Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyarországról lehet repülőve...

Magyarországról lehet repülővel menni valahová? Valaki elmagyarázná? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy ugye nincs MALÉV és innen kiindulva Budapestről, lehet menni repülővel, ha igen milyen repülővel? Milyen márkájú? Szóval nem úgy értem, hogy pl. Madridból megy Kijevbe egy repülő és leszáll Bp-n, mert közbeesik, hanem Bp-ről indulva megy valahova. Tehát a kiindulási pont innen van.

Nem akarok menni repülővel, de sose lehet tudni, meg most én az egészet nem értem. Valaki elmagyarázná?

Nézzétek el nekem, fiatal vagyok 17 éves fiú, és csak kíváncsiságból kérdem. Ne hordjatok le.

2012. júl. 13. 22:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10! Első vagyok. Az lehet, hogy az innen elutazókat, illetve az ide utazókat nem érdekli, hogy mi van a gép oldalára írva, de az utasok egy része mindössze átszállóhelyként használta a Ferihegyet. A Malév csődjével lényegében ezeket az utasokat veszítette el Ferihegy. Ők azok akik csak a repülőteret látták Magyarországból. Persze ők is utaznak továbbra is, de már nem Ferihegyen keresztül. Továbbá vannak utasok (köztük én is), akik az ország nyugati részében élnek és a Malév csődje óta Lisztferihegy helyett Bécs felé veszik az irányt, ha repülőútról van szó. Sokkal több célt lehet elérni közvetlenül és a kiszolgálás is színvonalasabb. Ebből simán összejöhet az a 40%-os forgalomcsökkenés, amit a 9. írt.
2012. júl. 14. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!