Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik az emberek sokszor azt hogy voltak már szerelmesek, miközben teljesen ellentmondanak saját maguknak?
Alapvetően megértem a nőket, hiszen én is olyan voltam addig, ameddig szerelmes nem lettem, hogy sokmindenre mondtam hogy fúj, undorító, gusztustalan stb.
Még be nem töltöttem a 17 éves korom addig azt mondtam hogy nekem sosem lesz sperma a számban, mert undorító, farok meg főleg nem. Ma már nekem fontos ez, nem is a pasimnak.
Sokszor olvasom, hogy sokan reggel nem mernek csókolózni mert hogy büdös a szájuk stb. Ezt sem értem. Igen az én pasim lehellete sem rózsaillat reggelente, de nekem az is jó, hiszen ez is ő. Ha hazajövünk nyáron egy hosszú nap után izzadtan, én akkor is elsőnek nekirontok, izzadtan és szerintem pont ez a szex fellegvára, amikor 40 fokban izzadtan is arra vágytok hogy egymásnak essetek és hiába csurogtok szét, akkor is vágytok egymásra és egy pillanatra nem tudtok lestoppolni. Sokszor azt is olvasom hogy a pasi azért tisztálkojdon mielőtt bevesszük a szánkba, de ugyanúgy ahogy én is bármikor beveszem neki a nap 24 órájából, ugyanúgy ő is bármikor végignyalja az összes porcikám.
Amíg szerelmes nem voltam, én is kifejezetten udnorodtam attól, még csak a gondolattól is, hogy egy pasival izzadtan, büdösen, reggel, bármi is legyen. Amióta szerelmes vagyok, azóta meg minden porcikáját imádom, és bármit megadnék neki. Teljesen megváltoztam általa.
Szóval jogosan gondolom azt, hogy okulván a saját példámból, aki nem volt még szerelmes, az irkál ilyeneket ugye?
ezt én nem állítottam csak nem tudom hogy hozod ezt ide. te beszélsz butaságokat.
Én azt mondtam, hogy aki szerelemes az nem undorodik a párjátok, mert sokszor olvasom hogy reggel azért legyen ott rágó, meg nedves törlőkendő stb. ez nem szerelem.
hiszen lehet hogy ez testiség kérdése, de a szerelemmel együtt jár, szóval a szerelememtől nem tudok undorodni sehogy sem. az más, hogy ehhez elég a testiség is, de ezt meg főleg nem értem hogy jön ide?! itt kifejezetten arra a szerelmi esetekre gondoltam, ahol azt állítják hogy:
"hú de szerelmes vagyok... de azért reggel legyen ott egy rágó."
Én a testiségről beszéltem.
Ha szerelmes vagy, akkor minél jobbat akarsz a partnerednek nem? Az egy dolog hogy annyira szerelmes és minden tetszik a párodon. (csak szólok, hogy elmúlik, de hagyjuk). De ha szerelmes vagy akkor a legjobbat akarod neki, nem? Elfogadja a reggeli szájszagodat, mert ő szeret <3 <3, de ne mondd már, hogy egy friss lehelet ne lenne jobb? Ha annyira szereted akkor törekedj a tökéletességre. ;)
En ertem, mirol beszelsz, kerdezo. Alkalmi partnereimmel meg a csokolozast is undoritonak talalom, egyszeruen nem tudom elvezni egy jott-ment pasival, akihez semmilyen erzelem nem fuz. Ilyen esetekben csak az orgazmus a cel, de meg az sem olyan kielegito szerintem, mint valakivel, akit szeretsz,imadsz. Nekem meg sajnos nem adatott meg a szerelem erzese, de biztos vagyok benne, hogy olyan tipus vagyok, mint te. :)
23N
14-es: ott van a "szerintem" szocska a mondanivalomban, vagyis nem allitottam, csupan a velemenyemet fejtettem ki. Erdekes a szovegertesi keszseged. :P
Es igen, pontosan tudom, hogy akibe viszonzatlanul szerelmes vagyok, azzal nem csak szexet szojtam elkepzelni, hanem a csokjara is nagyon vagyom. Egy idegennel valo csokolozasnak viszont meg a gondolatatol is hanyni keszulok.
13-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!