétek el nekem, fiatal vagyok 17 éves fiú, és csak kíváncsiságból kérdem. Ne hordjatok le.
"Madridból megy Kijevbe egy repülő és leszáll Bp-n, mert közbeesik"
Ez nem vonat :D
Attól, hogy a MALÉV megszánt a reptér még üzemel - a MALÉV helyét átvették külföldi légitársaságok.
A MALÉVot kb. úgy képzeld el, mintha ők lettek volna a 6x6 taxi. Tehát eddig mondjuk a Capella bár előtt csak a 6x6 taxik vehettek fel utast. De a 6x6 taxi megszűnt. Ez nem jelenti, hogy mostantól a Capellából nem lehet hazamenni taxival - odaáll a BP taxi meg a 777 taxi a helyükre és kész.
# 1
Egy fikarcnyit sem csökkent a forgalom, ellenben a 2-esen most olyan tömegnyomor van, hogy lépni sem lehet...
na jó akkor nem hordunk le mert 17 éves vagy. De ez a kérdés úgy baromság ahogy van már megbocsáss de miért nem keresgélsz 1 kicsit a neten? itt van pl.: ez a lap:
www.bud.hu
köszönöm a válaszokat.
utolsó az te vagy XD
amúgy legalább már tudom :D, és még1 bocs ha hülye kérdés
"Egy fikarcnyit sem csökkent a forgalom,"
Szerinted. Valójában sajnos átszálló utasokkal együtt úgy 40% odalett...
Lehet meglepő, de a reptér sem a saját maga ellensége. Ha maradt volna az utaslétszám nem zárják be az 1-es terminált, ami ugyanúgy pénzt hozott a konyhára...
Ezt a 40%-ot honnan vesszük?
Az embereket nem érdekli a Malév, aki nyaralni vagy dolgozni jár repülővel az mos továbbra is nyaralni vagy dolgozni jár repülővel - nem érdekli őket, hogy nem MALÉV felirat van a jegyen, hanem mondjuk Lufthansa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!