Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 2021-ben hogy hihet valaki a...

2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?

Figyelt kérdés
Egyrészt kis gondolkodással belátható, hogy mese, másrészt a természettudományos közönség nagy része már ki is nyilatkozta, hogy az egész egy tarthatatlan, paradox mese. A törzsfejlődést termpszettudományosan egy szervre nézve sem tudták leírni, sem bemutatni laboratóriumban. A legerősebb leírásuk kb. ennyi: Mutáció, kiválasztódás, hosszú idő és valahogy lettek az élőlények
2021. aug. 13. 10:37
 191/212 Tevenyereggyarto ***** válasza:
96%

Jaj, bocsánat, csak most látom!

“ÉS vagyolyan hülye, hogy a mesében még mindig nem léptek rendszertani törzs szintet az állataid.”

Tehát most már a törzs a határ? Nem a család de nem is a rend vagy az osztály, hanem már a törzsnél tartunk. Még pár év s már az országnál leszünk! :D

2021. dec. 31. 08:12
 192/212 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem Kreattit valamilyen sérülés érte mostanában, ettől borult ki.

Ennyire ő nem szokott ocsmány lenni.

2021. dec. 31. 08:20
 193/212 A kérdező kommentje:

Jaj lányok, miért gondoljátok, hogy erről a meséről ennyit beszélgetek veletek. Miért nem beszélgetünk az égig érő paszulyról. Az sem kisebb baromság, mint a törzsfejlődés:)

"Tehát most már a törzs a határ? Nem a család de nem is a rend vagy az osztály, hanem már a törzsnél tartunk. Még pár év s már az országnál leszünk! :D"

Miért, a rendszertani törzsek közt van átjárás? Ha nem lennél ilyen suttyó, tudhatnád, hogy ha a családok közt nincs átjárás, akkor a törzsek közt sincs. És így az osztályok közt sincs, te ostoba tuskó

2022. jan. 3. 10:18
 194/212 anonim ***** válasza:
96%

Kár az évet így kezdeni.

Én a helyedben elgondolkodnék egy fogadalmon.

2022. jan. 3. 10:42
 195/212 A kérdező kommentje:

"Én a helyedben elgondolkodnék egy fogadalmon."

Fogadnám, hogy idén nem lesztek olyan hülyék, de már elbuktátok

2022. jan. 3. 11:01
 196/212 anonim ***** válasza:
95%

A fogadalmak saját magadra vonatkoznak.

Ha állandóan olyan dologgal találkozol, ami nem tetszik neked, akkor valamit rosszul csinálsz.

2022. jan. 3. 11:04
 197/212 anonim ***** válasza:
96%

Na, Kreattival tényleg történt valami.

Szerintem újévi ajándéknak kirúgják.

2022. jan. 3. 13:12
 198/212 A kérdező kommentje:

"Szerintem újévi ajándéknak kirúgják."

Az érdekes lenne, mivel én vagyok az ügyvezető és tavaly rekordévet zártunk :) És a dolgozóim is extra pénzt kaptak. Így működi a kereszténység a gyakorlatban, nem csak szavakban.

Jaj, kislányaim, ti annyira nullák vagytok minden szinten hozzám képest. Nem is tudom, miért állok szóba az ateista alagsori pórnéppel.

2022. jan. 3. 14:40
 199/212 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen kizártnak tartom, hogy te embereket tudjál úgy irányítani, hogy abból hasznos, értelmes munka legyen.

Milyen munka ez, borítékragasztás?

Ez egyszerűen lehetetlen.

Még azt is előbb hinném el, hogy híres sztriptíztáncosnő vagy.

2022. jan. 3. 16:06
 200/212 A kérdező kommentje:
@200, azt hiszel, amit akarsz. Amíg velem foglalkozol, addig jó. Suttyók vagytok, nektek ez jutott
2022. jan. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!