2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?

Nem, hanem neked vannak gyanús szándékaid, és sajnos úgy néz ki, valaki falaz is neked.
Ocsmány, gyalázkodós szövegeidet nem törlik ki, más tizedennyiért már kizárást kockáztat.
Egyébként a pszichológusnak kellene inkább veled foglalkoznia, csak sajnos nálunk ez se működik.
Odavagytok nagyon, ez látszik :)
Amúgy egy materialista hogyan is hihet egy pszichológusban? Ellentmondásos. De megszoktuk, hogy nem gondolkodtok. Na pá, gyermekeim, holnap folytatjuk

Odavan ám érted a Zacher Gábor.
A pszichológusban meg nem kell hinni, ez csak a hívők agyréme.
A tudomány az egyszerűen csak működik.
Nem úgy, mint a te "vezetőséged", meg az agyrémeid. Én is tudnék olyat mesélni, hogy én mentettem meg a világot, a Marvel már kopogtat a receptért.
Azon gondolkodom, hogy mint influenszer, mit adjak nektek, követőimnek. Természettudományra nem oktathatlak titeket, mert akkora a hiányosságotok, hogy újra kellene végezni az általánost, bár lehet, hogy még azt végzitek. Logika tekintetében ugyanaz a helyzet. Úgyhogy találjátok ki ti, lelkes követőim.
"Nem hiszünk a pszichológusban, hiszek ők léteznek és az előzetes tapasztalat azt mutatja, hogy a munkásságuk igenis hasznos."
Igen, tudom, hogy ostoba vagy, de köszi, h ismét bizonyítod:) Akkor hogy is van az, hogy soha többé nem válaszolsz nekem:)
Szóval a hülye materialisták hisznek a pszichológiában, annak ellenére, hogy a materializmus kizárja azt. ÉS a még hülyébbeknek a pszichológia=pszichológus. Értem:)
"A tudomány az egyszerűen csak működik."
Ilyen nincs. Minden törvények alapján működik, szóval definiálható. Amit te akarsz sugallni az az, hogy nem kell a törzsfejlődést bizonyítani, elég, ha pár nyomi hisz benne és majd kidumáljk. De ez nem így működik.
Jaj gyerekek, ne erőltessétek az okoskodást, mert túl könnyű ellenfél vagytok. Mr megmondtam
Szóval, mit adjak nektek, ostoba kis követőim?

Mi követünk téged? :D Hát te kezdesz feltűnési viszketegségbe minden kérdésnél. Ha nem kommentelnél sehova akkor senki sem keresne téged. Ki is próbálhatod mondjuk ,hogy idén egyáltalán nem használod a GyK-t, hidd el senki sem fog hiányolni.
De ilyen úgy sem lesz úgyhogy mit szólnál ahhoz ,hogy mondjuk szobrot állíttatsz magadról mint a “kereszténység jelképe” vagy ilyesmi? S belevésnénk a kedvenc szavaidat mint materialista, evolúcionista, hülye, ostoba, korcs, suttyó, sátánista stb-stb, illetve ezek kombinációi. Csak ,hogy a hozzánk hasonló “tévelygő egyéneknek” könnyebb legyen megtalálni a “helyes utat” s példát vehessünk rólad. Még maga a Pápa is személyesen keresne fel ,hogy kérjen tőled útmutatást, sőt még a helyére is léptetne! Kihagynál egy ekkora lehetőséget? Ugyan már, ne szerénykedj azzal ,hogy egy anonim oldalon kommentelgetsz, menj ki a nagy világba s mutasd mit tudsz! ;)
"Mi követünk téged? :D Hát te kezdesz feltűnési viszketegségbe minden kérdésnél. Ha nem kommentelnél sehova akkor senki sem keresne téged. Ki is próbálhatod mondjuk ,hogy idén egyáltalán nem használod a GyK-t, hidd el senki sem fog hiányolni."
Ugyan már, mi lenne akkor veletek? A tudatalattitok kényszerít követésre, és imádásra engem, mivel közismert tény, hogy az alacsonyabb rendű isteníti a magasabb rendűt. Ezt bizonyítjátok is, amikor naponta megfogadjátok, hogy soha többet nem válaszoltok nekem, másnap mégis rohantok, mint az idomított uszkárok. Te is azért írod, hogy inkább én ne írjak, mert az előbb vázolt okból úgysem tudod megállni, hogy ne fejezd ki felém rajongásod.
"De ilyen úgy sem lesz"
Na, még te is elismered, hogy úgysem lesz olyan, hogy senki nem fog hiányolni.
"De ilyen úgy sem lesz úgyhogy mit szólnál ahhoz ,hogy mondjuk szobrot állíttatsz magadról mint a “kereszténység jelképe” vagy ilyesmi?"
Nem szoktam hazudni. A kereszténység jelképe Jézus.
"Csak ,hogy a hozzánk hasonló “tévelygő egyéneknek” könnyebb legyen megtalálni a “helyes utat” s példát vehessünk rólad."
Térj meg, ezt a példát vedd. Kövesd Pál szerint Jézust és áldásod és üdvösséged lesz.
"Ugyan már, ne szerénykedj azzal ,hogy egy anonim oldalon kommentelgetsz, menj ki a nagy világba s mutasd mit tudsz! ;)"
Kint vagyok és meg is mutattam.
Ne reménykedj, nem fogok elmenni innen. Nem fogjátok itt bemesélni senkinek a kamu evolúciót.
"Ki is próbálhatod mondjuk ,hogy idén egyáltalán nem használod a GyK-t, hidd el senki sem fog hiányolni."
Többször is itt akartam már hagyni a GYAK-ot, de a hívő testvérek kértek, hogy maradjak, tartsam a frontot

