Evolúciótagadók! Mit kezdtek azon tényekkel, melyek ellentmondanak az érveiteknek/hiteteknek? Miért nem vagytok kibékülve az evolúcióval?
Oh, MEGALOL.
# 78... te is ott vagy a toppon!
"Én azért nem vagyok kibékülve az evolúcióval, mert nem igaz, hanem hamis."
- Igeeen? Tényleg? Miért is?
"És ezt sokan tudják, csak nem mondják el"
- Igeeen? Pl? Kik?
"Azért, hogy az emberek nehogy istenfélők legyenek,"
- Már ne haragudj, de rengeteg ember, vallási felekezet elfogadja az evolúciós elméletet... akkor hogyan is van ez?
"hanem nyugodt szívvel járjanak a gátlástalanság és erkölcstelenség útján (drog, perverziók, diszkó, cigi, gyilkosság, lopás, rablás, istenkáromlás, bálványimádás)"
- Azért annyit elmondhatnál, ezeknek mi a közük az evolúciós elmélethez...
"A világ "nagyjai" tudják, hogy nem igaz az evolúció."
- Oh, LOL. Kedves Világ Nagyja! Nem akartam Őnagyságát megsérteni! Kérem, kegyes lenne, és válaszolna a kérdéseimre?
"(Illuminati)": [link]
@78! Írod, hogy az evolúcióról többen tudják, hogy nem létezik.
#78: "És ezt sokan tudják, csak nem mondják el az embereknek."
Ezek az emberek gondolom nem hülyék és vakok (bár elsőre ezt gondolnám róluk), csak süketnémák és írástudatlanok, ezért nem tudunk semmit az érveikről. Valahogy te mégis megtudtad tőlük, hogy nincs evolúció (hogy csináltad, ha sem írni sem beszélni nem tudnak?). Na, mindegy, de te legalább tudsz írni, és mindent megtudtál ezektől az beszéd- és írásképtelen zseniktől. Megtennéd hogy a tőlük tanultakat átadnád nekünk is?
Szóval szerintük mi történt, amikor a hatalmas farkasszerű lényből aprócska, már kutyának is alig nevezhető jószág lett? Nem evolúció? Akkor mi?
#78: "drog, perverziók, diszkó, cigi, gyilkosság, lopás, rablás, istenkáromlás, bálványimádás"
Értem! Tehát ha azt gondoljuk, hogy a farkasból evolúció csinált kutyát, akkor onnantól kezdve olthatatlan vágyat érzünk arra, hogy megrohanjuk a drogárusokat, gyilkolni, lopni, rabolni stbstb kezdünk. Ez teljesen logikus. Abszolút igazad van. Hiszen mindenki maga tapasztalja, hogy a gyerekek tök aranyosak az iskolában, de ahogy elkezdenek tanulni a farkasból kutya evolúcióról a biológia órán, akkor ezek kis sátánfattyakká változva, őrjöngve rohanják meg a cigiboltokat, de csak néhányuk ér oda, mert közben halomra gyilkolják egymást - persze közben egy gyors ördögi diszkó-menetre is jegyet váltanak - de a többi szörnyűséget minek soroljam, amikor ez köztudott...
Én azt gondolnám, hogy bármelyik múltbéli ember szeretne a mi világunkban élni, és azt mondaná, hogy nálunk sokkal de sokkal kevesebb az erőszak, a háború, mint az ő múltbéli világában, és fantasztikus, hogy mennyivel igazságosabb és emberibb törvények biztosítják a mi korunkban a sokkal élhetőbb és gazdagabb életet, mint az ő régi világukban. De te tudod, hogy ez nem így van.
Pl. mennyivel jobb volt a keresztesháborúk idején, amikor nem voltak cigiboltok, így nem volt kísértés, bár akkor nem tudni, hogy miért gyilkoltak le tízezreket a keresztények (civileket, nőket, gyerekeket)... Biztosan néhányan előtte elolvastak valamit az evolúcióról, más nem lehet... Azt hittem, hogy a vallás nevében elkövetett gyilkosságok száma elképesztő mérteket öltött. Még a keresztények is bőszen irtották egymást, ha nem volt más ellenségük. Vagy ezek mind megtudták hogy a farkasból hogyan lett kutya?
Persze ez az öldöklés ma is folyik, főleg manapság, hogy egyre többen tudják, hogy a farkasból kutya lett (pontosabban farkasszerűből - még rosszabb). Hiszen te is, ha csöngetnek az ajtódon, már ki se mered nyitni. Több késszúrást viselsz magadon, mint persze mindannyian, akik ezt a szörnyű világot átvészeltük eddig... a gyerekeinket a pestis viszi el, nem az iskolabusz a suliba...stbsstb...
Abszolút jól látod a helyzetet! Csak gratulálni tudok az éleslátásodnak. Le az evolúcióval!
@78
Képzeld, már nem csak cigit, meg drogot lehet kapni a boltokban a gaz evolúció miatt, hanem újabban bombákat is.
Pl. most is volt egy ember Angliában, aki felrobbantott saját magával együtt sok más embert is. Azt kiabálta előtte, hogy - Az evolúció nevében!
Várj!... itt bökdösik a hátam, hogy rosszul írtam... Mi?... ja, nem azt kiáltotta, hanem azt, hogy Isten nevében? Jó, hát akkor azt... szóval Allah az Istent jelent.
Mindegy, most a menő dolog már nem a drog, hanem a bomba, amit ugye a vallás messzire kerül. Milyen jól látod ezt is...
"Van háttérhatalom. Pl.: a szabadkőművesség az mamár nyílvánvaló tény"
Ezt kiabálta a hírforrásod miközben vitték el az elnyomó ápolók? Persze te azért nem tudtál rajta segíteni, mert a fehér ruhába öltözött szabadkőműves nő előtte begyógyszerezett téged... az a nyomorult háttérhatalom... pfuj...:D
"Felpontozom mindig, nem engedjük elszökni!"
Érdekes helyzet. Vannak ugye az ostobák (alias kreacosok), akik ellenem/ellenünk vannak, és vagytok ti, akikkel vállvetve... :D
És valahogy mégis mindenki ellenem? :) Ha' hogy van ez kérem???
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!