Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 2021-ben hogy hihet valaki a...

2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?

Figyelt kérdés
Egyrészt kis gondolkodással belátható, hogy mese, másrészt a természettudományos közönség nagy része már ki is nyilatkozta, hogy az egész egy tarthatatlan, paradox mese. A törzsfejlődést termpszettudományosan egy szervre nézve sem tudták leírni, sem bemutatni laboratóriumban. A legerősebb leírásuk kb. ennyi: Mutáció, kiválasztódás, hosszú idő és valahogy lettek az élőlények
2021. aug. 13. 10:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/212 anonim ***** válasza:
100%

87. komment. Amint támasztasz egyetlen olyan kritériumot is, ami tudományosan megalapozott, meg is kapod rá a pontos tudományos leírást. De amíg hazudozol és letagadsz mindent, addig nincs mire pontost választ adni.

Rajtad múlik! Lássuk, képes vagy-e végre alátámasztani az állításaidból!

2021. szept. 1. 12:49
 92/212 A kérdező kommentje:

"Ehhez le kéne vezetned a meglévő természettudományos ismeretekből kiindulva hogy mely kritériumod milyen módon vizsgálható"

Tehát ezeket a kritériumokat nem ismerik az evolúcióbiológusok?:) Szegény tudósok, azt sem tudják, hogy hogyan kell vizsgálni a törzsfejlődéshez szükséges dolgokat? Ezt nem tudtam, de köszi, hogy szóltál. De ha elismered, hogy ekkora a zavar, akkor miért hiszel az evolúcióban?

És én vezessem le? Én bizonyítsam az evolúciót helyetted? Te teljesen hülye vagy:)

2021. szept. 1. 12:52
 93/212 A kérdező kommentje:

Összefoglalva a vitapartner segítségével:

Az evolúcióbiológusok nemhogy a törzsfejlődést nem tudják bizonyítani, de azt sem tudják, hogy mit és hogyan vizsgáljanak. A kreacionistáktól várnak segítséget ebben, ami ugyebár elég nevetséges

2021. szept. 1. 12:53
 94/212 anonim ***** válasza:
83%

"Tehát ezeket a kritériumokat nem ismerik az evolúcióbiológusok?"

Nem erről van szó, hanem hogy nem léteznek ilyen kritériumok, hisz senki nem állított fel ilyesmit tudományos alapon.

"És én vezessem le? Én bizonyítsam az evolúciót helyetted? "

Nem, azt bizonyítsd, hogy az általad összeírt kritériumok bármelyike is tudományos alapokon nyugszik!

2021. szept. 1. 13:02
 95/212 anonim ***** válasza:
100%

"Nem erről van szó, hanem hogy nem léteznek ilyen kritériumok, hisz senki nem állított fel ilyesmit tudományos alapon."

Akkor nem tudományos az állítás, csak feltételezés.

2021. szept. 1. 13:29
 96/212 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy kínban vannak. De továbbra is várom a törzsfejlődés természettudományos bizonyítását. Ezt azért csak lehet, vagy ez is túl nagy kérés? Ez is tudománytalan?
2021. szept. 1. 13:39
 97/212 anonim ***** válasza:
83%

"Akkor nem tudományos az állítás, csak feltételezés."

Nem állításokról volt szó, hanem Kreatti kritériumairól. De igen, nyilvánvalóan nem tudományosak ha nem tudományos levezetésekből következnek. Csak ő ezt vagy nem fogja fel, vagy úgy csinál mintha képtelen lenne felfogni. Nem is tudom, melyik a rosszabb.

2021. szept. 1. 13:40
 98/212 anonim ***** válasza:
100%

"De továbbra is várom a törzsfejlődés természettudományos bizonyítását."

A második kommentben már megkaptad, illetve több későbbiben is.

2021. szept. 1. 13:41
 99/212 anonim ***** válasza:
0%
97# Téged másoltalak. És végigolvastam az egészet. Semmit sem írtatok. Egyetlen egy bizonyítékot sem. Én is várom.
2021. szept. 1. 13:44
 100/212 A kérdező kommentje:

"A második kommentben már megkaptad, illetve több későbbiben is."

Igen, a karfiol nemesítése intelligencia által:) Marhanagy bizonyíték a törzsfejlődésre:)

2021. szept. 1. 13:46
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!