Keresztényeknek tulajdonképpen mi a valódi problémájuk az iszlámmal?
Ezek utàn abszolút biztos hogy hatalmas a moràlis és intelligenciabeli fölényünk !
Plàzs, tornaterem, stadion...
Mi nem az evilàgi élvezetért szeretnénk mecsetet.
Ez nagyon primitív volt tőletek.
Abdullah
A mecsetek az Egyetlen Istennek való köszönet jelképei úgy gondolom.
A tornaterem màsra való...
Abdullah
"Ez nem aljasság hanem egy lecke! Ugye szokásodhoz híve a többi dolgot amit írtam azt valahogy nem vetted hozzá!"
De aljasság. Egyébként a logikád szerint a keresztény templomokat is be kellene zárni. A világ legszegényebb országai között sok keresztény is van. Nem tudjátok értékelni a sok templomot. Be kell zárni a templomokat mikor többszáz millió keresztény éhezik, hátha így együtt éreztek. Látod mennyire idióta vagy :) Egyébként meg ti ekkor sem éreznétek együtt a többi kereszténnyel. Ti a náci keresztényekkel vagytok egy szinten.
"És nekünk mi közünk van ahhoz hogy ti hol imádkoztok?"
Az a közötök hozzá hogy Magyarországon keresztények döntik el lehet-e mecset vagy nem, te értelmi fogyatékos. Nem vagy azon az értelmi szinten hogy felfog miről van szó. Miért nem keresel olyan kérdést ami a te szintednek megfelelő?
"Mert a jelenlegi épület az hogy lett? Téglánként összehordták a magyar muszlimok? De kérjetek a szaúdiaktól ott van lóvé rendesen!"
Szerinted a magyar állam fizeti a Magyarországi mecseteket te idióta? Muszlim országok támogatásaiból és az egyes muszlim emberek adományaiból fizetik. Hol kértünk olyat hogy a magyar állam fizesse? Ennyire fogyatékos vagy hogy nem érted az egyszerű magyar nyelvű szöveget?
"Ezért írtam hogy mivel nem vagytok képesek értékelni amitek van így vegyék el tőletek mindaddig amíg minimum nem lesz olyan az összes olyan keresztény felekezetnek mint ami most van nektek! "
Tehát köszönjük meg hogy Magyarországon raktárakban imádkozhatnak a muszlimok, de te még ezt sem engednéd. Ezért mondom hogy aljas vagy. Ez a náci keresztények szintje.
"Miért a magyar muszlimok kiét használják? "
Muszlim országokban a keresztények templomokban imádkozhatnak. Nem raktárakban meg irodaházakban. Oké hogy értelmi fogyatékos vagy de ennyire?
"De egyébként ha már így felhoztad. Igen ,ne legyen a muszlimoknak mecsetük és azt is vegyék el tőlük ami van! Talán majd így jobban együtt éreznétek az ujgurokkal. Főleg neked kellene ebben fejlődni!"
Akkor a te logikád szerint keresztényektől nem csak a templomokat kellene elvenni hanem mindent, mert a keresztényekre jellemző a legkevésbé az együttérzés. Mondjuk együttérzést várni keresztényektől hiába való mikor a Biblia azt írja öld meg a más vallást követőket és vedd el mindenét.
A többi amit írtál a szokásos hazugság.
"Ha még mindig nem akarod érteni Vidiripi akkor sajnàllak."
Mit vársz olyanoktól akiknek a Bibliája azt írja öld meg a más vallásúakat és vedd el mindenüket. Ha ezek a keresztények kerülnének hatalomra az lenne az első dolguk hogy koncentrációs táborokba zárnák a muszlimokat.
"Ezek utàn abszolút biztos hogy hatalmas a moràlis és intelligenciabeli fölényünk !"
Csak el ne durranjon a fejed a sok öntömjénezéstől :D
"Plàzs, tornaterem, stadion...
Mi nem az evilàgi élvezetért szeretnénk mecsetet."
Az imádkozás számodra evilági élvezet? Akkor már értem, miért akarsz te mecseteket, hogy legyen hol élvezkedned!
"Ez nagyon primitív volt tőletek."
Az a primitív, ahogyan ti beszéltek a keresztényekről, a kereszténységről. Nem tehetünk róla, ha ennyire fáj nektek az igazság.
"A mecsetek az Egyetlen Istennek való köszönet jelképei úgy gondolom."
A templomok talán nem azok szerinted?
A tornaterem màsra való..."
Kit érdekel, amíg ez az oldal is másra való, mint amit ti itt csináltok?
