Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztényeknek tulajdonképpen...

Keresztényeknek tulajdonképpen mi a valódi problémájuk az iszlámmal?

Figyelt kérdés
A médiában és általában is a terrorizmus az amivel kritzálják az iszlámot, de ezeket a muszlimok ugyanúgy elutsítják. És tudjuk hogy szélsőségesek minden vallásban vannak. Amit hiányolok az a valódi kritika, ami a tanokra vonatkozik. Másképp fogalmazva mi az amivel egy keresztény hívő nem tud azonosulni, elfogadni az iszlám tanításából. (A terrorista propagandát mellőzük, mint erőszakos térítés és a többi, mert a iszlám ilyet nem tanít).

2021. aug. 6. 12:09
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/361 anonim ***** válasza:
56%

#257:

Én B6 vitamint szedek néhány hozzàszóló utàn.

Jó hànyingerre. Ajànlom :D

Abdullah

2021. aug. 14. 22:03
 262/361 anonim ***** válasza:
90%

"Nem kell a színéskedés mert nagyon átlátszó."

Mit szólsz bele, Abdullahhal kommunikálok nem veled ha nem vetted volna észre.

Vagy már azt sem tudod, mikor melyik accoutodról lépsz be?

De ha már így belekotnyeleskedtél, hát válaszolok neked is:

"Magyarországon néhány mecset müködik néhány imammal és bejegyzett egyházzakal. Elképesztő hogy ti keresztények mit össze nem hazudtok."

Magyarországon néhány mecset működik néhány imámmal, ezt írtam én is. Mi ebben a hazugság? Az hogy leírod ugyanazt mint amit én, aztán hozzáteszed hogy hazugság? Fene éles logikád van.

"Elmondtam hogy ugyanazok használnák a mecsetet aki eddig is, csak nem egy raktárépületbe mennének hanem igazi mecsetbe."

Hát menjenek igazi mecsetbe. Senki sem tiltja meg nekik.

"Tehát akkor szerinted az rendben van hogy a Magyarországi muszlimok nem imádkozhatnak mecsetben?"

Ilyenről te beszélsz. Magyarországon a muszlimoknak szabad vallásgyakorlásuk van, bármikor bemehetnek bármelyik működő mecsetbe, és nyugodtan imádkozhatnak záróráig.

"Elmagyaráztam már hogy a keresztények támogatják a vahabita Szaud-Arábiát és engedik terjedni a vahabizmust Európában, majd pedig rájuk hivatkozva korlátozzák az igazi muszlimiokat. Pont ezt tetted te is. Szóval ti kersztények támogatjátok az iszlámistnak nevezett szélsőséges szervezeteket."

Tudjuk, már ismerjük a propagandaszövegedet, tényleg jó sokat magyaráztad már. Szemfájást kapok már tőle, annyiszor olvastam.

"A keresztények azok akik valójában ellenségesesk a muszlimokkal és még az alkotmányt is semmibe veszik, akár állam szinten akár egyén szintjén."

Ha számodra ezt jelenti az, hogy muszlim terrorista csőcselék terrorizál jó érzésű állampolgárokat, akik befogadták őket, hát lelked rajta...

"Akkor a te logikád alapján a keresztény templomokat be kellene záratni. Köztudott hogy sok keresztény pap pedofil. Ha nem tudod garantálni hogy a keresztény papok nem rontanak meg egy gyereket sem akkor, miért nem záratjátok be a keresztény templomokat?"

Neked muszlimként mi közöd hozzá, hogy mi keresztényként mit teszünk a saját országunkban a saját templomainkkal?

Ui.:

Nem kell hogy választ írj, mint írtam az elején, Abdullahhal szándékozom társalogni, nem veled.

2021. aug. 14. 22:09
 263/361 anonim ***** válasza:
56%

"Neked muszlimként mi közöd hozzá, hogy mi keresztényként mit teszünk a saját országunkban a saját templomainkkal?"

Neked keresztényként mi közöd hozzá, hogy mi muszlimként és magyar àllampolgàrokként a sajàt orszàgunkban hol építünk mecsetet ???

Próbàlj meg gondolkodni, màr mondtam koràbban.

