Milyen az ateisták világképe?
"Szerinted ez közöl bármit amit még nem hallottam?"
Tekintve hogy téveszmében éltél az iszlamista terrorral kapcsolatban is, amit még ez a wikipédia link is cáfol, így igen, egyértelműen vagy nem hallottál rengeteg dologról, vagy hallottál róluk csak hazug módon letagadod. Jó olvasgatást. Amíg a saját kultúrádat sem ismered, vagy csak letagadod hogy milyen is valójában, addig úgyis kár beléd a szó. Csáó!
"Több link nem működik."
Melyik nem működik?
"Mutatnál ebből az egészből csak egyetlen bizonyítékot?"
Az összes az, az egyes linkcsoportok felett konkrétan meg is vannak nevezve hogy mely tényeket bizonyítják az adott tudományos eredmények. Az egyes cikkekhez a linkekben megtalálod az absztraktot, és a hosszabb kifejtést is az adott eredményhez vezető kutatásról.
"Megnéztem. Több link nem működik."
KONKRÉTAN melyik nem működik? 3 esetre bizonyítékok a linkek. Melyik esetnél, hanyadik link a sorban, amelyik nem működik? Akkor minden probléma nélkül belinkelem újra.
"Mutatnál ebből az egészből csak egyetlen bizonyítékot?"
Arra, hogy vallásos kutatók munkáit is megtalálod rajtuk, természetesen:
Mohamed El-Gaby, muszlim, konkrétan a Muslim Researchers' Network tagja.
Danyal Khan, szintén muszlim
Abdelhakim Khellaf, szintén muszlim
Mint láthatod, még rendes is voltam, csak a kedvedért, direkt muszlimokat szedtem elő. És mivel általában együtt dolgoznak bizonyos csoportok, így különböző tanulmányoknál, a társak neveire kattintva egy óriási rendszert találhatsz, rájuk keresve pedig kiderül az is, hogy muszlimok.
Csak ebből a 3 adatlapból kiindulva, többszáz, ha nem ezer muszlim kutatót találsz ezeken az oldalakon.
Ezek már működnek de ezekben mi a bizonyíték és mire? :)
Rákattintottam M. El-Gaby-ra és ilyenek ad ki:
Biological evaluation of some new N-(2,6-dimethoxypyrimidinyl) thioureido benzenesulfonamide derivatives as potential antimicrobial and anticancer agents.
És te azt akarod bemesélni hogy érted miről van szó és hogy megcáfolja amiket én állítok? :))))
D. Khan
Recent advances in traumatic brain injury
Ez hogy jön ide? :)
"Ezek már működnek de ezekben mi a bizonyíték és mire?"
Te kértél bizonyítékot rá, hogy vallásos kutatók munkáit is megtalálod rajtuk. A másik kommentelő linkelt több tudományos kutatást is vallásos kutatóktól, ezzel bizonyítva az állítását. Ezzel most mégis mi a problémád?
"Te kértél bizonyítékot rá, hogy vallásos kutatók munkáit is megtalálod rajtuk"
És akkor mi van? :) Hol írtam olyat hogy vallásos emberek nem lehetnek kutatók? :) A kérdésem továbbra is az ezekben mi a bizonyíték és mire?
"És akkor mi van?"
Bár azt már tudjuk, hogy neked ez nem megy, vagy nem szokásod, vagy csak a gyermeki dackorszak az oka (hiszen eddig egyszer sem tetted); de normális emberek, ha valamire bizonyítékot kérnek tőlük, akkor arra LINKEKKEL ALÁTÁMASZTVA valóban ad is bizonyítékot.
"Hol írtam olyat hogy vallásos emberek nem lehetnek kutatók?"
Azt írtad, mutassunk rá legalább egy bizonyítékot, idézve azt a mondatot hogy tudományos oldalakról van szó, ahol vallásos kutatók munkái is elérhetőek. Erre kaptál bizonyítékot.
Illetve a 430. kommentben kaptál rá jó pár tudományos bizonyítékot, hogy a világ tervezettségére semmilyen tudományos eredmény nem utal, hogy egy kód létrejöttéhez nem kell tervező, ahogy a természeti törvényekhez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!