Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Milyen az ateisták világképe?

Milyen az ateisták világképe?

Figyelt kérdés
Eddig tapasztalataim alapján változó, de nagyon homályos, tele megválaszolatlan kérdésekkel, ellentmondásokkal. Nem zavarja az ateistákat hogy sok mindenre nincs válasz a világképükben? Például hogy az ősrobbanás csak úgy beindult a semmiből és minden a véletlen műve. Van aki azt mondja előtte is volt valami, de akkor meg az a kérdés hogy jött lére ami előtte volt. Mások egyfajta körforgásként képzelik el véletlenszerűen változó univerzumokkal de ez is nagyon zavaros, problémás.

2023. júl. 31. 21:38
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/529 A kérdező kommentje:

"Minden muszlim szadista, vagy csak te vagy az?"

Miért lennék szadista? Ő az aki élvezi a vergődést. Tudományos tényeket tagad közben meg vergődik ahelyett hogy belátná, téved. Ha neki ez így jó, részemről oké.

2023. aug. 28. 13:46
 432/529 A kérdező kommentje:

"Elég sokan azok. Nem csoda hogy a terrorcselekmények jelentős részét muszlimok követik el."

Ez egy hazugság. Az 1990-es évekig nem létezett olyan hogy iszlamista terror. Ezt az USA hozta létre. Az összes ilyen iszlamista terrorszervezet mögött az USA és a Nyugati világ van. Továbbá alapból egy rakás ateista, vallásellenes terrorszervezett volt és van.

2023. aug. 28. 13:48
 433/529 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt az USA hozta létre."

Lol :D

2023. aug. 28. 13:55
 434/529 A kérdező kommentje:

"Megtehető, én pedig a tudomány álláspontján vagyok ezzel kapcsolatban, azaz 99,9% hogy nem teremtett, erre pedig a bizonyítékok"

Na hát ha vizsgálható akkor eddig miért tagadtátok? :)) Ha ezt felfogtad hogy vizsgálható akkor már van némi fejlődés :)

Egyáltalán megnézted mit linkeltél? :) Vagy csak vakon kimásoltad valami ateista oldalról? Sok link nem is működik. Ami meg működik minden csak nem bizonyíték. Az a kategória mint amit itt is előadott az egyik ateista. Írta hogy nem kell teremtő, magától is kialakul az RNS :)

2023. aug. 28. 13:55
 435/529 anonim ***** válasza:
95%

Csak hogy tanulj is valamit a saját kultúrádról a hágságok helyett:

[link]

2023. aug. 28. 13:57
 436/529 anonim ***** válasza:
96%

"Ami meg működik minden csak nem bizonyíték"

Az igen. Tehát a te alaptalan állításaid tudományos ténynek hazudod, amikor pedig valaki tudományos tanulmányok által bizonyít neked valódi tudományos tényeket, azokra azt hazudod hogy nem bizonyíték. Na itt végeztem veled, szánalmas vagy!

2023. aug. 28. 13:59
 437/529 anonim ***** válasza:
96%

"Na hát ha vizsgálható akkor eddig miért tagadtátok?"

Én aztán nem tagadtam egyszer sem. Az, hogy te nem tudsz különbséget tenni a válaszolók között, az egyéni szoc.problémád.

"Egyáltalán megnézted mit linkeltél?"

Igen. Tudod, így működik a bizonyítás. Forrást keresel, elolvasod, értelmezed, és ha megfelelő, linkeled.

"Vagy csak vakon kimásoltad valami ateista oldalról? Sok link nem is működik."

Mindegyik link működik, most újra végig kattintgattam őket.

A SemanticScholar, a ResearchGate, vagy a ScienceDirect pedig minden, csak nem ateista oldal. Tudományos oldalak, vallásos kutatók munkáit ugyanúgy megtalálod rajtuk, cenzúrázás és válogatás nélkül.

2023. aug. 28. 14:43
 438/529 A kérdező kommentje:

"Csak hogy tanulj is valamit a saját kultúrádról a hágságok helyett"

Belinkeltél egy wikipédia cikket. Hát ez fantasztikus teljesítmény :) Szerinted ez közöl bármit amit még nem hallottam? :)

2023. aug. 28. 15:46
 439/529 A kérdező kommentje:

"Az igen. Tehát a te alaptalan állításaid tudományos ténynek hazudod, amikor pedig valaki tudományos tanulmányok által bizonyít neked valódi tudományos tényeket, azokra azt hazudod hogy nem bizonyíték. Na itt végeztem veled, szánalmas vagy!"

Ezekben semmiféle bizonyíték nincs. De ha látsz ilyet akkor írd le ide szépen és megbeszéljük. Bár gyanítom még angolul sem tudsz :)

2023. aug. 28. 15:48
 440/529 A kérdező kommentje:

"Én aztán nem tagadtam egyszer sem. Az, hogy te nem tudsz különbséget tenni a válaszolók között, az egyéni szoc.problémád."

Még jó hogy nem teszek különbséget. Honnan tudjam a sok válaszoló közül ki mit írt. Nem is lehet megkülönböztetni a válaszolókat mert lehet többnek is ugyanaz az értékelése. A legtöbb ateista még azt sem akarta elfogadni hogy tudományos kérd az hogy tervezett-e a világ vagy nem.

"Igen. Tudod, így működik a bizonyítás. Forrást keresel, elolvasod, értelmezed, és ha megfelelő, linkeled."

Szerintem még csak el sem olvastad amiket linkeltél különben nem másoltál volna be rossz linkeket. Arról nem is beszélve hogy ebben semmiféle bizonyíték nincs arra hogy nem tervezett a világ. Szerintem még angolul sem értesz.

"Mindegyik link működik, most újra végig kattintgattam őket."

Megnéztem. Több link nem működik.

"Tudományos oldalak, vallásos kutatók munkáit ugyanúgy megtalálod rajtuk, cenzúrázás és válogatás nélkül."

Mutatnál ebből az egészből csak egyetlen bizonyítékot?

2023. aug. 28. 15:53
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!