Mit mondanak az evolúció tagadói és jehova tanúi ezekre a tényekre?
Az intelligens teremtést cáfolja, az evolúció elméletét alátámasztja az elcsökevényesedett, funkció nélküli lábcsontjai a bálnának. Ha valami felesleges, akkor miért lett megteremtve?
Ugyancsak érdekes dolog az állattenyésztőknél a mesterséges szelekció, a tudatos tenyésztés. Ha csak teremtéssel lehet létrehozni megfelelő élőlényt, akkor miként működhet a megfelelő vérvonal létrehozása, fenntartása a kiválasztott egyedek keresztezésével?
Ez maga a felgyorsított evolúció: [link]
Jehovások állításának cáfolására:
- Az eredmény, a változások megfigyelhetőek.
- Ellenőrzött körülmények között ismételhető.
- Megjósolható működésű, az új egyed a kívánt tulajdonságokat örökli.
Az olajas dolgod nem igazán vágom, hogy miért cáfolná az evolúciót. Nem mellesleg egy geológiai folyamatot írnak le, nem pedig azt, hogy Isten pisálja a föld mélyébe az olajat. Mondjuk nem ártana egy ilyen kérdésedet geológusnak címezni, de akkor valószínűleg pillanatok alatt szétszedne. :S
"De legyen még egyszer: hogyan találtak a több millió éves kőszénben emberi használati tárgyakat, mikor akkor még bőven nem volt ember, de még majom sem."
??? Mármint most azokról beszélsz, amik egyértelműen hoaxok?
Amúgy az evolúció azzal is tartozik, hogy megválaszolja az atom létrejöttét. Az anyag gyakorlatilag a semmiből áll, ugyanis az atom térfogatának a nagy része üres. Plack ezért is mondta, hogy az anyag gyakorlatilag nem létezik. És dicsőítette Istent a teremtésért
Ja! Ha a Föld 4 és fél milliárd éves, és akkor is volt már nap, akkor, ha a nap fogyási ütemét tekintjük, olyan nagynak kellett lennie, hogy szétégette volna a földön az életet. Tehát 3.5 milliárd évvel ezelőtt a nap nagysága miatt nem lehetett volna élet...
És az üstökösök. Még az evolucionisták is tudják, hogy egy üstökös nem lehet 10-12 ezer évesnél idősebb, mert szétesik. Üstökösök nem keletkeznek, tehát a világegyetem nem idősebb 10.000 évnél. Az Oort felhő csak egy kitaláció, nincs megfigyelve, nincs bizonyítva
"Amúgy az evolúció azzal is tartozik, hogy megválaszolja az atom létrejöttét."
Na jó, eddig csak sejtettem, de most már tuti, hogy csak troll vagy.
Akkor hetvenkettedszer is leírom: Az evolúció azt tartja, hogy a kőolaj évmilliók alatt keletkezett, a teremtéstudomány pedig azt, hogy csak az özönvíz fizikája hozhatta létre. És ezt igazolják a laborkísérletek is.
Nos, akkor figyeljük meg, mi a válasza az evolucionistáknak a tudományos kétkedésekre. Briliáns, tudományos, perdöntő válaszok következnek:
"Na jó, eddig csak sejtettem, de most már tuti, hogy csak troll vagy."
"Nem troll ez, hanem idióta."
"Get your facts straight, bitch!"
Tehát az atomok kialakulásának hivatalos, evolucionista válaszait láthattuk:))
Köszönöm bíró úr, nincs több kérdésem:)))
Jaj, ezt nem lehet kibírni:DDDD
Lássuk, hogy ír egy agy-mosott, vallás-károsult troll:):
"Ha a Föld 4 és fél milliárd éves, és akkor is volt már nap, akkor, ha a nap fogyási ütemét tekintjük, olyan nagynak kellett lennie, hogy szétégette volna a földön az életet. Tehát 3.5 milliárd évvel ezelőtt a nap nagysága miatt nem lehetett volna élet...
És az üstökösök. Még az evolucionisták is tudják, hogy egy üstökös nem lehet 10-12 ezer évesnél idősebb, mert szétesik. Üstökösök nem keletkeznek, tehát a világegyetem nem idősebb 10.000 évnél. Az Oort felhő csak egy kitaláció, nincs megfigyelve, nincs bizonyítva"
Hogy írnak az evolúciós, empirikus tudományra alapozott szakemberek, jól felkészült szakemberek:
"Na jó, eddig csak sejtettem, de most már tuti, hogy csak troll vagy."
"Nem troll ez, hanem idióta."
"Get your facts straight, bitch!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!