Milyen az ateisták világképe?
Kérdező egyszerűsítsük a dolgot.
Azt állítod tudományosan helytáló az álláspontod. Akkor ne a véleményedet írd le, hanem küldjék kutatási eredményeket vagy hasonlót ami alátámasztja az állításaidat. Küld valamit amivel alátámasztod, hogy az állításaid valóbban tudományosan elfogadottak.
Ha ezt megtudnád tenni akkor nem lenne kérdés, hogy amit írsz az bizonyíték-e vagy sem.
"Csakhogy a klasszikus fizika és a kvantumfizika közötti feszültséget pontosan az adja, hogy egymásnak ellentmondanak, de mégis mindkettő egyszerre helyes."
A kvantumvilágot éppen csak elkezdték tanulmányozni.
"Mivel az univerzum kvantummechanikai állapotban létezett a kitágulás előtt, így nincs okom arra, hogy a kvantumvilág bizarr jelenségeit ne alkalmazzam egy olyan univerzumra, amely kisebb, mint egy proton."
De ugye az a kérdés mi volt előtte. Jelen állás szerint semmi.
Összefoglalva a kvantumvilágot még nem értjük, a makrovilágot pedig tudjuk hogy fix törvények vezérlik amihez a véletlennek semmi köze. Egy ilyen helyzetben a teremtett világ az ami tudományos szempontból a legelfogadhatóbb.
"Ház akkor mit írtál?"
Esetleg olvasd el! Ez eddig nem jutott eszedbe?
"De ugye az a kérdés mi volt előtte. Jelen állás szerint semmi."
Miért hazudsz?
"Azt állítod tudományosan helytáló az álláspontod. Akkor ne a véleményedet írd le, hanem küldjék kutatási eredményeket"
Én nem a véleményemet írtam le hanem tényeket. Te ezeket meg tudod cáfolni? Nem tudod, így tudományosan elfogadható amit írtam.
"Az olyan IQ harcos ateisták akik csak annyit tudnak reagálni mindenre hogy "nem bizonyíték" nyugodtan távozhatnak"
Mi lenne ha esetleg végre valamire bizonyítékot is hoznál, hm? Hogy ezerszer elmantrázod hogy te nem tudod felfogni, hogy DNS létezhet tervezés nélkül, az nem bizonyíték rá hogy tényleg ne létezhetne nélküle.
"Esetleg olvasd el! Ez eddig nem jutott eszedbe?"
Nem fogom visszakeresni és találgatni. Fogalmazd meg pontosan amit közölni szeretnél.
"Én nem a véleményemet írtam le hanem tényeket. Te ezeket meg tudod cáfolni? "
Persze. Egyik sem volt tény, hisz egyiket sem támasztja alá tudományosan semmi.
"Nem fogom visszakeresni és találgatni."
Lol, pont te voltál aki konkrétan az ott leírtakra reagáltál. Most hogy felsültél vele, már hirtelen ugy csinálsz, mintha azt se tudnád, miről van szó. Kicsit se szánalmas... :D
"Mi lenne ha esetleg végre valamire bizonyítékot is hoznál, hm? Hogy ezerszer elmantrázod hogy te nem tudod felfogni, hogy DNS létezhet tervezés nélkül, az nem bizonyíték rá hogy tényleg ne létezhetne nélküle."
Te nem fogod fel hogy egy kódrendszer nem jöhet létre magától? Az hogy ismétlődő karakterek kombinációja adja az információt csak tudatos tervezés eredménye lehet. A földön kívüli élet kutatása is úgy történik hogy a világűrből érkező jelekben ilyen ismétlődő kombinációkat keresnek mert az egyértelműen tervezés eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!