Milyen az ateisták világképe?
"Gyakorlatilag erre vannak a cikkek absztraktjai. Ha azokat nem érted, akkor a saját témába vágó képzettséged az akadály, annál egyszerűbben ugyanis konkrétan nem igazán lehet megfogalmazni egy-egy kutatás mibenlétét és eredményét."
Magyarul halvány lila gőzöd sincs mit ír a cikk és valószínűleg még angolul sem tudsz :)
"Aki értelmes vita helyett"
A probléma ott kezdődik, hogy egyelőre csak te vagy az, aki nem tartotta be az értelmes/tudományos vita kötelezően betartandó, nem elengedhető, "nem érdekel/mellébeszélés" címszóval NEM eldobható szabályait.
"Aki értelmes vita helyett csak személyeskedik az nincs azon az értelmi szinten hogy ezt megtegye."
Magyarul: A kérdező hülye.
Angolul: The questioner is stupid.
Latinul: Interrogantis stultus est.
Kínaiul: 提问者是个傻子。
"Magyarul halvány lila gőzöd sincs mit ír a cikk"
Tehát te vagy az egyedül, aki még a cikk absztraktját sem képes értelmezni, és van pofád azt hazudni hogy pont azok ne értenék, mit ír a cikk, akik megcáfolták általuk a hazugságaidat? Lol. Ez még tőled is ritka szánalmas próbálkozás volt. Most járattad le magad végleg, és mutattad be hogy sz*rsz te a tudományra, és a világon mindenre. Csak veszekedést akarsz provokálni bármi áron. Na ennyit rólad, nem érdemelsz soha többé egy kommentet sem!
Hoppá, rosszat idéztem be. Tehát...
"Magyarul halvány lila gőzöd sincs mit ír a cikk és valószínűleg még angolul sem tudsz"
Magyarul: A kérdező hülye.
Angolul: The questioner is stupid.
Latinul: Interrogantis stultus est.
Kínaiul: 提问者是个傻子。
"Kérdező, ha valaki például olyat mondana neked hogy mondjuk a szabad akarat teológiai lehetetlenség, és bármit idéznél a Koránból, bármilyen teológiai eszmefuttatást linkelnél, csak rávágnám mindre hogy az nem bizonyíték, mert nekem nem az. Mit gondolnál rólam?"
Te miről beszélsz? A Korán nem tudományos cikkek gyűjteménye. Amikor azt mondom a világteremtett, nem a Koránra hivatkoztam hanem tudományos tényekre.
"Na ha megfordítjuk a dolgot, és te valamiről azt állítod, hogy tudományos tény, és mindegy hogy milyen tudományos bizonyítékokat linkelünk az ellenkezőjéről, csak rávágod mindre hogy nem bizonyíték, és mindezt csak azért mert te vagy aki még a tanulmányok egyszerű magyarázatát, az absztraktját sem tudod értelmezni, na vajon rólad mit gondolhat bárki aki otthon van tudományos témában?"
De én azt kértem hogy magyarázd meg mi a bizonyítékotok és miért. Erre eddig képtelenek voltatok.
"Kérdés, ha fix törvények vezérlik ezt a világot, hogy alakulhat ki bármi is véletlenül"
Elég sokszor elmagyaráztuk már, ott vannak a véletlen törvényei is: nézd vissza, ha már elolvastad, és még mindig nem érted.
Ha megértetted, akkor gyere vissza, onnan léphetünk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!