Milyen az ateisták világképe?
"Válaszolj arra a kérdésre hogy ha valami ugyanazon körülmények között mindig bekövetkezik akkor az törvényszerű vagy spontán?"
Lehet bármelyik, mindkettő, vagy egyik sem. A tévképzeteddel ellentétben ezek nem egymást kizáró fogalmak.
Na, mutatsz végre valami tudományos bizonyítékot valamire, vagy csak kötekedni akartál még egyet az előbbi mellébeszéléseddel?
"Szóval nem tudod megvédeni a saját ateista elképzelésed ezért linkek mögé menekülsz"
Nem ateista, hanem tudományos. És pont a linkek tartalma igazolja ezt.
"Lehet bármelyik, mindkettő, vagy egyik sem. A tévképzeteddel ellentétben ezek nem egymást kizáró fogalmak."
Szóval te mint ateista aki a tudományban hisz, azt állítod ha valami ugyanazon körülmények között mindig bekövetkezik akkor az spontán? :)))) Látod, közötök nincs a tudományhoz.
Még hazudsz is.Tudományos tényeket tagadsz.
"Nem ateista, hanem tudományos. És pont a linkek tartalma igazolja ezt."
Képes vagy arra hogy megvédd az álláspontod vagy csak linek mögé menekülsz? :)
"azt állítod ha valami ugyanazon körülmények között mindig bekövetkezik akkor az spontán?"
Nem, azt állítom ha külső befolyás nélkül megy végbe, akkor spontán. Egy törvényszerű folyamat is minden további nélkül lehet az.
Hogy akarsz így valaha is megnyerni egy vitát, ha az érveid már eleve azon elbuknak, hogy nem tudsz értelmezni olyan szavakat, mint a spontán?
"Képes vagy arra hogy megvédd az álláspontod"
Képes. Az említett linkek tartalma egyértelműen igazolja az én álláspontom.
"Nem, azt állítom ha külső befolyás nélkül megy végbe, akkor spontán. Egy törvényszerű folyamat is minden további nélkül lehet az."
Mi az hogy külső befolyás nélkül? Például nálad mi számít külső befolyásnak? Természeti törvényekről beszélünk.
"Hogy akarsz így valaha is megnyerni egy vitát, ha az érveid már eleve azon elbuknak, hogy nem tudsz értelmezni olyan szavakat, mint a spontán?"
"Képes. Az említett linkek tartalma egyértelműen igazolja az én álláspontom."
Ha te mondod biztos így van. Ez is sokat elmond hogy te mint ateista csak annyira vagy képes hogy belinkelj valamit amit nem is értesz és ezt szánod magyarázatnak :)
"Mi az hogy külső befolyás nélkül?"
Jóságos ég, most komolyan egyesével neki kéne állni magyarázni magyar szavak jelentését, hogy egyáltalán felfogd amit ír a másik?
Akkor szevasz! Majd gyere vissza ha már van egy alapvető szókincsed!
"Ha te mondod biztos így van."
Veled ellentétben én nem csak mondom, hanem bizonyítom is. Pont erre szolgáltak a linkek.
Amíg azokat sem sikerült se elolvasnod, se felfognod, addig felesleges neked bármit is írni. Hiszen a te tudatlanságodon akad el a dolog.
Nem magyarázni kell (feltételezzük, hogy nem vagy olyan hülye, hogy ne értsd meg a linkek tartalmát), hanem bizonyítani.
A tudományos bizonyíték adása pedig pontosan így történik. Ha csak nem a saját publikációd (bár létezik az ön-hivatkozás fogalma), akkor szépen keresel egy tudományos iratot, aminek a tudományos eredményei/részeredményei (és nem a tudós véleménye), bármiféle sajátos értelmezés vagy hasonlat-keresés nélkül alátámasztják, igazolják azt, amit mondasz, ezt pedig hozzáférhetővé is teszed (internetes környezetben ez linkeléssel történik) a vitapartner számára.
E nélkül, a mondandó egyszerű süketelés. Bár több, mint a lepkefing, de csak egy hangyaf*sznyival.
"Jóságos ég, most komolyan egyesével neki kéne állni magyarázni magyar szavak jelentését, hogy egyáltalán felfogd amit ír a másik?
Akkor szevasz! Majd gyere vissza ha már van egy alapvető szókincsed!"
Magyarul nem tudod mit beszélsz és felsültél :)
"Veled ellentétben én nem csak mondom, hanem bizonyítom is. Pont erre szolgáltak a linkek.
Amíg azokat sem sikerült se elolvasnod, se felfognod, addig felesleges neked bármit is írni. Hiszen a te tudatlanságodon akad el a dolog."
Én azt kértem te magyarázd el. Erre képtelen vagy ezért úgy veszem fogalmad sincs arról amit linkeltél.
"Nem magyarázni kell (feltételezzük, hogy nem vagy olyan hülye, hogy ne értsd meg a linkek tartalmát), hanem bizonyítani."
Dehogynem. Mondjuk azt ha nem értem amit a link tartalmaz, akkor miért nem magyarázod el?
"A tudományos bizonyíték adása pedig pontosan így történik."
Én még mindig arra várom a választ hogy ha valami ugyanazon körülmények között mindig bekövetkezik akkor az törvényszerű vagy spontán? A válasz az hogy törvényszerű lehet csak, ami meg is cáfolja az ateista elképzelést. A tudományos bizonyíték adása pedig így történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!