Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten és ti keresztények...

Isten és ti keresztények miért gyűlölitek a melegeket ? A keresztény Isten egyértelműen homofób a Biblia írása szerint. Konkrétan Isten megfenyegette őket, hogy a tüzes Pokolba dobja őket. És a keresztényeknek is mélyen elítélőek,ennyit a szeretetről

Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy nagyon vallásos vagyok, nem is vagyok teljesen ateista, picit talán hiszek benne, hogy van egy felsőbb entitás, aki hatalmasabb nálunk. A bibliai tanításokkal alapvetően egyetértek, sőt mindegyikkel, de 1 dologban viszont mélységesen nem, és ez eltávolított picit Istentől. Az, hogy ha 2 ember szereti egymást, és hűségesek egymáshoz, legyenek akár azonos neműek, Isten miért veti meg és utálja, gyűlöli őket ?

2020. jún. 14. 02:06
 161/179 Tevenyereggyarto ***** válasza:
43%

“A homoszexualitás nem az igazság!”

Egy mondatot írsz magadtól s annak se lett semmi értelme. Mi nem igazság ? Mit jelent ez ? Nem létezik ? De. Vagy választás kérdése ,hogy valaki az-e ? Nem. Mit akarsz ezzel ,hogy “a homoszexualitás nem az igazság” ? Van ennek a mondatnak bármi értelme ?

2020. jún. 16. 12:22
 162/179 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de most kedvem lenne egy üveg pálinkát lehajtani, annyira szétcseszték az idegeimet....
2020. jún. 16. 12:28
 163/179 A kérdező kommentje:

" Amit ezek közül a legkisebbel tettetek, velem tettétek "

. Ismerős az idézet, kedves gyűlölködők ?

2020. jún. 16. 12:33
 164/179 anonim ***** válasza:
100%
Most mi a baj? Kaptál válaszokat.
2020. jún. 16. 16:01
 165/179 A kérdező kommentje:

Igen, gyakorlatilag a kérdésem bebizonyosodott, hogy igaz. Több elítélő komment lett sokkal, mint elfogadó. Némelyik meg egész fröcsögő stílusban. Egyesek kiélhetik gyűlölködő frusztrációjukat. Sokak amiatt pusztán jónak tartják magukat, csak mert heterók, holott heteró is lehet szar ember, ez nem ettől függ szerintem.

Ezzel is csak az erősödött meg, hogy egyrészt kár volt kiírnom a kérdést, másrészt törölni se tudom, hiába írtam a modiknak, harmadrészt kár volt megszületnem ebbe a gyűlölködő világba. Inkább halnék meg, mint hogy ilyen gyűlölködő világban éljek.

2020. jún. 16. 16:15
 166/179 anonim ***** válasza:
53%
Ezen az oldalom kívül hol találkozol még gyűlölködő emberekkel? 😃
2020. jún. 16. 16:21
 167/179 anonim ***** válasza:
(Nem az előző vagyok) Itt nem gyűlölködnek. Az elfogadás nem azt jelenti, hogy valaki éljenez, hogy homoszexuális vagy. Hidd el itt a legtöbben elfogadunk, megértünk és szeretünk. Vallás témába még egymásnak sokkal rosszabb válaszokat szoktunk írni és tépjük egymást, ha ne mhiszed írd be a keresőbe, hogy katolikus vagy Jehova Tanúi :D
2020. jún. 16. 16:29
 168/179 A kérdező kommentje:

Egyébként nem vagyok érintett pusztán a reakciókra voltam kíváncsi. De látom többet ártott mint használt.

Semmi másra nem volt jó ez a kérdés mint hogy megosszam az embereket. Hiba volt. Igazából mit is vártam, sejtettem hogy kb ez lesz a reakció.

2020. jún. 16. 16:38
 169/179 A kérdező kommentje:

Pusztán a kérdéssel a válaszolók 90%-át csak felhergeltem és puszta provokációnak tűnik számukra.

Már látom hogy ezt nem kellett volna de még törölni sem tudom ezt a kérdést.

2020. jún. 16. 16:40
 170/179 anonim ***** válasza:
Most miért is van világvége hangulatod? Hány éves vagy, hogy így picsogsz azon, hogy az emberek elmondták a véleményüket a TE kérdésedre.
2020. jún. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!