“Nem szoktam hazudni.”
XD Legalább van humorérzéked.
“A kereszténység jelképe Jézus.”
Tudom, viszont az egyértelmű ,hogy neked semmi közöd ahhoz a kereszténységhez amit Jézus képviselt. Ahogy viselkedsz, amilyen szavakat használsz (még akkor is ha nem gondolod komolyan) stb semmi átfedés nincs közted s Jézus közt. Ezt már többen többször is jelezték, keresztény felhasználók is. Ha már szereted mindig a logikát emlegetni akkor mindezekből logikusan levezethető ,hogy nincs közöd ahhoz a valláshoz amit Jézus képviselt tehát még mindig szabad ez a “pozíció”. Még mindig lehetsz a saját felekezeted példaképe.
“Térj meg, ezt a példát vedd. Kövesd Pál szerint Jézust és áldásod és üdvösséged lesz.”
Ismerem a tanításaikat. Alapból nincs semmi bajom a kereszténységgel, nagyon pozitív üzeneteket is hordoz (pl: mikor az elfogadásról meg szeretetről beszélnek). Én is voltam “hivatalosan” keresztény mivel beleneveltek ahogy sokan másokat. De pont a hozzád hasonló álkeresztények miatt fordultam el a vallástól s vagyok inkább agnosztikus. Részben kár is érte :/ Csak tudod baromi kiábrándító mikor egy olyasmi viselkedésű alak mint te azt ecsetelgeti ,hogy ő tutibiztos üdvözül s a Mennyekbe jut s térjünk meg mi is. Hát ki a fene akar az örökkévalóságig ilyen emberek közt lenni? Ha az Isten tényleg az ilyeneket szereti akkor inkább köszönöm, de nem kérem. Szóval ez nagyon kiábrándító mind a közösség/ vallás mind Isten felé.
“Kint vagyok és meg is mutattam.”
Hol? Mit? Te nem olyan figurának nézel ki aki ha elérne valami látványosat az életben akkor azt magában tartaná s nem dicsekedne el vele. Ahogy azt tetted a “természettudományos diplomáiddal” meg a “tavaly rekord évet záró vállalkozásoddal”.
“Nem fogjátok itt bemesélni senkinek a kamu evolúciót.”
Hát, ha te mondod. Biztos simán meggyőzöl mondjuk egy 7. osztályost. Azt hiszem csak 8. vagy 9.-ben tanítják először az evolúciót, utána ha figyelt órán akkor már nehezebb dolgod lesz. Persze miket beszélek, hát mindenki tudja ,hogy az a csúnya gonosz iskolarendszer folyton hazudik ahogy hazudik mondjuk a gravitációról, másodfokú egyenletekről, kerület-terület-térfogat stb számításokról s lehetne sorolni napestig. Szerencse ,hogy élnek köztünk olyanok mint Te akikre nem sújtott le az oktatás vasökle s “átlátnak a szitán”.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!