Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten és ti keresztények...

Isten és ti keresztények miért gyűlölitek a melegeket ? A keresztény Isten egyértelműen homofób a Biblia írása szerint. Konkrétan Isten megfenyegette őket, hogy a tüzes Pokolba dobja őket. És a keresztényeknek is mélyen elítélőek,ennyit a szeretetről

Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy nagyon vallásos vagyok, nem is vagyok teljesen ateista, picit talán hiszek benne, hogy van egy felsőbb entitás, aki hatalmasabb nálunk. A bibliai tanításokkal alapvetően egyetértek, sőt mindegyikkel, de 1 dologban viszont mélységesen nem, és ez eltávolított picit Istentől. Az, hogy ha 2 ember szereti egymást, és hűségesek egymáshoz, legyenek akár azonos neműek, Isten miért veti meg és utálja, gyűlöli őket ?

2020. jún. 14. 02:06
 141/179 anonim ***** válasza:
22%

Végbéltájéki tályog és sipoly

Sipoly: nagyon fájdalmas, visszatérő végbéltájéki tályog. Időszakos vagy állandó váladékozás a végbélből vagy a bőrből.

Veszélyeztetett csoportok

A végbéltájéki tályog – fájdalmas, gennyel teli zsák – általában nyálkahártya-repedés – vagy fekély helyén alakul ki. Gyakori a homoszexuális férfiak (ratyik) és azok körében, akik análisan közösülnek.

A végbélsipoly a tályog szövődménye. Ez egy csőszerű összeköttetés a végbél és a szomszédos szervek, például a bőr vagy nőknél a hüvely között. Néhány esetben a sipoly veleszületett elváltozás eredménye. Kialakulására hajlamosít a Crohn-betegség, a divertikulózis és a daganat.

Kialakulása

A végbéltájéki tályog, amely a nyálkahártya bakteriális gyulladásaként kezdődik, ahogy nő, egyre fájdalmasabbá válik. A felszínes tályog közvetlenül a bőr alatt alakul ki, és mint egy furunkulus, rendszerint elgennyed és kifakad. A mély tályog esetében kicsi annak a valószínűsége, hogy kifakad, inkább súlyos, az alhasba sugárzó fájdalmat okoz. Előfordulhat láz is. A végbéltájéki sipoly gyakran tályogból alakul ki, és kivezeti a gennyet a tályogból.

[link]

Végbélgyulladás

A végbélgyulladás egyre gyakoribbá válik. Számos oka van, pl. Crohn-betegség vagy kolitisz ulceróza, de szexuális úton terjedő betegségek is előidézhetik, mint például gonorrea, vérbaj (szifilisz), Chlamydia trachomatis fertőzés, herpesz szimplex vagy a citomegalovírus fertőzés, főleg homoszexuális férfiaknál.

[link]

A nem-komplikált genitális fertőzések kezelése azitromicinnel vagy doxiciklinnel történik. Egyre gyakoribb azonban, hogy a Chlamydia-fertőzés az extragenitális régiókban (pl. végbél, garat) lép fel. A homoszexuális férfiaknál kialakuló lymphogranuloma venereum azonnali intenzív terápiát tesz szükségessé.

[link]

AIDS

Az AIDS szerzett immunhiányos állapot (acquired immundeficiency syndrome). Az első esetet San Franciscoban észlelték 1981-ben, majd nem sokkal ezután a kórokozót, a HIV-et (Humán Immundeficiencia Vírus) is azonosították. Ma már több mint 10 millió fertőzöttről tudunk, ám vélhetően ennél jóval több a felderítetlen esetek száma. A fertőzöttek 50%-a homoszexuális férfi, ezt követik az intravénás kábítószer-élvezők, de egyre gyakoribb a betegség a heteroszexuálisok körében, és nő a számuk azoknak, akik nem megfelelően fertőtlenített orvosi eszközökkel vagy vérkészítmények által kapták meg a betegséget.

