2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?
Sziasztok! Mi újság? Kűditek még? Látom a logikai gondolkodást még nem sikerült elsajátítani:)
Nem is tudom, melyikőtök a legsötétebb, de most Tevenyereggyarto vezet. Gyere kisfiam, tanuljunk logikát: ha én konkrétan megnevezek egy természettudományos dolgot, hogy problémám van vele és be is bizonyítom az igazam, nem azt jelenti, sötétkém, hogy a teljes természettudománnyal bajom van. Vagy te olyan debil vagy, hogy mikor láttad, hogy korábban azt állították, hogy az atom oszthatatlan, de kiderült a tévedés, akkor te a teljes természettudományt kukáztad? Mondjuk ez válasz lenne a témában mutatott sötétségedre. Szóval köszi az önmegvallást, de enélkül is tudjuk, hogy nem vagy jártas sem a logikában, sem a természettudományban.
Ha neked valaki azt mondja, hogy x emberkével baja van, te tényleg at hiszed, hogy az egész emberiséggel problémája van? Hát nem csoda, hogy benyalod az evolúciót, ugyanis annak cáfolatához logikus gondolkodás és természettudományos ismeretek kellenek. Neked meg ez a kettő pont nincs meg.
"Szerintem titokban ateista a Kreati és a viselkdedésével próbál mindenenkit elrettenteni a kereszténységtől."
Hú, micsoda frappáns csattanó. Beszarok. Kb. hetvenszer írtad már. Valami új? De legalább te nem is próbálsz valami bonyolult csavarral előrukkolni
"Hol? Mit? Te nem olyan figurának nézel ki aki ha elérne valami látványosat az életben akkor azt magában tartaná s nem dicsekedne el vele. Ahogy azt tetted a “természettudományos diplomáiddal” meg a “tavaly rekord évet záró vállalkozásoddal”."
Most akkor csinálom, vagy nem. Döntsd már el:) Nem tehetek róla, hogy ekkora ász vagyok. Őrülj, hogy beszélgetek veletek. Ebből is látszik, milyen normális vagyok. Beszélgetek a közemberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!