Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztényeknek tulajdonképpen...

Keresztényeknek tulajdonképpen mi a valódi problémájuk az iszlámmal?

Figyelt kérdés
A médiában és általában is a terrorizmus az amivel kritzálják az iszlámot, de ezeket a muszlimok ugyanúgy elutsítják. És tudjuk hogy szélsőségesek minden vallásban vannak. Amit hiányolok az a valódi kritika, ami a tanokra vonatkozik. Másképp fogalmazva mi az amivel egy keresztény hívő nem tud azonosulni, elfogadni az iszlám tanításából. (A terrorista propagandát mellőzük, mint erőszakos térítés és a többi, mert a iszlám ilyet nem tanít).

2021. aug. 6. 12:09
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/361 anonim ***** válasza:
Csak általában nem magánadományokból jön össze több száz millió forint (vagy akár milliárdos nagyságrend), hanem egy iszlám állam megfinanszírozza. Érdekes, hogy csak a szaúdiak merülnek fel, pedig Törökország is ezt csinálja. Nem véletlenül háborgott annyira Erdogan, amikor a franciák meghozták az iszlám radikalizmust megfékező törvényeket.
2021. aug. 14. 21:42
 252/361 anonim ***** válasza:
56%

#250:

"Tudják hogy az iszlám az igaz vallás és mindent megtesznek hogy az emberek ne ismerhessék meg. Mondjuk nem csoda mivel a Biblia azt írja meg kell ölni a más vallásuakat de még a saját gyereked megölésére is parancsot ad ha más vallást akar követni. Akinek ez áll a szent könyvében attól sok jó nem várható."

Tudom hogy ebben hiszel, de sztem messze nem ilyen tudatosak. Nem foglalkoznak ők màr régen azokkal a bibliai versekkel. Többségük soha nem is olvasott Bibliàt.

Én azt gondolom Testvérem, hogy ők sajnos egy pillanatra sem gondoljàk hogy az Iszlàm az igazsàg.

Nekik a pénz az istenük, ami sztem a Sàtàn kezében van.

Félnek, mert azt mondtàk nekik hogy félni kell. És érzik hogy a muszlimok egy összetartóbb közösség vilàgszerte. Ettől félnek kicsit, irigyek és nem értik az egészet főként.

Abdullah

2021. aug. 14. 21:47
 253/361 anonim ***** válasza:

"Én azt gondolom Testvérem, hogy ők sajnos egy pillanatra sem gondoljàk hogy az Iszlàm az igazsàg.

Nekik a pénz az istenük, ami sztem a Sàtàn kezében van."

Tehát mindenki, aki nem gondolja, hogy az iszlám az igazság, annak a pénz és a sátán az istene. Hányok tőletek.

2021. aug. 14. 21:50
 254/361 anonim ***** válasza:
90%

"Az utolsó vers amit idéztél, nem jól értelmezted."

Igen, írtál. Olvastam és bár igaz ne közvetlenül neked, de a másik válaszolónak írtam ezzel kapcsolatos, aki azzal vádolt, hogy hazudok és abban lényegében benne volt a te írásodra is a válasz. Talán nem olvastad.

Megértem, hogy miért, de szerintem szabadabban értelmezed a szöveget a kelleténél. Tudomásom szerint ti is azt valljátok, hogy a Koránt egyben kell értelmezni. A Korán más versei véleményem szerint eléggé kifejtik, hogy kit tekint hitetlennek és kiket hívőknek. Ha egyben nézem a Koránt és a Koránt a Koránnal magyarázom, akkor én itt nem látok kibúvót. Esetleg nézz rá. 199. válasz.

2021. aug. 14. 21:50
 255/361 anonim ***** válasza:
56%

#253:

Nem rólatok van szó, ti tényleg Biblia olvasó keresztények vagytok.

De a magyarok többsége régen nem az.

Nem kell hànyni.

Abdullah

2021. aug. 14. 21:52
 256/361 anonim ***** válasza:
56%

#254:

Azt kéne még tudni, hogy az a vers amiről beszéltünk, időben mikor küldetett le Gabriellel.

Ez is fontos szempont.

Abdullah

2021. aug. 14. 21:55
 257/361 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell, de csak a hányinger jön elő tőletek. Pont olyanok vagytok, mint azok, akiket a legjobban szidtok, akik azt hirdetik, hogy minden muszlim terrorista. Ti pont olyan szánalmasan hazug módon beszéltek a keresztényekről.

2021. aug. 14. 21:56
 258/361 anonim ***** válasza:
94%

Vidiripi

"Tehát akkor szerinted az rendben van hogy a Magyarországi muszlimok nem imádkozhatnak mecsetben? Na ez is mutatja hogy a keresztényeknen egy csepp tolerancia nincs."

Ha nincs egy csepp tolerancia sem a keresztényekben ,akkor hogyan lehetséges hogy egy muszlimok által kereszténynek titulált országban a muszlimok SZABADON gyakorolhatják a vallásukat? Sőt hogy egyáltalán lehetnek muszlimok?

2021. aug. 14. 21:56
 259/361 anonim ***** válasza:
56%

#258:

"nincs egy csepp tolerancia sem a keresztényekben ,akkor hogyan lehetséges hogy egy muszlimok által kereszténynek titulált országban a muszlimok SZABADON gyakorolhatják a vallásukat? Sőt hogy egyáltalán lehetnek muszlimok?"

Ezzel nem tesznek szívességet Vidiripi.

Ez alap dolog.

Alàírtuk az ENSZ alapítóokmànyàt ugyanis. Hogy màst ne mondjak

Abdullah

2021. aug. 14. 22:00
 260/361 anonim ***** válasza:
95%

Vidiripinek igaza van. Ez a csepp tolerancia sincs, azért erős túlzás.

Ráadásul megint összemosásra kerül az állam a kereszténységgel.

2021. aug. 14. 22:00
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!