Milyen az ateisták világképe?
Mamdouh Mahmud Salim (1998. 08. 07.)
Riduan Isamuddin (2002. 10. 12.)
Loai Al-Saqa (2003. 11. 15-20.)
Shamil Basayev (2004. 09. 01.)
Omar Khalid Khorasani (2014. 12. 16.)
Abu Osama al-Masri (2015. 10. 31.)
Mohamed Lahouaiej-Bouhlel (2016. 07. 14)
Gökmen Tanis (2019. 03. 18.)
Unknown (2020. 10.)
Unknown (2021. 05. 08.)
Julaybib al-Kabli (2022. 03. 04.)
Kérdező (2023. 07. 31.)
Mivel ugyanazt az értelmi szintet képviselik, nem szabad különbséget tenni közöttük!
"Van egy ötletem. Mi lenne ha eleve nem gyalázkodni próbálnál másokról, meg hazugságokat kitalálni, hanem a belinkelt forrásokkal bizonyított tényekre reflektálnál? Túl magas elvárás?"
Először azt kellene tisztáznotok hogy ezekben mi a bizonyíték. Ez még nem történt meg, így nincs mit reflektálni. Ki is választottam egy cikket és kértem hogy beszéljük meg ezt, de semmi nem történt részetekről.
A tudományosság szintje ott KEZDŐDIK, hogy linkelt tartalmat elolvasol és megértesz, nem kérsz hozzá magyarázást, mert érted magadtól is.
Ha nem érted, akkor a témában a neved kuss, mert nem értesz hozzá.
Ha érted, csak paraszt vagy normálisan kezelni, akkor szintén kushadj, mert nem vagy vitára alkalmas.
De emberek! Ne linkeket küldözgessetek, hát nem látjátok ,hogy szegény nem tudja hogyan kell megnyitni? Ezért írta azt ,hogy neki nem működnek a linkek pedig mindenki másnak igen. Egyet sikerült véletlenül valahogy megnyitnia, de utána az oldalon való tovább tekerés nehézségeibe ütközött s emiatt nem tudta tovább olvasni a címnél. Ezért kéri ,hogy magyarázzuk el neki, mi másért? Szegény párát égeti a tudásvágy s ti csak annyit tudtok írni ,hogy “olvasd el amit eddig linkeltek”.
🤡🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!