Keresztényeknek tulajdonképpen mi a valódi problémájuk az iszlámmal?
#250:
"Tudják hogy az iszlám az igaz vallás és mindent megtesznek hogy az emberek ne ismerhessék meg. Mondjuk nem csoda mivel a Biblia azt írja meg kell ölni a más vallásuakat de még a saját gyereked megölésére is parancsot ad ha más vallást akar követni. Akinek ez áll a szent könyvében attól sok jó nem várható."
Tudom hogy ebben hiszel, de sztem messze nem ilyen tudatosak. Nem foglalkoznak ők màr régen azokkal a bibliai versekkel. Többségük soha nem is olvasott Bibliàt.
Én azt gondolom Testvérem, hogy ők sajnos egy pillanatra sem gondoljàk hogy az Iszlàm az igazsàg.
Nekik a pénz az istenük, ami sztem a Sàtàn kezében van.
Félnek, mert azt mondtàk nekik hogy félni kell. És érzik hogy a muszlimok egy összetartóbb közösség vilàgszerte. Ettől félnek kicsit, irigyek és nem értik az egészet főként.
Abdullah
"Én azt gondolom Testvérem, hogy ők sajnos egy pillanatra sem gondoljàk hogy az Iszlàm az igazsàg.
Nekik a pénz az istenük, ami sztem a Sàtàn kezében van."
Tehát mindenki, aki nem gondolja, hogy az iszlám az igazság, annak a pénz és a sátán az istene. Hányok tőletek.
"Az utolsó vers amit idéztél, nem jól értelmezted."
Igen, írtál. Olvastam és bár igaz ne közvetlenül neked, de a másik válaszolónak írtam ezzel kapcsolatos, aki azzal vádolt, hogy hazudok és abban lényegében benne volt a te írásodra is a válasz. Talán nem olvastad.
Megértem, hogy miért, de szerintem szabadabban értelmezed a szöveget a kelleténél. Tudomásom szerint ti is azt valljátok, hogy a Koránt egyben kell értelmezni. A Korán más versei véleményem szerint eléggé kifejtik, hogy kit tekint hitetlennek és kiket hívőknek. Ha egyben nézem a Koránt és a Koránt a Koránnal magyarázom, akkor én itt nem látok kibúvót. Esetleg nézz rá. 199. válasz.
#253:
Nem rólatok van szó, ti tényleg Biblia olvasó keresztények vagytok.
De a magyarok többsége régen nem az.
Nem kell hànyni.
Abdullah
#254:
Azt kéne még tudni, hogy az a vers amiről beszéltünk, időben mikor küldetett le Gabriellel.
Ez is fontos szempont.
Abdullah
Nem kell, de csak a hányinger jön elő tőletek. Pont olyanok vagytok, mint azok, akiket a legjobban szidtok, akik azt hirdetik, hogy minden muszlim terrorista. Ti pont olyan szánalmasan hazug módon beszéltek a keresztényekről.
Vidiripi
"Tehát akkor szerinted az rendben van hogy a Magyarországi muszlimok nem imádkozhatnak mecsetben? Na ez is mutatja hogy a keresztényeknen egy csepp tolerancia nincs."
Ha nincs egy csepp tolerancia sem a keresztényekben ,akkor hogyan lehetséges hogy egy muszlimok által kereszténynek titulált országban a muszlimok SZABADON gyakorolhatják a vallásukat? Sőt hogy egyáltalán lehetnek muszlimok?
#258:
"nincs egy csepp tolerancia sem a keresztényekben ,akkor hogyan lehetséges hogy egy muszlimok által kereszténynek titulált országban a muszlimok SZABADON gyakorolhatják a vallásukat? Sőt hogy egyáltalán lehetnek muszlimok?"
Ezzel nem tesznek szívességet Vidiripi.
Ez alap dolog.
Alàírtuk az ENSZ alapítóokmànyàt ugyanis. Hogy màst ne mondjak
Abdullah
Vidiripinek igaza van. Ez a csepp tolerancia sincs, azért erős túlzás.
Ráadásul megint összemosásra kerül az állam a kereszténységgel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!