Létezik bármi is, ami arra utal hogy 6000 éves lenne csak a Föld és az univerzum?
Ahj, Diótorta Felebarátom! :)
A kérdés jogos, különösen "valláskritika" rovatban, és méginkább, mert én is kíváncsi lennék a válaszra. Te oly fennkölten hangoztatod, hogy cáfolod a természettudományok állításait, hát most semmi sincs a tarsolyba? Egy kis Gipsz Jakab (akarom mondani Gitt) sem?
De eddig még egy sem érkezett... s nem csak itt, valóban, egyáltalán semmi nyoma, hogy egy (a sok közül...) szentirat néhány ködös során kívül bármi is alátámasztaná. De nyitott vagyok a témára: szívesen vennék _bármi_, kézzel fogható (vagy méginkább: természettudományosan vizsgálható) bizonyítékot.
# 9-nek:
DEHHOGYNEM! Igenis, lehetne magánlaborjuk... ha a pénzüket nem ócska bálványokra költenék, mint pl. Ken Hamék, íme: [link]
Csak lehet, félnek, hogy ők sem találnának semmit, így inkább kreacos diznilendet építenek.
A "C14 radiokarbon vizsgálatok"-kal pedig vigyázzunk, azok sem adnak mindenre választ! :)
Hopsz nekem is, Diótorta barátunkat törölték :).
Kedves # 14-es!
Most nem értem, akkor oké, Jézus lelki táplálékot adott, az emberiség meg már rég rájött, hogy nem 6000 éves a Föld, és az Univerzum, de akkor mi a probléma? :)
" Ne próbálj réseket találni abban, amit a Biblia ír!"
Hát pedig nehéz megállni, tekintve hogy az a mesekönyv hemzseg az ellentmondásoktól és ostobaságoktól :)
"Olyan tudást adott át, ami lelki!"
Ezzel csak az a gond, hogy nem létezik lélek. Ebből én arra következtetek, hogy semmilyen tudást nem adott át.
Azért arra megkérnék mindenkit hogy ne ostobázzunk meg személyeskedjünk, maradjunk az érveknél.
Bár a másik oldalon az is elég elszomorító hogy 43%os kreacionistánk egyik kérdés alatt épp azt bizonygatja, mennyire tud vitázni, amikor meg itt a lehetőség, lapít mint az a bizonyos a fűben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!