Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 2021-ben hogy hihet valaki a...

2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?

Figyelt kérdés
Egyrészt kis gondolkodással belátható, hogy mese, másrészt a természettudományos közönség nagy része már ki is nyilatkozta, hogy az egész egy tarthatatlan, paradox mese. A törzsfejlődést termpszettudományosan egy szervre nézve sem tudták leírni, sem bemutatni laboratóriumban. A legerősebb leírásuk kb. ennyi: Mutáció, kiválasztódás, hosszú idő és valahogy lettek az élőlények
2021. aug. 13. 10:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/212 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, a karfiol nemesítése intelligencia által:) Marhanagy bizonyíték a törzsfejlődésre:)"

Egyrészt a második kommentben szó sem volt karfiolról.

Másrészt igen, az, hisz az ember is csak ugyanazokat a folyamatokat használja ki a nemesítés során, amik az evolúciót működtetik. Ha nem működne az evolúció, nem létezne karfiol sem.

2021. szept. 1. 13:54
 102/212 Tevenyereggyarto ***** válasza:
85%

“És végigolvastam az egészet. Semmit sem írtatok. Egyetlen egy bizonyítékot sem. Én is várom.”

Akkor olvasd végig a témához kapcsolódó többszáz (ha nem több ezer…) kérdést. Kapsz anyagot bőven. Kreatti is kapott bőven eleget mivel már hosszú évek óta jelen van az oldalon de csak nyomatja ugyan azt, csak trollkodik, eszébe sincs megismerni bármit. Viszont egy multkori kérdés után erős a gyanú ,hogy csak azért nem vágják ki az oldalról mert valami kapcsolata van a moderátorokkal (konkrétan az ezt firtató kommenteket perceken belül törölték. Másokat negyed ennyi trollkodás után kirakják az oldalról de Kreattit nem, akárhányszor megy szembe a szabályzattal).

2021. szept. 1. 13:56
 103/212 A kérdező kommentje:

"Másrészt igen, az, hisz az ember is csak ugyanazokat a folyamatokat használja ki a nemesítés során, amik az evolúciót működtetik."

Ez tévedés! A köztes öröklésmenet nem magyarázat az alapgének kialakulására. Az csak a gének variálódására magyarázat. Vagy azt állítod, hogy az első gén létrejöttéhez már kellettek meglévő gének? Mert ezt állítod, ez meg paradoxon.

És elfelejtetted bizonyítani az állításodat. Tehát várom a levezetést, hogy hogyan lett pl. a kutyából ló.

2021. szept. 1. 14:05
 104/212 A kérdező kommentje:
Azért ez elég nevetséges, hogy a törzsfejlődés bizonyítéka ennyi, hogy "hát van a karfiol".
2021. szept. 1. 14:10
 105/212 anonim ***** válasza:
100%

"A köztes öröklésmenet nem magyarázat az alapgének kialakulására."

Nem hát, nem is mondta senki, hogy az. Érted egyáltalán, amiről szó van?

"Tehát várom a levezetést, hogy hogyan lett pl. a kutyából ló."

Senki nem mondta hogy a kutyából ló lett. Érted egyáltalán, amiről szó van?

"Azért ez elég nevetséges, hogy a törzsfejlődés bizonyítéka ennyi, hogy "hát van a karfiol"."

Ha ennyit fogtál fel például az említett második kommentből, akkor kijelenthetjük, hogy tényleg nem érted, amiről szó van.

2021. szept. 1. 14:17
 106/212 A kérdező kommentje:

"Nem hát, nem is mondta senki, hogy az. Érted egyáltalán, amiről szó van?"

Ahhh, végre beláttad, hogy marhaságot írtál:))) Köszönöm. Zárható a kérdés, megint vitát nyertem:)

2021. szept. 1. 14:21
 107/212 anonim ***** válasza:
82%

"Ahhh, végre beláttad, hogy marhaságot írtál"

Hogyan állíthattam marhaságot olyasmivel, amit soha az életben le sem írtam, hm?

Nagyon nem megy ez ma neked...

2021. szept. 1. 14:24
 108/212 A kérdező kommentje:
Türelemmel várom a levezetést az egysejtűtől az emberig!
2021. szept. 1. 14:37
 109/212 anonim ***** válasza:
83%
2021. szept. 1. 14:44
 110/212 A kérdező kommentje:

Nem esti mesét kértem. Annyira nem tudományos, hogy magyarul nincs is levezetve az evolúció?:) Pechedre tudok angolul, nem kajálom meg az ilyen meséket. Leírták, hogy mi az elképzelés, ha bizonyítani tudják a törzsfejlődést. De én a bizonyítást várom türelemmel:)

Az nem bizonyítás az egysejtűtől az emberig, hogy leírom, hogy hát az egysejtűből lettek a többsejtűek valahogy, majd tovább fejlődtek valahogy.

A linkelt angol oldal tételes cáfolata MAGYARUL!: [link]

2021. szept. 1. 15:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!