Milyen az ateisták világképe?
"Kérdés, ha fix törvények vezérlik ezt a világot, hogy alakulhat ki bármi is véletlenül, magától?"
A tudományos tény: Igen
Ennek igazolására, bizonyítására, magyarázatnak pedig:
A véletlen tudományos megértéséhez a #305-ben találod,
a véletlenül/magától kialakuláshoz pedig a #430-ban.
"Elég sokszor elmagyaráztuk már, ott vannak a véletlen törvényei is: nézd vissza, ha már elolvastad, és még mindig nem érted."
Ja megint a linkek :)
Nincs ilyen hogy véletlen törvényi. Azt nevezzük véletlennek aminek nem ismerjük a végkimenetelét. Hogy lehet valaminek törvénye ha megjósolhatatlan a végeredménye? Persze mivel fix törvények vezérlik a világot, kiszámítható csak mi nem vagyunk képesek mindenre.
Ugye kérdező, azt TE mondod meg, hogy mi tudományos és mi nem? Meg hogy milyen törvény hogyan működik?
Na, EZÉRT nem lehet veled értelmesen beszélni.
NEM: NEM azt nevezzük véletlennek, amit te hiszel. Talán nézz utána a pontos meghatározásnak. Megkaptad hozzá a leírásokat.
Már csak el kéne olvasni (majd megérteni).
Megint egy link? :)
Amit ti ateisták műveltek itt az szánalmasabb mint amikor keresztények próbálkoznak érvelni. Még ők is próbálnak érvelni, magyarázkodnak, de látom nálatok ateistáknál beállt a totális agyhalál.
Van itt olyan ateista aki képes normális vitát folytatni tudományos irányvonalon? Vagy elfogadjátok hogy ti ateisták tündérmesékben hisztek?
Látom megint próbálkozol ezért itt egy palacsintarecept:
Palacsintával sakkozás?
A galamb legalább csinál értelmes dolgokat is (ha nem megy a sakktábla közelébe).
Na de a palacsinta?
"Persze mindezt úgy ,hogy közben profi szakácsnak mondod magad aki mindenkinél jobbat főz. "
Ez hazugság. Az ateisták elejétől azt állítják én semmit nem értek a témához. Én pedig kértem hogy magyarázzák el.
"Szóval a galambbal sakkozás esete (ahol te vagy a galamb, ha nem lenne tiszta…), csak palacsintákkal."
Ja hogy szerinted az itt jelen lévő ateisták a téma szakértői genetikától kezdve a fizikáig :) én pedig sehol nem vagyok ehhez képest :)
Hát, a muszlim vallásról még csak-csak van némi fogalmad. Ami nem csoda, amennyit verhették a fejedbe.
De nagyjából minden máshoz olyan kevés vagy, mint a mackósajtban a brummogás.
Ez sok témánál annyira egyértelműen kiderült, hogy mindenki látja, aki erre járt, csak esetleg te nem.
Lásd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!