Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten és ti keresztények...

Isten és ti keresztények miért gyűlölitek a melegeket ? A keresztény Isten egyértelműen homofób a Biblia írása szerint. Konkrétan Isten megfenyegette őket, hogy a tüzes Pokolba dobja őket. És a keresztényeknek is mélyen elítélőek,ennyit a szeretetről

Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy nagyon vallásos vagyok, nem is vagyok teljesen ateista, picit talán hiszek benne, hogy van egy felsőbb entitás, aki hatalmasabb nálunk. A bibliai tanításokkal alapvetően egyetértek, sőt mindegyikkel, de 1 dologban viszont mélységesen nem, és ez eltávolított picit Istentől. Az, hogy ha 2 ember szereti egymást, és hűségesek egymáshoz, legyenek akár azonos neműek, Isten miért veti meg és utálja, gyűlöli őket ?

2020. jún. 14. 02:06
 151/179 A kérdező kommentje:
Nem kérek több gyűlölködő kommentet, csak töröljék ezt a kérdésemet, meg az összeset, meg az egész gyakorit úgy ahogy van... Mert felmegy az agyvizem
2020. jún. 15. 23:50
 152/179 A kérdező kommentje:
Van épp elég bajom magammal, nincs szükségem arra, hogy itt egyes arctalan emberek "máglyán elégessenek"
2020. jún. 15. 23:54
 153/179 anonim ***** válasza:
67%

Erre mondok egy sokkal jobb receptet.

Minden hozzászólót alapértelmezetten szarj le (nem tudok szebb kifejezést, ez a legpontosabb). Ez legyen az alaphelyzet, és ha esetleg észreveszed benne a civilizált társalgás iránti igényt, akkor adhatsz neki egy esélyz. Egyet. Ha ott is bizonyít, akkor többet is.

Rengeteg időt lehet ezzel spórolni. Hidd el, fel sem fog nekik tűnni, neked meg nem kell a rosszindulattal foglalkoznod. Az internet kábé mindenhol ilyen, mindenki nyomja a maga hülyeségét a másikra való tekintet nélkül. Ezzel tényleg nem lehet kezdeni az égvilágon semmit azon kívül, hogy leszarod.

A trollok elsődlegesen a figyelemre utaznak, ha megadod nekik, akkor sikerrel járnak. Ők valójában provokációra utaznak, következőre akár annak ellenkezőjét is leírják, ha azzal kelthetnek feltűnést.

2020. jún. 16. 00:10
 154/179 A kérdező kommentje:

153-as, nyugi nem neked szól. Ez azoknak szól, akik unintelligens módon gyűlölködnek, prosztó stílusban arctalanul. Csak meguntam, hogy arctalan emberek szednek szét engem darabokra, meg beleznek ki. Nekem erre nincs szükségem. Amúgy is deficites az önbizalmam, csak rátesznek egy lapáttal.

Épp elég baj van magammal. Úgy ítélkeznek felettem, hogy nem is ismernek és nem jártak az én cipőmben, nem jártak az én utamon.

Amúgyis egy csomó időt elvesz az életemből, ha acsarkodásra meg proli megnyilvánulásra vagyok kíváncsi, bekapcsolom a Máuniká show-t, vagy csak simán megnézek egy magyar parlamenti közvetítést..

2020. jún. 16. 00:20
 155/179 anonim ***** válasza:
27%

Látod, bölcsebben tennéd, ha elkezdenéd azokat alkalmazni, amiket jó szívvel adtak tanácsként.

Sajnos nem érted, vagy nem akarod megérteni, hogy Neked kell alkalmazkodni ahhoz, hogy méltó legyél a “keresztény életet élő” kifejezésre. A többivel ne foglalkozz.

