Evolúciótagadók! Mit kezdtek azon tényekkel, melyek ellentmondanak az érveiteknek/hiteteknek? Miért nem vagytok kibékülve az evolúcióval?
Nem csökken... nem csökken... Hát, akkor kénytelen vagyok... melyik zsebemben is van Tolkien gyűrűje? Áhh..itt.
Szóval "kedves Zsákosok és Boffinok, Tukok és Borbakok, Turkák és Hurkák, Gödrösök..." és még ti is kreacionisták!
"Az itt jelenlévők felét se ismerem fele olyan jól mint szeretném, és a fele részüket se szeretem fele annyira mint megérdemelnék.
Elmegyek. Ezennel elbúcsúzom. Isten veletek!"
"Lelépett a " GYK-ről ", és eltűnt. Vakító fény villant, a " fórumtársak " hunyorogtak. Mire kinyitották a szemüket," Cerevisiae-nak "nyoma veszett."
Vidiripi
Ha Cerevisiae valóban komolyan gondolta amit mondott akkor egy darabig tényleg nem lesz. De aztán úgy is vissza jön.
Mert hiányozni fog neki a társaság, de lehet hogy még én is! :D
#10 Hát, akkor nincs mit tenni... Én is kilépek a hálózatból! (Szóval befonjuk, aztán fellógatjuk, ahha,...) Jó, jó, ez az egész köteles dolog egyébként nem túl jó vicc, de azé' na!
Egyébként azok az emberek, akiket a 32%-os írt, mennyire bizonyítottan voltak szabadkőművesek? És ha netán mégis azok voltak, MIÉRT? És hogyan bizonyították be a szabadkőműves-létüket? Figyelj, 32%-os, ők valóban nagyot alkottak. De nem azt kell nézni elsősorban, hogy mit vallottak. HANEM AZT HOGY EMBEREK VOLTAK, és gyarapították a fajunk által épített globális várost, ami tudásból áll! (Egyébként pedig valószínűleg forognak a sírjukban az miatt, amit állítasz róluk.
Mellesleg (ha már meg nem bántalak (márpedig de)), akkor nyíltan kimondom, hogy sok sírásra ingerlő összeesküvés-elméletet hallottam/olvastam már, de ennyire nevetségesen elszomorítót (is) ritkán. Már megbocsáss, de ha normálisabban (bizony ám) gondolkoznál, talán azt is megértenéd, amit meg kell, és azt is, amit mások sulykolnak neked. És tudod, a megértés nem abból áll, hogy elém tolják a cáfolatot/tényt, én megvizsgálom, és a saját értékrendem/tudásom alapján elvetem. És itt a probléma! A kreacionisták (bocs, közhely...) nem az alapján gondolkoznak például az evolúcióról, amit reális és valóságos gondolkozásnak nevezünk, hanem a már említett saját értékrend alapján. Meg ott van az a gondolat, hogy mi nem tudunk megcáfolni titeket! Dehogynem! Csak ti azt nem fogadjátok/fogjátok fel! Az esetek 95%-ban átvágjuk az érvfonalaitokat. Mi a megmaradt 5%? Az, ami akkora (már elnézést) baromság vagy lehetetlenség, hogy a tudomány sem tud mit kezdeni vele. Legtöbbször ti meg ezt úgy fogjátok fel, hogy: Na! Itt nekem volt igazam, nem tudtak mit kezdeni vele! És nem mi vagyunk a tökéletesek, hanem az, AMI ALAPJÁN gondolkozunk. Azért írt Cerevisiae olyan jókat, mert a fogalmazása/gondolkodási iránya-módja megfelelő (mondhatni kitűnő) volt, és ezt összekombinálta a tudománnyal (azon belül is az evolúcióval). És nekem nem Istennel vagy a Bibliával van problémám. Hanem VELETEK! Egyszerűen nem tudom, hogy "HOGYAN", és "HOGYAN NEM"! Nem Isten terjeszti a gondolatot, hanem ti! (Már ha bizonyítani is lehetne, de itt visszaugrunk az előző jó pár sorhoz). Amit most mondok nem támadás vagy sértés. Pontosabban az, de én megsértem/megtámadom azt az acélburkot, ami a Bibliát védi a realitástól. És abban az acélburokban TI is ott vagytok! Tehát a Biblia nem tökéletes. Rengetek téves tény és gondolat van benne. Ha jól átvizsgálná egy magas IQ és EQ-jú társaság, és egy jó pár hónap elteltével kiállítanák a művüket, csalódnátok.
Szerencsétlenségetekre írnék még, de sajnos nincs időm. De találkozunk még! >:C
# 87
"Van háttérhatalom. Pl.: a szabadkőművesség"
- Igen, vannak titkos társaságok meg összejövetelek. De ettől még nem gondolnám igaznak mindazt, amiket terjesztenek róluk, főleg, mert röhejesek.
ÁÁÁ, GIGALOL:
Aszondja:
# 91 "Sok tudós is az volt. Pl.: Beethoven, Mozart, Bell, Brahms (zene)", később: "Paganini."
Képzelem, ahogy hegedűkkel meg csembalókkal felfegyverkezve elfoglalják a Világot, közben a "Viliáguralom nyitányt" és a "Fel illuminátusok, zenészek etüdöt" játszva!
# 101
Cerevisiae (Gyík)Testvér! Viszontvárunk némi nyugtató kéjnyaralás után (hisz tudjuk, a háttérhatalom és a reptoidok busásan megfizatik itteni ténykedésedet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!