Abdullah

2021. aug. 14. 22:13
 264/361 anonim ***** válasza:

Röhöghetsz a dolgon, de kicsit gondold már végig néha, amiket írtok keresztényfóbiás barátocskáddal. Ti hőbörögtök, hogy a keresztények mennyire nem toleránsak, miközben szinte csak azt lehet olvasni, ahogy a keresztényeket szidjátok, mindennek elhordjátok.

Ez után pedig ne csodálkozz, hogy a vallásod nem túl népszerű. Nem kell ehhez fideszes állami média sem, elég olvasni azt a sok szennyet és mocskolódást, amit írtok.

2021. aug. 14. 22:15
 265/361 anonim ***** válasza:
56%

#264:

Teljesen paranoid vagy. Éppen magyaràzkodtam a Testvéremnek, hogy nem is vagytok ti olyan rossz szàndékúak valójában.

Vagy nagyon buta vagy, vagy üldözési màniàd van.

Abdullah

2021. aug. 14. 22:19
 266/361 anonim ***** válasza:
68%

"Hazugnak neveztél és nem hogy elnézést nem vagy hajlandó érte kérni, de ettől még elszakadni sem tudsz."

Hazudozol és még azt várod én kérjek elnézését? :) Be akartad hazudni hogy a Korán szerint minden keresztény pokolra jut, ami nem igaz, szóval neked kell elnézést kérned.

"Az meg egyenesen nevetséges, hogy te beszélsz nekem a Bibliáról, aki arra nem vagy hajlandó, hogy elolvasd és erre még büszke is vagy."

A legtöbb keresztény sem olvasta végig a Bibliát. Akkor ők sem beszélhetnek a Bibliáról? :)

"Mindezek tetejébe úgy beszélsz a háromságról, hogy még a fogalmát sem érted."

A szentháromságnál mindig ez a keresztény reakció. A saját érdekedben jobban járnál ha befejeznéd a bálványimádást. Láthatod, a Biblia szerint is amit teszel az bálványimádás. Persze nem reagáltál a Bibliai versekre amit mutattam.

"Lemerem fogadni, hogy valami keresztényellenes oldalról vagy más médiumból szeded a szövegedet és még csak el sem gondolkodsz rajta, mert ha egy kicsit is felülvizsgálnád az állításaidat, már rég nem mondanál olyanokat, hogy a keresztények három istent imádnak, meg erkölcstelenek a prófétáik, mivel már rége-rég el lett magyarázva, hogy a trinitárius monoteizmus nem egyenlő a triteizmussal,"

Kb a vak is látja hogy a szentháromság bálványimádás. Ehhez nem kell semmilyen oldalt megnéznem. Láthatod hogy a saját Bibliádból idéztem amik szerint a szentháromsághívők bálványimádók. Szerintem ideje lenne már észhez térned. Már ha rtényleg hívő vagy és nem valami hobbikeresztény.

"és a kedvenc példáid pl. Noé, Lót, Dávid nem próféták a kereszténység szerint, nem is nevezi őket a Biblia annak sehol. De igénytelenül, gondolkodás nélkül, ugyanazokat a ferdítéseket és hazugságokat fújod újra és újra. Igazából egyáltalán nem lehet veled értelemesen beszélgetni, mivel meg sem hallod amit a másik mond."

Akkor a saját Bibliádat sem ismered mert Dávidra konkrétan írja a Biblia hogy próféta. És te akarsz kioktatni a Bibliából? :))) Itt Dávidról van szó:

Apcsel 2:30 De próféta volt, és tudta, hogy az Isten esküvel fogadta neki, hogy véréből valót ültet a trónjára;

És ezek a személyek példaképnek vannak beállítva a Bibliában. És mit is tettek? Noé részeges volt, meztelenül fetrengett a sátrában és nem tanította, figyelmeztette az embereket. Lót részegen lefeküdt a saját lányaival és teherbe ejtette őket. Dávid paráználkodott az egyi katonája feleségével, majd csellel megölette a katonát. És ezek a példaképek a Bibliában. A Koránban ugyanezek a próféták erkölcsös példamutató emberek.

