Létezik bármi is, ami arra utal hogy 6000 éves lenne csak a Föld és az univerzum?
Látom beelőztél a válasszal, 43%os, de megint mellélőttél.
Ha van válasz, tényleg érdekelne. Szeretek értelmes vitákat lefolytatni. Vagyis szeretnék, mert ez a hozzászólásod megint csak trollkodás lett.
Hát persze!
Tegnap biztosan nem született, sokkal régebben lehetett, van annak már vagy hatezer éve is...
Tudjátok egy messzi, messzi, távoli galaxisban...
(különben ateista vagyok, csak hülyültem)
:)
Igen, eddig én is így láttam, pedig elolvastam már pár kreacionista művet.
Ennek ellenére szereti itt néhány kreacionista hangoztatni hogy mennyi bizonyítékuk van. Gondoltam rákérdezek.
Az egyik előbbi kérdésnél egyikük külön ki is emelte hogy csak azért nem akar vitázni mert állítólag szalmabáb érvelést folytat mindenki. Direkt ezért nem is konkrét kérdést tettem fel, a kreacionisták dobhatnak fel bármit amit csak bizonyítéknak gondolnak. Már ha van mit persze.
Közülünk aligha hiszem, hogy bárkinek lenne magánlaborja ahol ilyen kísérletezéseket tudna végezni :D
Mindenesetre én a C14 radiokarbon vizsgálatoknak hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!