Mitöl eshetett le a höm pé után 5 nappal (görbe mellékelve)?
2009. ápr. 19. 12:24
1/7 anonim válasza:
Ha babát terveztek, akkor se ijedj meg, ez nem akkora esés. Az én görbémet megnéztem (terhes!), peteérés után kb. 3x esett le és annyiszor emelkedett, de ezek az esések ilyen 1 tizedesek voltak.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudnád esetleg belinkelni a tiédet?:)
2009. ápr. 19. 12:38
3/7 anonim válasza:
Pé. után a hőmérséklet leesés a beágyazódás jele is lehet.Ha ezután újra megemelkedik és tartósan fennt is marad a hő,akkor minden esély meg van arra,hogy babás vagy!33 hetes
4/7 anonim válasza:
Első vagyok: sajnos nekem Excel-es táblázatban van! Privát e-mailben szívesen elküldöm, ha gondolod!
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék,ha elküldenéd...
2009. ápr. 19. 12:45
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is pont az 5-dik napon leesett a hom ebben a honapban. De en mar a 25-dik napon tartok, ugyhogy akkor nalam hamarosan kiderul, hogy mi lesz. Ma mar teszteltem egyet, de negativ lett sajnos....par nap mulva ujra probalom. De en ugy hallottam, hogy ez teljesen normalis, sot az ilyen gorbe nagyobb esellyel mutat babara, mint arra, hogy nem vagy terhes!!(egy tanulmany alapjan) szoval, drukkolok magunknak!!:-)
7/7 anonim válasza:
elozo vagyok..persze ugy ertettem, hogy a peteeres utan 5 nappal....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!