"Ezt tagadod? A Korán nem egyértelműen fogalmaz ebben a kérdésben, amikor azt mondja, hogy nem bocsáttatik meg nekik stb.? És ne terelj! Unom, hogy engem akarsz úgy beállítani, mint aki nem érti, hogy miről van szó. Ez egyszerű mellébeszélés. Azt mond meg mit mond a Korán szerinted! Mit írt az a szöveg, amit idéztem?"

Ezt írja a Korán de én akkor sem mondthatom hogy ki hova kerül. Ezt csak is Allah döntheti el. És ismétlem, nem a keresztényekre írja ezt hanem a társítókra akik a szentháromsághívő keresztények.

2021. aug. 14. 22:19
 267/361 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, szó szerint idéztem gyalázkodásaidat.

2021. aug. 14. 22:22
 268/361 anonim ***** válasza:
56%

#267:

Biztosan. De az is lehet hogy félreértettél valamit. Nem tudom.

Össze szedhetnéd magadat, nem vagyok rossz ember, csak ezt làtod belém.

Abdullah

2021. aug. 14. 22:26
 269/361 anonim ***** válasza:

Aki gyakorta él olyan megnyilvánulásokkal másokról, mint te, az túl jó ember nem lehet. Bocsi.

Kicsit olvasd vissza, amiket írsz... Ha nem találod akkor se sértőnek, akkor megteszem szívesen, hogy ezentúl mindent leírok újra, csak például keresztény szót muzulmánra cserélem, a nyugatot közel-keletre/iszlám világra.

2021. aug. 14. 22:32
 270/361 anonim ***** válasza:
56%

"Mit szólsz bele, Abdullahhal kommunikálok nem veled ha nem vetted volna észre. Vagy már azt sem tudod, mikor melyik accoutodról lépsz be?"

Már nem tudsz mit behazudni? :) Írj a moderátornak és kérdezd meg hogy ugyanaz-e az IP cím. Utána jöhetsz bocsánatort kérni.

"Magyarországon néhány mecset működik néhány imámmal, ezt írtam én is. Mi ebben a hazugság? Az hogy leírod ugyanazt mint amit én, aztán hozzáteszed hogy hazugság? Fene éles logikád van."

Azt hazudtad hogy az új mecset miatt szélsőséges imámok érkeznének, pedig valójában ugyanazok használnák és mivel cask néhány mecset van, azokat tudja ellenőrizni a magyar hatóság.

"Hát menjenek igazi mecsetbe. Senki sem tiltja meg nekik."

Ez igen :) Eddig pont arról beszéltünk hogy a magyar állam nem engedi hogy igaz mecset épüljön. Ha értelmi fogyatékos vagy akkor nem tudok segíteni.

"Ilyenről te beszélsz. Magyarországon a muszlimoknak szabad vallásgyakorlásuk van, bármikor bemehetnek bármelyik működő mecsetbe, és nyugodtan imádkozhatnak záróráig."

Magyarországon nincs igazi mecset amit muszlimok használhatnak. És az állam nem is engedi hogy legyen.

"Tudjuk, már ismerjük a propagandaszövegedet, tényleg jó sokat magyaráztad már. Szemfájást kapok már tőle, annyiszor olvastam."

És sikerült már felfognod hogy igazat mondok?

"Ha számodra ezt jelenti az, hogy muszlim terrorista csőcselék terrorizál jó érzésű állampolgárokat, akik befogadták őket, hát lelked rajta..."

A muszlimok nem terrrorizálnak senkit. A keresztények által létrehozott és muszlimnak hazudott ISIS terrorizálja az embereket.

"Neked muszlimként mi közöd hozzá, hogy mi keresztényként mit teszünk a saját országunkban a saját templomainkkal?"

Neked keresztényként mi közöd hozzá hogy a magyar muszlimoknak lehet-e mecsetük? És miért kapod fel a vizet? Én csak ugyanazt a logikát alkalmaztam amit te. Ha ti keresztények nem tudjátok garantálni hogy a kerestzény ppok nem rontanak meg több gyereket akkor miért nem zárjátok be a templomokat? Ez a te logikád, miért nem válaszolsz?

2021. aug. 14. 22:35
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!