Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik az emberek sokszor azt hogy voltak már szerelmesek, miközben teljesen ellentmondanak saját maguknak?

Figyelt kérdés

Alapvetően megértem a nőket, hiszen én is olyan voltam addig, ameddig szerelmes nem lettem, hogy sokmindenre mondtam hogy fúj, undorító, gusztustalan stb.

Még be nem töltöttem a 17 éves korom addig azt mondtam hogy nekem sosem lesz sperma a számban, mert undorító, farok meg főleg nem. Ma már nekem fontos ez, nem is a pasimnak.

Sokszor olvasom, hogy sokan reggel nem mernek csókolózni mert hogy büdös a szájuk stb. Ezt sem értem. Igen az én pasim lehellete sem rózsaillat reggelente, de nekem az is jó, hiszen ez is ő. Ha hazajövünk nyáron egy hosszú nap után izzadtan, én akkor is elsőnek nekirontok, izzadtan és szerintem pont ez a szex fellegvára, amikor 40 fokban izzadtan is arra vágytok hogy egymásnak essetek és hiába csurogtok szét, akkor is vágytok egymásra és egy pillanatra nem tudtok lestoppolni. Sokszor azt is olvasom hogy a pasi azért tisztálkojdon mielőtt bevesszük a szánkba, de ugyanúgy ahogy én is bármikor beveszem neki a nap 24 órájából, ugyanúgy ő is bármikor végignyalja az összes porcikám.

Amíg szerelmes nem voltam, én is kifejezetten udnorodtam attól, még csak a gondolattól is, hogy egy pasival izzadtan, büdösen, reggel, bármi is legyen. Amióta szerelmes vagyok, azóta meg minden porcikáját imádom, és bármit megadnék neki. Teljesen megváltoztam általa.

Szóval jogosan gondolom azt, hogy okulván a saját példámból, aki nem volt még szerelmes, az irkál ilyeneket ugye?

2016. máj. 21. 21:14
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
egyébként 19/l és 24/f
2016. máj. 21. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Annak idején, mikor még az MSN Messenger volt a divat, mindenki kiirkálta a kis üzenetbe a barátja/barátnője nevét, kis szívecskékkel... Undorító volt folyton ezt bámulni. Hallom magam, ahogy mondom: "Na, én soha nem fogok ilyen nyálas szart kirakni!" Aha, płcs@t nem, amint kilátásba volt valami, rögtön, hatszázezer kis köcsög szívecskét raktam ki xD

24/F

2016. máj. 21. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

Hát nem tudom...

Azt látom, hogy amit leírtál az főként a testiségről szól, de érzek benne érzelmet is, de ez 65-35 %...

Voltam már szerelmes.

Sokan azt mondják, hogy csak egyszer adatik meg az életedben, egy valakivel igazán ez az érzés...

Én az ellenkezője vagyok ennek...

Világéletemben szerelmes típus voltam.

9 évesen is meghaltam, csak azért, hogy lássam, megdobbant a szívem, de egy csóknál többre akkor még nem hiszem, hogy gondoltam... az még nem jött össze...

11-13 évesen is, az is durván szép időszak volt...

A legnagyobb érzet az 15-16 éves koromban lehetett. Kiszáradt a szám, amikor beszéltem vele, remegtem, és reméltem... onnantól kezdve kezdett kicsit visszaesni az érzelmi szint, voltak lányok iránt érzett szerelmek és fellángolások, de nem olyan durván, ugyanis megint megleptek nem olyan túl régen...

Nehéz dolog ez, nem is nagyon beszélek már róla, meg nem is nagyon érdekel senkit, csak azt ne mondd légyszi, hogy ellent mondok magamnak, mert nem ismered azt, amit én éltem meg. 😊

2016. máj. 21. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
(Szóval nem olyan durván esett az érzelmi szint. 😊 )
2016. máj. 21. 21:30
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Mert minden ember más.
2016. máj. 21. 21:46
 6/15 A kérdező kommentje:
ez igaz, de a szerelem alappá teszi, hogy az ilyen dolgok ne legyenek tántorító tényezők.
2016. máj. 21. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Én nagyjából egyetértek a Kérdező elméletével, és pont ezért remélem, hogy soha nem ér utol a 11. csapás......én nem tudnám elviselni, hogy megtagadjam azt, aki eddig voltam. Azonban megértem, hogy másoknak fontosabb az igényeik kielégítése mind érzelmi, mind pedig fizikai téren.....kinek mi a fontos, nekem az elveim. :)
2016. máj. 21. 22:02
 8/15 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem félreértettél, nekem ehhez a testi vonzalomra van szükség, semmi köze a szerelemhez.

Butaságokat írsz...

Nem voltam szerelmes, de lenyeltem, mert kívántam.

Nem alszom együtt mással, csak ritkán, de akkor bekészítek rágót/szájvizet. A szerelemtől neked rózsaillatú a másik lehelete??

Nekem ne nyalja össze mindenemet.. nem szeretem az ilyesmit.

Ha kívánom akkor akár izzadtan is, de ennek semmi köze a szerelemnek, ez testi vonzalom.

2016. máj. 21. 22:10
 9/15 A kérdező kommentje:
ha szerelmes vagy annak az egyik alappillére a testi vonazalom. anélkül nincs szerelem.
2016. máj. 21. 22:16
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
De nem kell hozzá a szerelem is. Szerelem nélkül is megy, semmi köze hozzá. Hülyeségeket beszélsz. 2perc után meg tudok így kívánni egy férfit, a neve sem érdekel. Nem tudom miről beszélsz.
2016. máj. 21. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!