2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?
"De milyen tényeket????"
Például azokat, amiket a kettes, hatos, hetes kommentekben kapott a kérdező.
De elolvastam és azok, mivel nélkülözik a tudományos bizonyítékot, elméletek. :(
Még a tudósok is csak elméleteket gyártanak, amikben nem értenek egyet. :(((
Mi bizonyítékokat vártunk, de kezdem feladni. :(((
Tehát: ha nincs arra bizonyíték, hogy az élettelenből hogy lett szaporodásra és örökítő anyag átvitelre képes élő, akkor neked csak elméleted van. És nem ez volt a kérdés, hogy kinek mi az elképzelése.
De mindegy, én lépek, majd egy hét múlva visszanézek, hátha itt lesz a válasz.
"De milyen tényeket????"
Amikor ilyesmi kommenteket olvasok sokszor egy bő 2-300 év hibernálásból felkelt fickót képzelek el aki most csodálkozik rá ,hogy kicsit többet tudunk a világról mint a “boszorkányégetős régi szép időkben”. Mára már az evolúciót (és igazából bármelyik tudományterületet, legalább érintőlegesen) csak az nem érti aki nem akarja érteni, direkt tagadja. Most komolyan, Darwinnak már 160 éve s ma is vannak ilyenek mint a laposföldesek?
"Na ja. Kapsz egy példát ahol új információk jönnek létre a nemesítés során, mire annyit tudsz felmutatni, hogy letagadod a tényt, hogy új információk jöttek létre. Hölgyeim és uraim, a kreacionista vitakultúra magasiskoláját láthatták :D"
Ezek tényleg ilyen sötétek. A rekombináció nem számít új információnak továbbra sem, a nemesítés pedig továbbra is ID és a meglévő gének variálása nem magyarázat az első gének kialakulására, sem pedig a minőségi genetikai változásra. De ezek ne zavarjanak titeket, hajtogassátok csak továbbra is, hogy "hát van a karfiol":)
A törzsfejlődés minőségi genetikai változást igényel, ti pedig bőszen írogatjátok a mennyiségi genetikai változásokat:)
Továbbra is várom a törzsfejlődés bizonyítékait
"De elolvastam és azok, mivel nélkülözik a tudományos bizonyítékot, elméletek. "
A tudományos elmélet pont a visszaigazoltan működő modellt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!