[link]

Ez csak a fizikai oldala a dolognak, de van más oldala is.

Adam Hood, egy volt homoszexuális története -

https://www.youtube.com/watch?v=1ZcBQhNWiis

Aztán van az Isten kinyilatkoztatása, a Biblia, ami téged nem érdekel.

2020. jún. 15. 20:50
 142/179 A kérdező kommentje:
141-es, akkor miért van az, hogy a fejlett, gazdaságilag erős és tőlünk fejlettebb Nyugaton egyre több országon legalizálják a melegházasságot ? (USA, Belgium, Hollandia, Egyesült Királyság, Írország, Finnország, Kanada, Németország, Spanyolország, Norvégia). Az ottani politikusok mind hülyék, vagy fordítva ülnek a biciklin, vagy mi ? Nem lehet, hogy nekünk kell felzárkózni a Nyugathoz, mind gazdaságilag, mind politikai-szociális-társadalmi értelemben ?
2020. jún. 15. 21:38
 143/179 A kérdező kommentje:

Mert ha 1-2 országban legalizálják, elintézem egy kézlegyintéssel az egészet,de nem ez a helyzet, ahol legális a melegházasság: Egyesült Államok

Argentína

Ausztrália (ország)

Ausztria

Belgium

Brazília

Dánia

Dél-afrikai Köztársaság

Egyesült Királyság

Finnország

Hollandia

Izland

Írország

Kanada

Kolumbia

Luxemburg

Németország

Norvégia

Portugália

Spanyolország

Svédország

Tajvan

Új-Zéland

Uruguay

Costa Rica

Ezek az országok akkor mind fordítva ülnek a biciklin, vagy mi a Jóisten ??

2020. jún. 15. 21:40
 144/179 A kérdező kommentje:
Írországban pedig népszavazáson döntöttek a kérdésről, nem is kis többséggel.... Akkor ezek a főként nyugati országok mind fordítva ülnek a biciklin ? Ha jól számoltam ez 24 ország. Szerintem ha ennyi országban legális, nem lehet annyival elintézni, hogy mind hülye.
2020. jún. 15. 21:43
 145/179 Tevenyereggyarto ***** válasza:
28%
Kiváncsi vagyok ,hogy mikor kezdenek kampányolni a hetero házasságok ellen betegségekre (is) hivatkozva, hasonlóan mint a #141-es. Ne feledjük: a válások 100%-ért a házasságok a felelősek. A válás pedig rossz dolog, szóval ?
2020. jún. 15. 21:52
 146/179 A kérdező kommentje:
Meg azért a 141-es ez alapján gond nélkül kollektíven lehülyéz 24 országot, amiket felsoroltam, ahol legális a melegházasság ?
2020. jún. 15. 21:57
 147/179 A kérdező kommentje:
De persze, rothadó Nyugat, bezzeg mi... Talán lehetne a Nyugattól tanulni gondolkodásban pl.. Ezért tart itt ez az ország, megyünk a saját fejünk után, de gazdaságilag is sokkal előrébb vannak tőlünk.
2020. jún. 15. 22:00
 148/179 A kérdező kommentje:
Csak Magyarország kb mindenben legalább 10-15 évre le van maradva a Nyugattól.
2020. jún. 15. 22:14
 149/179 anonim ***** válasza:
26%
Hát, amúgy az iszlám sok helyen egyezik a Bibliával, ott igazából nincs írva a melegekről, tehát valaki szerint nem tilos, én is közéjük tartozom. Akik szerint tilos, azok itt is homofóbok :/
2020. jún. 15. 23:32
 150/179 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, de amilyen sok gyűlölködő kommentet itt kaptam, elment a kedvem az élettől is. Írok a moderátoroknak, hogy töröljék a kérdésemet,elegem van, arctalanul van itt mindenki, csak a cseszegetés megy, törlöm az összes kérdésemet is, meg a gyakorit, mert az agyamra megy és ehhez nincs se idegzetem, sem gyomrom.
2020. jún. 15. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!