2020. jún. 16. 05:07
 156/179 anonim ***** válasza:
40%

az agyamra megy és ehhez nincs se idegzetem, sem gyomrom. - a ratyizáshoz bezzeg lenne! Mindegy hány országot hozol fel, mivel az egész világ a gonosz hatalmában van! Nógrádi György külpolitikai szakértő egyik előadásában mondja, ha a pénzek útját nézzük a világban, a kormányok 70%-át törvényesen le lehetne csukni. Ezek liberálisak a homozáshoz, de az abortuszhoz is. Hogy az Isten homofób lenne? Bármely munkahelyre elmész, neked kell igazodnod a munkafeltételekhez, különben kirúgnak. Ezt az univerzumot Isten alkotta, te beleszülettél, vagy igazodsz vagy mész. Ezt az öntörvényű, gonosz erkölcsű mai világrendszert is megítéli Isten, vagy nem tudtad? A magadfajta csak egy kis pont, ami a természet rendje ellen lázad.

Júd 1:7 Miképpen Szodoma és Gomora és a körülöttük lévő városok [is], amelyek azokhoz hasonlóan paráználkodtak, és más test után jártak, például vannak [előttünk], örök tűznek büntetését szenvedvén.

2020. jún. 16. 09:24
 157/179 A kérdező kommentje:
De tényleg, milyen megkeseredett, savanyú, nyomorult embernek kell lenni ahhoz ,aki más szexualitásával foglalkozik ? Ennyire nincs más beszédtéma ? Provokáló trollok. Remélem a gyűlölködő homofób gazembereket Isten előbbi ítéli meg.
2020. jún. 16. 11:53
 158/179 A kérdező kommentje:
Arctalanul, anonim oldalon könnyű fröcsögni. De egy se lenne képes szemtől szembe ugyanezeket mondani. Így könnyű. Egyébként meg az ilyen gyűlölködő emberek, nemcsak a melegeket gyűlölik, hanem a feketéket vagy a romákat ism sőt mindenkit, aki kicsit is különbözik tőlük. A homofób emberek általában rasszisták is. Egy kaptafára készülnek. Szégyelljétek magatokat ! Akinek nem inge, ...
2020. jún. 16. 12:00
 159/179 A kérdező kommentje:
Ja és az ilyenek egy focihuligán ultra szintjén vannak, annyi intellektus szorult beléjük. Isten olyan mértékben ítéljen felettük, mint ahogy ők ítélnek más csoportok felett.
2020. jún. 16. 12:02
 160/179 anonim ***** válasza:
35%

Isten olyan mértékben ítéljen felettük, mint ahogy ők ítélnek más csoportok felett. - már meg vagy ítélve:

2Thess 2:11 És azért bocsátja reájuk Isten a tévelygés erejét, hogy higgyenek a hazugságnak; 2Thess 2:12 Hogy kárhoztattassanak mindazok, akik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.

A homoszexualitás nem az igazság!

Róm 1:20 Mert ami Istenben láthatatlan, tudniillik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaiból megértetvén megláttatik; úgy, hogy ők menthetetlenek.

Róm 1:21 Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették őt, sem neki hálákat nem adtak; hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívük megsötétedett.

Róm 1:22 Magukat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;

Róm 1:23 És az örökkévaló Istennek dicsőségét felcserélték a mulandó embereknek és madaraknak és négylábú állatoknak és csúszó-mászó állatoknak képmásával.

Róm 1:24 Annak okáért adta is őket az Isten szívük kívánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék;

Róm 1:25 Mint akik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett, aki mind örökké áldott. Ámen.

Róm 1:26 Annak okáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:

Róm 1:27 Hasonlóképpen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésüknek méltó jutalmát elvevén önmagukban.

Róm 1:28 És amiképpen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretükben megtartsák, azonképpen oda adta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek;

Róm 1:29 Akik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, irigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölccsel;

Róm 1:30 Súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek,

Róm 1:31 Balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok.

Róm 1:32 Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy akik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképpen cselekvőkkel egyet is értenek.

2020. jún. 16. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!