Vidiripi
"Egyébként a logikád szerint a keresztény templomokat is be kellene zárni."
Tehát nem csak a szövegértésed a logikád de még az emlékező tehetségeddel is gond van!
Épp arról írtam korábban hogy a templomokat nem kell bezárni. Hiszen nem is használják őket már sok helyen az eredeti funkciójukra. Vagy lerombolják vagy eladják őket és átalakítják lakóháznak vagy boltnak.
"Nem tudjátok értékelni a sok templomot. Be kell zárni a templomokat mikor többszáz millió keresztény éhezik, hátha így együtt éreztek."
Mivel nincsenek hívek így nincs is aki értékelje. Ez is puszta logika!
Mivel ha lennének hívek akkor nem adnák el vagy rombolnák le a templomokat!
- De félreértettél neked nem az éhezőkkel kell együtt érezned. Hanem azokkal a muszlimokkal akik nem hogy egy épületet nem használhatnak mecsetként de még csak a vallásukat sem gyakorolhatják szabadon!
Érted a különbséget? Érted azt hogy neked hozzájuk képes milyen jó dolgod van? Az a baj hogy nem vagy képes ezt értékelni ezért el kellene elvenni azt amitek van hogy megtanuljátok mert így nem vagytok képesek rá!
És ha rajtam múlna akkor én el is venném tőletek és jó ideig nem is kapnátok vissza!
"Egyébként meg ti ekkor sem éreznétek együtt a többi kereszténnyel."
És ez a muszlimok problémája!
"Az a közötök hozzá hogy Magyarországon keresztények döntik el lehet-e mecset vagy nem, te értelmi fogyatékos."
Akkor ezzel elismered hogy Allahnak nincs hatalma a keresztényeket befolyásolni a döntéseikben?
Te még csak muszlim sem vagy! Mert nem hiszel az istenségedben hogy kezébe helyezd ezt a problémát és elhidd hogy van hatalma megoldani. Abdullahnak van ebben hite de neked nincs!
Tulajdonképpen te látod reálisabban az iszlámot! Hiszen tőled tudom hogy több ezer próféta elbukott világszerte és hogy Allah szava nem maradt fent mert halandó emberek megváltoztatták! Mohamed nem írt le egyetlen mondatot sem abból amit elvileg Allah kinyilatkoztatása. Kalifa pedig megsemmisítette a szövegváltozatokat!
"Nem vagy azon az értelmi szinten hogy felfog miről van szó. Miért nem keresel olyan kérdést ami a te szintednek megfelelő?"
Nem te döntöd el ,hogy én melyik kérdésnél reagálok az olvasottakra!
"Szerinted a magyar állam fizeti a Magyarországi mecseteket te idióta?"
Logika! Épp az a bajod hogy nem engedélyezik mecset építését. Erre most felhozol egy olyan ostobaságnak a lehetőségét hogy a magyar állam pénzt ad mecset építésre.
Nem engedélyezi mecset építését de adna rá pénzt? Te vagy az idióta ilyen gondolkozással!
"Muszlim országok támogatásaiból és az egyes muszlim emberek adományaiból fizetik. Hol kértünk olyat hogy a magyar állam fizesse?"
És én hol írtam arról hogy a magyar állam fizetne ezért? Na ott kértétek ahol én írtam!
"Tehát köszönjük meg hogy Magyarországon raktárakban imádkozhatnak a muszlimok, de te még ezt sem engednéd."
De én engedem hogy ott imádkozzatok neked van problémád ezzel. És miután te csináltál ebből problémát azután hoztam fel hogy el kellene venni még ezt az épületet is tőletek hogy megtanuljátok megbecsülni amitek van. Mert jelenleg nem vagytok rá képesek!
- Újra leírom hogy olyan épületetek van amilyennel sok keresztény gyülekezet nem rendelkezik! És nektek ez nem elég elégedetlenkedtek. Na akkor el kell venni a muszlimoktól hogy egy kis alázatot tanuljanak. És elgondolkodjanak azon hogy bizony nem is vannak ők olyan rossz helyzetben. Sőt nagyon is kiváltságos helyzetben vannak csak nem érik fel ésszel ezért kell a nehézség hogy megtanulják.
"Muszlim országokban a keresztények templomokban imádkozhatnak. Nem raktárakban meg irodaházakban."
Szúd Arábiában nem így van! Minden esetben elutasítják a kérelmet!
A mai napig nem épült templom. Sőt az iszlám szent városaiba hivatalosan be sem léphet keresztény.
Te nem vagy képes értékelni azt az állapotot ami neked megadatott!
