Szerintetek melyik a megbízhatóbb? Görbe vagy ovu teszt? Mivan akkor ha pl ellentmondanak egymásnak? Akkor melyiknek hisztek? Ha görbe szerint megvolt a pé de teszt szerint x nappal később van.
Én éjszakai műszakosként egyiket se tudtam csinálni, tök értelmetlen lett volna. A feltételezett ovi előtt 1-2 nappal mentem nőgyógyászhoz, hogy megnézzen, nagyon szépen látta melyik oldalt fog repedni és valószínűleg melyik nap. Abban a hónapban nem sikerült, de a következőben igen :D Mondjuk nekem mindig 27-28 napos ciklusaim vannak, így az ovu is ugyan arra a napra jön ki.
26 hkm
A görbe nekem egyértelmű volt.
1 évig mértem a hőm mire végre összejött a baba, minden hónapban szépen kirajzolódott mikor volt peteérésem, az is látszódott amelyik hónapban nem volt.
Ovutesztet is próbáltam sokat, de az nekem soha nem volt egyértelmű.
Am nem erzed mikor van ovud ??? Alt akkor kivansoabbak a nok szerintem a testedre figyelj oda h mit mond ...
Gyerekgyartas - kb 2-3 naponta szex termeszetesen orgazmussal egybe kotve
Lehetoleg a partnered minnel jobban izgasson fel, akar mar napkozben is szexi uzenet hivas
Reggel kezdjetek bele de feluton hagyjatok abba majd delutan este legyen a befejezes
Eljetek ki most meg a fantaziat ...
Szal minosegi es nagy orgazmusos szex ... Ez gerjeszi a ovulaciot ...
:)
Az első 10 hónapunk sajnos úgy telt el,hogy nem is ovuláltam. Azt az időt sajnálom,hogy elvesztegettük. Nem gondoltam én h gond van,pontos 30 napos ciklusaim voltak. Utána doki...doki...doki...A peteérésem helyreállt,párommal minden ok. A 10 hónap utáni plusz 1 évben mindíg egymáson csüngtünk. Most úgy gondolom,talán ezzel van a gond. Túl sűrűn szeretkeztünk. 2-3 hónapja most nézem a hőmet és próbálunk a 2 naponta dologra koncentrálni ,már amennyire összejön :)
A ciklusaim 28-32 naposok lettek,így szeretném tudni a pontos ovum időpontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!