Mit mondanak az evolúció tagadói és jehova tanúi ezekre a tényekre?
Az intelligens teremtést cáfolja, az evolúció elméletét alátámasztja az elcsökevényesedett, funkció nélküli lábcsontjai a bálnának. Ha valami felesleges, akkor miért lett megteremtve?
Ugyancsak érdekes dolog az állattenyésztőknél a mesterséges szelekció, a tudatos tenyésztés. Ha csak teremtéssel lehet létrehozni megfelelő élőlényt, akkor miként működhet a megfelelő vérvonal létrehozása, fenntartása a kiválasztott egyedek keresztezésével?
Ez maga a felgyorsított evolúció: [link]
Jehovások állításának cáfolására:
- Az eredmény, a változások megfigyelhetőek.
- Ellenőrzött körülmények között ismételhető.
- Megjósolható működésű, az új egyed a kívánt tulajdonságokat örökli.
A következőket mondhatják:
Attól, hogy az ember tenyészti az állatokat, nem következik, hogy a természetben is működik az evolúció.
A mutációk károsak, új pozitív tulajdonságok nem jelennek meg, tehát nem létezhet evolúció.
"A mutációk károsak"
Pont,hogy nem.Nem mindegyik az.Egyáltalán tudod,mit jelent a mutáció?Az emberek kék szemszíne is mutáció eredménye például,hogy kiemeljek egy dolgot a millióból.Az egész evolúciót mutációk hajtják előre,apró változásokat okoznak folyamatosan.Baromira nem azt jelenti,hogy ha mutáció történik,az egyből halálhoz vezet...Nem a filmbeli mutánsok alapján kell elképzelni a dolgot.
Olyan nincs hogy "Jehovások" ha kérdezel akkor kérdezz rendesen.
Úgy látom idéztél egy Ébredjetek! folyóiratból.
Dicséret de ezzel a témával kapcsolatbab a Tanúknak vannak olyan könyveik amelyek ezzel a témával foglalkoznak.
1. Darwin bácsi azt mondta a könyvecskéjében hogy ha a tudomány talál valami olyan bonyolult dolgot ami nem jöhetett létre magától akkor az ő elmélete meg is dőlt.
DNS
apropó teremtés honnan tudod hogy az a uszony a bálnának láb volt?
ott voltál a teremtéskor? na...?
ok én sem és engem nem meggyőztek hanem én magam jöttem arra rá a Tanúk segítségével hogy az evolúció HAMIS.
minden amit mond csak a megfigyelt dolgok kifordítása.
(JW.org tudom ajánlani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!