"Akkor a te logikád szerint keresztényektől nem csak a templomokat kellene elvenni hanem mindent, mert a keresztényekre jellemző a legkevésbé az együttérzés."
Nos igazából ha rajtam múlna el is venném az összes templomot és eladnám őket! Sőt az összes aranyat amit felhalmozott az egyház azt mind beolvasztanám és szintén eladnám! És csak is egyszerű épületeket hagynék meg az összes egyháznak. Mindenféle arany ,ezüst és egyéb ilyen díszítésektől menteset! Csak egyszerű épületek mindenféle csicsától és ilyesmitől mentes. Ja igen és az összes szobrot összetöretném. Mehetne az utak alapjaiba!
Ha valamit kihagytam akkor nyugodtan egészítsd ki a listát.
"Mondjuk együttérzést várni keresztényektől hiába való mikor a Biblia azt írja öld meg a más vallást követőket és vedd el mindenét."
Muszlim hazugság és propaganda. Azért mondanak ilyet a muszlimok mert nem ismerik sem magát Jézus Krisztus sem a tanításait!
Jézus soha nem tanított és nem is cselekedett ilyesmit!
"A többi amit írtál a szokásos hazugság."
Amiket nem cáfolsz semmivel! Köszönöm szépen!
"Ha ezek a keresztények kerülnének hatalomra az lenne az első dolguk hogy koncentrációs táborokba zárnák a muszlimokat."
Kínában odazárták őket egy egész népet! Tudtad? A muszlim világ meg nem foglalkozik velük. Még csak nem is tiltakoztak ez miatt!
Abdullah
"Mi nem az evilàgi élvezetért szeretnénk mecsetet."
Eddig is jól megvoltatok mecset nélkül ezután is így lesz! De akárhogy is ha minden kötél szakad akkor még mindig marad a kisszoba muszlim javaslat!
Kocsmát is alakítottak már át keresztény összejöveteli helyért és képzeld el hogy nem az élvezet miatt!
"A mecsetek az Egyetlen Istennek való köszönet jelképei úgy gondolom."
Te így gondolod de az nem mérvadó! A Korán nem osztja a nézetedet!
#314:
"Mit vársz olyanoktól akiknek a Bibliája azt írja öld meg a más vallásúakat és vedd el mindenüket. Ha ezek a keresztények kerülnének hatalomra az lenne az első dolguk hogy koncentrációs táborokba zárnák a muszlimokat."
Ők olyan típusú emberek akik a csordàt követik.
Ha például az àllami vezetőink valami jó üzleti kapcsolat miatt arab orszàgokkal, ezt engedélyeznék és tàmogatnàk elhiheted hogy mindjàrt nem tiltakoznànak !
A kínai egyetem miatt nem sírnak, mert azt a vezetőink tàmogatjàk például.
Mi olyanok vagyunk akik nem félünk kisebbség lenni a véleményükkel.
Ők NEM ilyenek :D
Abdullah
"De aljasság. Egyébként a logikád szerint a keresztény templomokat is be kellene zárni. A világ legszegényebb országai között sok keresztény is van."
És sok muszlim is van a legszegényebb országok között. Tehát a mecetjeiteket is mind be kéne zárni.
"Az a közötök hozzá hogy Magyarországon keresztények döntik el lehet-e mecset vagy nem, te értelmi fogyatékos."
Mert Mekkában talán a keresztények döntötték el, hogy tilos bemenniük az ottani mecsetbe te elmebeteg majomember?
"Tehát köszönjük meg hogy Magyarországon raktárakban imádkozhatnak a muszlimok,"
Ne hazudozz náci muszlim, imádkozhatnak a muszlimok mecsetben Magyarországon, nincs megtiltva nekik.
"Muszlim országokban a keresztények templomokban imádkozhatnak. Nem raktárakban meg irodaházakban. "
Ti is imádkozhattok mecsetekben te félkegyelmű, mit nem tudsz ezen felfogni? Az összes muszlim ilyen agymosott mint te, hogy egy mondatot képtelen értelmezni?
A többire nem reagálok mert csak a megszokott hazudozást hoztad megint. Ennyire vagy képes, te félhülye mintamuszlim :DDD
Vidiripi
"Mi olyanok vagyunk akik nem félünk kisebbség lenni a véleményükkel."
Abdullah! Én sem félek kisebbség lenni a véleményemmel és hitemmel!
Egy muszlim ezt írja! "Normálisabb keresztények elismerik hogy Allah Isten akiben ők is hisznek, de Vidiripi nem."
- Tehát én nem tartozom a többséghez ,és ez igazolva van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!