Mi az, amit a vallásos emberek nem tudnak elfogadni az evolúció kapcsán?
1. és 2. kérdésedre olvasd el a 13:09- et
3. nem pont, lehet néhány tized eltérés. Valójában ha elfogadod a 13:09 es választ lehet, hogy a 10k sokkal nagyobb, ha a dns-rns különbsége 1.
Persze a számok szubjektívek, és az én ismereteimnek a matematikai megfelelői.
Most más csak a 13:09-et kellene alátámasztanom, mert gondolom az lesz a következő megjegyzésed.
Bevallom nem tudom alátámasztani. Hallottam egyszer egy előadást a neten a témáról, aminek a részleteire már nem nagyon emlékszem. A linket sem tudom prezentálni. Mivel nem vagyok biológus kénytelen voltam hinni néhány biológusnak, néhány más szintén szakmabeli ellenében.
Ha netán tudod, hogy milyen áltudományos előadást láthattam megköszönném ha elküldenéd a linket, és nem sértődök meg, ha megcáfolod az ott mondottakat.
13.09-nek.
Na, én is tudok ilyen stílusban válaszolni.
Persze teremtés.Csak úgy istenke csettintésére létrejött a fény.Létrehozta csak úgy a növényeket és állatokat.Miből te szerencsétlen?
Homokból (kvarcból) embert készített istenke.
Vizet hozott létre csak úgy. Gondolkodott egy kicsit, miből legyen. Legyen mondjuk hidrogénből és oxigénből.
Naa neee!
Korlátolt emberekkel nem lehet beszélgetni.
Ti bármilyen cáfolatra, csak a bibiában leírt marhasággal válaszoltok. Nevetséges.
19:19
Te miről beszélsz? hol említettem én istent?
Be vagy rúgva, vagy üldözési mániád van?
Lehet, hogy üldözési mániám van, de üldöznek is.
Ha tagadod az evolúciót, akkor értelemszerűen a teremtést tartod magadénak.
Akkor ki teremtett?
De még mindig nem mondtad meg, hogy akkor hogyan jött létre szerinted az élet a földön.
Mert az élet, mivolta is kérdéses.
Mitől élő valami?
Attól, hogy reprodukálja önmagát?
Akkor a szilícium kristályokkal mi van?
Attól, hogy mozog?
Mozog a levegő is.
Attól, hogy szaporodásra képes?
Akkor az öszvér nem élő?
És még sorolhatnám.
Miért ő kell megmondja neked, hogy mi az "élőlény" definíciója, amikor már V. osztályban tanítják?
Kezd ez a párbeszéd itt nagyon banális lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!