2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?
Figyelt kérdés
Egyrészt kis gondolkodással belátható, hogy mese, másrészt a természettudományos közönség nagy része már ki is nyilatkozta, hogy az egész egy tarthatatlan, paradox mese. A törzsfejlődést termpszettudományosan egy szervre nézve sem tudták leírni, sem bemutatni laboratóriumban. A legerősebb leírásuk kb. ennyi: Mutáció, kiválasztódás, hosszú idő és valahogy lettek az élőlények2021. aug. 13. 10:37
141/212 A kérdező kommentje:
Nem jutunk egyről a kettőre, nem vagytok hajlandóak bizonyítani. Zárjuk a kérdést!
2021. szept. 2. 11:47
142/212 anonim válasza:
Attól, hogy te vaknak tetteted magad, még bizonyítva van, amit kértél.
143/212 A kérdező kommentje:
Ok, tehát elismerted, hogy nem tudtok bizonyítani. Ezt köszönöm, egyetértek, az evó nem bizonyítható. Zárjuk a kérdést!
2021. szept. 2. 12:13
144/212 anonim válasza:
Azt ismertem el, hogy mi tudtunk bizonyítani, csak a te hited igényli hogy ezeket a tényeked tagadnod kell.
145/212 A kérdező kommentje:
Magyarul vágyvezérelt a gondolkodásotok. Tudom én ezt. Zárjuk
2021. szept. 2. 12:28
146/212 anonim válasza:
Tekintve hogy a felsorakoztatott tények mind minket igazolnak, itt egyedül rád igaz a vágyvezérelt gondolkodás. Te vágysz arra hogy bárcsak a tények nem neked mondanának ellent, vagy hogy a kreacionista cáfolatok ne csak egy sor hazugságon alapulnának...
147/212 anonim válasza:
Kreattit szerintem ezért is fizetik, hogy hozza a százötvenet. Jól dolgozik, mert mindjárt megleszünk.
De ezután már neki is kínos, ezért akar zárni.
148/212 anonim válasza:
Milyen tényeket tagad? Én azóta is figyelek rá még mindig semmi konkrét bizonyíték nem jött, csak a kérdező szapulása.
(segítsek? Elmélet. Nincs bizonyíték. Szívesen.)
149/212 A kérdező kommentje:
Miután nem vagytok hajlandóak semmit bizonyítani, csak velem foglalkozni, így - bármennyire is hízelgő ez nekem - zárjuk
2021. szept. 2. 12:55
150/212 anonim válasza:
"Milyen tényeket tagad?"
Pl a kettes, hatos, hetes válaszban leírtakat. Mert ha elfogadná a tényeket, akkor el kéne ismernie hogy a kreacionizmus milyen hamis elképzeléseken alapul. Csak ugye őt nem érdekli a valóság, hanem csakis a hitéhez való ragaszkodás, akkor is, ha minden ellentmond neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!