Mit mondanak az evolúció tagadói és jehova tanúi ezekre a tényekre?
Az intelligens teremtést cáfolja, az evolúció elméletét alátámasztja az elcsökevényesedett, funkció nélküli lábcsontjai a bálnának. Ha valami felesleges, akkor miért lett megteremtve?
Ugyancsak érdekes dolog az állattenyésztőknél a mesterséges szelekció, a tudatos tenyésztés. Ha csak teremtéssel lehet létrehozni megfelelő élőlényt, akkor miként működhet a megfelelő vérvonal létrehozása, fenntartása a kiválasztott egyedek keresztezésével?
Ez maga a felgyorsított evolúció: [link]
Jehovások állításának cáfolására:
- Az eredmény, a változások megfigyelhetőek.
- Ellenőrzött körülmények között ismételhető.
- Megjósolható működésű, az új egyed a kívánt tulajdonságokat örökli.
"Másrészt Bányássz ki, faragd ki, vidd oda, tedd a helyére -akár daruval is, nem bánom- azokat a köveket 3 perc alatt darabját."
Miért kellene 3 percenkén! Ezer ember egyszerre odamegy és lerakja ugyanabban a pillanatban a 20 db. elemet.
Kijönnek a területről, jön mögöttük a következő 1000 ember etap, amik szintén lerakják a saját 20 kőtömbjüket szinte egyidőben.
Kezdetben, és több szinten még sokáig lehetett ökröket is használni, úgyhogy nyugodtan számolhatsz akár etaponként 70-100 tömbbel is.
Lehnerék időben kifarakták a követ és helyére is rakták. Miért kellene nekem bizonyítani??? Hogy tudták a Rómaiak 330 nap alatt felhúzni egy 34 méteres piramist? Nem neked kellene már végre valami cáfolatot bemutatni a begyepesedett tagadás helyett?
Mi az hogy nincs hazugság a film 5 percében???
Gesztesi Albert bemutatta, hogy tök könnyedén ki lehet számolni a piramis irányzékát egyszerű, öteletes módszerrel. Ha ezt bemutatta, akkor a némber hazudott, amikor azt állította, hogy ez csak modern technikával lehet csak megcsináloni.
Hazudott, vagy nem hazudott???
Az a jelentősége, hogy nem olvastál Kákosy-t, hogy nem tudod összehasonlítani az agyatlan Danikenek állításait az egyiptológia állításaival. Nem tartod te ezt fontosnak???
Azt is jelenti, hogy semmi igényed a Danikenes baromságok leellenörzésére, csak az a lényeg számodra, hogy valaki bármivel gyalázza az egyiptológia kutatásainak eredményeit.
Ez elég lényeges szempont szerintem.
"akár daruval is..."
Te nem jártál általános suliba? Még az egyiptomi parasztok is használtak egyszerű daruszerű vízkiemelőket...
Te azt sem fogtad fel miről szól ez a film. Nem arról van szó, hogy lehetetlen elkészíteni, odavinni, stb. Olyasmiket cáfolsz amit a film -némber- nem mond. Amit meg mond .....
Á, reménytelen vagy. Annyira elvakult vagy, hogy Danikenezel itt nekem -nem tudom mire fel- és ugyanígy a filmet is elég sajátosan értelmezed.
Mondtam- szemellenzős materialista hívő vagy. Ha másra programoznak ugyanígy jehovás is lehetnél ennyi tárgyilagossággal, tudással és tisztánlátással.
"Olyasmiket cáfolsz amit a film -némber- nem mond."
A film konkrétan és egyértelműen hazugságok tömegét sorolta, gátlástalanul rágalmazta a kutatókat, nem egyszer a hamisítás vádjával is, amit tényekkel egyértelműen lehetett cáfolni!
Ezt ha valaki tagadja, akkor ő maga az elvakult.
"Mondtam- szemellenzős materialista hívő vagy"
Na te ezt meg honnan veszed?
Az összes vallásos ember egyetért veled meg a kedvenc piramisidiótáiddal???
Én egy halom ilyen piramiidiótával vitatkoztam már, és a ezek nem Istenre hivatkoztak, hanem idegen lényekre, és egy halom ateista volt közöttük.
Most akkor te nem véletlenül idegen lényhívő atesita vagy??? Vagy mi vagy? Döntsd már el végre...
Nem, nem jártam, és persze megint mi köze a vízkiemelőknek ahhoz amit én írtam?
Befejeztem veled. Van az a szint, ami alatt qurvára nincs kedvem vitázni. És itt nem csak az értelemre gondolok, hanem a szemellenzőségből fakadó vakságra. A némberezésed tökéletesen mutatja, hogy tárgyilagosságra tökéletesen alkalmatlan vagy.
"Mondtam- szemellenzős materialista hívő vagy"
Daniken pajtás is szembenállt az egyház tanításaival, és a piramisépítést az idegen lényeknek tulajdonította mindenféle vallásos felhang nélkül, és te lelkesen mondtad, hogy a felvetett problémái valósak...
Te most végül is milyen ideológiát vallók táborába tartozol? Te magad még tudod?
"Van az a szint, ami alatt qurvára nincs kedvem vitázni."
Érdekes, hogy mindig ide lyukadok ki a piramidiótákkal. A tényeket nem ismerik el, sértődötten felhúzzák az orrukat, és szipogva, zsötölődve visszamenekülnek a Daniken könyvük meleg barátságos virtuális világába, hogy vészesen ingó introvertált világképük a helyére billenjen...
A materialistaságot csak gondolom -azok tudnak ilyen magabiztosan gyökerek lenni. A hívőséged pedig látszik a szemellenzősségedből. Ebben a filmben még csak földönkívüliekről sincs szó. A nő pedig nem akar bemagyarázni semmit. És én sem. Én csak annyit állítottam, hogy sok mindent nem tudunk -mi emberiség, az ún. tudományunk- mégis úgy teszünk, mintha tudnánk. Mintha igaz lenne.
Na isten áldjon!
„Te azt sem fogtad fel miről szól ez a film. Nem arról van szó, hogy lehetetlen elkészíteni, odavinni”
Nem semmi a szellemi kapacitásod, és az olvasási sebességed. A #280-as megjegyzésem tetemes mennyiségű adatot tartalmaz és a filmmel történő összehasonlításokat. Ezt 12:50-kor írtam, de te a megjegyzésem minősítésével már készen is voltál 13:39-re.
Bevallom, nekem ennyi adat feldolgozásához, leellenőrzéséhez legalább fél napra lenne szükségem. Csak csodálattal tudok adózni az ismeretszinted ilyen magas fokához, és a felfogóképességed sebessége is lenyűgöző. Gondolom a Kákosy könyvek kiolvasása és megértése is ilyen gyorsan ment (pedig emlékeim szerint pl. a „Ré fiai” megfogásakor a tenyerem olyan 7-8 centire nyílt ki..) – hiszen te nem elvakult vallási fanatikus vagy velem szemben (én aki szerinted elvakult materialista vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!