Mivel a legolcsóbb Londonba menni Magyarországról?
En mar 5 szor utaztam Repulovel es a legolcsobb nekem 25 ezer volt mindennel egyutt. 32 kilos csomag meg a 10 es amit folvihetsz a gepre. Amugy a legolcsobb amit lattam 8 ezer (ha elore lefoglalod+szerencsed van) forint de en mindig kb 1 honappal a kiutazas elott vettem a jegyet es ugy dragabb.....
Busszal lehet olcso es draga is...lattam mar 50 ezer forintert es 30 ezerert is de az akár 3 napig is tarthat vagy tovabb.....en a repulore voksolok
Mi autóval szoktuk megtenni az utat London-Budapest között.
Mivel csak ketten utazunk,szoktunk utasokat magunkhoz venni,és csak a benzint osszuk el(+ a kompjegy)
Ha ketten megyünk akkor 100 fontból megússzuk(kompjeggyel együtt)
Sokan így utaznak..Keres te is utastársat akivel kijöhetnék,és ha 4-en utaztok akkor megúszhatod 20-30 fontból.Oda vissza ez kábé 18-20.000 forintba van--
(de lehet,hogy van repülő is ilyen olcsón,akkor érdemes a fapados járatokat nézni)
Kedves "válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-04 16:28" válaszoló!
Szeretnék egy két dolgot-tanácsot kérni-kérdezni a London-Budapest úttal kapcsolatban,megtennéd hogy ha időd engedi írsz nekem privát emailt?
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!