Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretném nyalni saját magamat, ez nagyon beteges?
Figyelt kérdés
Nem, mást nem szeretnék csak magam, mert annyira szeretem olyan szép a puncim számomra. Amikor van barátom mindig nyalja ha szex van, és szeretem is amúgy, de akkor is szeretném magamnak pedig tudom képtelenség, de mások szerint és szerintem is olyan szép puncim van2016. máj. 17. 18:48
1/10 A kérdező kommentje:
Masztizni viszonylag sokat szoktam egyébként
2016. máj. 17. 18:50
2/10 anonim válasza:
Ha levágják a fejedet, elvileg pár másodpercig még élsz. Nem tudom, mennyi igaz ebből, meg valószínűleg sokkot kapsz, de ha annyira szép az a punci, talán megéri kipróbálni... :O
3/10 anonim válasza:
2 eshez még annyit hogy miután kinyaltad magad én is kinyalnam :D
4/10 anonim válasza:
Alapjaban nem beteges. En is gondoltam mar ilyenre. De az lehetetlen lenne szinte, hacsak nem lennék ultra hajlekony. Bár en azert szeretnem kiprobalni,hogy tudjam milyen erzes a nyalas,mivel még nem nyaltak ki engem
:D
5/10 A kérdező kommentje:
Haha, nekrofil
2016. máj. 17. 19:04
8/10 anonim válasza:
Videón láttam már ilyet. De ehhez kb. világbajnoknak kell lenni ritmikus gimnasztikából. :D Még a fiúk körében is nagyon ritka, hogy elérnék a szájukkal maguknak, pedig ők azért jelentős helyzeti előnyben vannak, amikor feláll, és mondjuk 15-20 cm. :D
9/10 anonim válasza:
Legfeljebb egy áthidaló megoldást tudok javasolni: tömködd magadba pl. a bugyidat amennyira csak tudod, hogy épp csak egy kis darab lógjon ki belőle, majd úgy, hogy benned van, masztizz egy jót, aztán húzd ki, vedd a szádba és szopogasd. Ha épp van barátod és lehetőséget adsz neki, hogy nézzen közben, jó eséllyel ő is odáig lesz érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!