Elmagyarázná ezt nekem valaki?
Megállni tilos
d) körforgalmú úton, útkereszteződésben és az úttestek széleinek metszéspontjától számított 5 méter távolságon belül, ha a közúti jelzésből más nem következik; az útkereszteződésben az úttorkolattal vagy útelágazással szemben megálló járműre - ha ez a többi jármű bekanyarodását nem akadályozza - a tilalom nem vonatkozik;
Ebből az "úttestek széleinek metszésponjától számított 5 méter távolságon belül"
És
"az útkereszteződésben az úttorkolattal vagy útelágazással szemben..."
nem értem.
Ha megkérhetnék valakit, esetleg nem rajzolná le nekem paint-ben, csak egy-két vonallal, hogy lássam, mert az a baj, hogy erősen vizuális vagyok és így nem értem.
Köszönöm, felpontozok
ÓÓÓ Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek. De, kedves utolsó neked külön köszönöm, hogy fáradtál a szerkesztéssel! Egyszerűbb is megtette volna^^, nagyon szép:) és érthető!
Köszönöm!
Sziasztok!
Ezt én sem értem teljesen, én is vizuális típus vagyok, a linken alatt a rajzot már törölték esetleg letudná valaki más is rajzolni? Sokat segítene, mindenképp nyomok pozitív kezecskét rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!