Létezik bármi is, ami arra utal hogy 6000 éves lenne csak a Föld és az univerzum?
Ákos13 nevű felhasználó válasza:
Nincs és nem is lesz.
Kedves #63
"Létezik olyan ember, aki, ha az a válasza, hogy létezik, akkor be is tudja bizonyítani, vagy különben nem ír semmit?"
Megkérdezhetem ezt hogyérted?
Létezik-e bizonyíték a Föld 6000 éves korára?
Máshol már emblítettem, most is leírom. Nemvagyok semmilyen tudos, kutató, régész stb.
Ezért legfeljebb plagizálni tudok, de a legjobb lesz, ha inkább linkelek.
https://www.youtube.com/watch?v=rIsYRyb9eCs
Ha ezt az előadást megnézed akkor, némileg rávilágít mik bizonyítják a Föld 6000 évét. Ki írhattam volna a mondandót, de minek? Túl hosszú lett volna és így sokkal egyszerűbb.
De gondolom:
1: Nem nézed meg.
2: Ha mégis megnézed biztos bele fogsz kötni valamibe.
3: És, ha így lesz én "tudóssal" tovább nem vitázom, mert én nem vagyok az. Így egyenlőtlen a "küzdelem"
Ja, kiegészíteném, hogy a biológián sem változtat.
Úgyszintén, aki nem érti a biológiát, az evolúciót, nem ismeri a leleteket, az mondja rá, hogy hit.
@64:
Nos, kedves követ62, én valahol az 1-es és 2-es pont keveréke vagyok. Belenéztem. Kb 3 percet, a közepébe, egy teljesen véletlenszerű helyre. Természetesen feleslegesen elpazarolt 3 perc volt, mint kiderült. A jóember, aki beszél, épp azt fejtegette (38-39 perc körül, de meg nem nézem még egyszer, hogy pontosíthassak), hogy Isten a semmiből teremtett. Ráállt a semmire, beszélt a semmibe (mondjuk ezen jót nevettem, legalább ennyi haszna volt), és megteremtődött a világ. A következő mondatoknál viszont súlyosbodott a baj. Azt állította ugyanis, hogy erre a tudósok is találtak tudományos bizonyítékot. És polónium kristályokat kezdett emlegetni, mint bizonyítékot az azonnali keletkezésre. Egy baj van ezzel: hogy nem bizonyítékok semmi ilyesmire. Kicsit sem. Ha érdekel bővebben a téma, itt olvashatsz róla egy hosszabb cikket:
Tudod, az a helyzet, hogy a kreások egyik igen-igen gyakran használt fegyvere az, hogy vesznek ilyen-olyan tudományos eredményeket, és úgy ferdítik, torzítják, hogy úgy tűnjön, az őket támogatja - míg a valóságban erről szó sincs. Sőt, néha puszta hasraütésre kitalálnak dolgokat, és azt mondják, ez a tudomány eredménye/módszere/akármije - teszik ezt szintén azért, hogy úgy tűnjön, nekik van igazuk. Nagyon egyszerűen fogalmazva: HAZUDNAK, bele a hallgatóságuk arcába. Tudják, hogy a hallgatóság nem épp tudósokból áll, sőt, általában tudományos témákban nem is művelt emberekből, utánanézni sem fognak, így bármit megetethetnek velük. És ezt szégyentelenül, gátlástalanul kihasználják, és úgy hazudnak, ahogy csak tudnak. Isten nevében, persze. (Érdemes összevetni ezt Zakariás 13:3-al.)
Szóval ennyi a történet. És mivel abszolút véletlenszerűen beletekerve az előadásba, kemény 3 perc alatt már ordas hazugságon kaptam az előadót, azt hiszem teljesen felesleges hallgatni ezt bármeddig tovább. Aki egyszer a képébe hazudik a közönségének, az alighanem többször is meg fogja tenni. Arra meg kár az időmet pazarolni, hogy ezt nézzem.
Kedves #67.
Megnézted? Nem nézted?
Nem számít!
Azt viszont már látom téged és a hozzád hasonlóan gondolkodókat legfeljebb Jézus második eljövetele fog meggyőzni.
Csak abban reménykedem, hogy akkor a jó oldalon fogtok lenni. Ez csak akkor fog kiderülni. Most bármit is mondanál.
Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!