Keresztények, mit tennétek, ha kiderülne, hogy minden amiben eddig hittetek, hazugság volt ? Ha halálotok után nem lenne Túlvilág, csak a semmi, Isten nem létezne, nem lenne feltámadás, és kiderülne, hogy megvezettek benneteket a Bibliára hivatkozva.
Azt tennék, hogy meggyőzik magukat, hogy akik azt állítják, azok a Sátán által megvezetett emberek. Ők tudják, mi az igazság, mert a Bibliában le van írva, az meg Isten szava. Szóval, ugyanúgy maradnának vallásosak, semmi sem változna!
Maximum azok térnének ki, akik egyébként sem hittek igazán.
Ha nincs Isten, sem túlvilág, se semmi, akkor semmi sem számít, ugyan mit számítana, hogy tévedésben éltem?
Szerintem rosszabb lenne materialistaként élni és pofára esni, hogy mégis van túlvilág és Isten, stb.
Nem!
Ha Isten nem létezik, és én hívôként éltem meg az életem, akkor a halál után vége mindennek akkor úgyse tudok mit tenni mert vége, és nem fogok bosszankodni, mert nincs rá lehetôségem, Mert akkor a lélek se él tovább.
Ha valaki nem hisz Istenben és kiderül, hogy Isten létezik, az annak lesz kellemetlen aki reggel és este: "Isten nem létezik" szöveget tollta...úgy, hogy se bizonyítéka se semmi. Isten a szívek vizsgálója, Ô majd dönt igazságosan.
A tudósok között rengeteg hívô van ma is.
UI: Tudod a süllyedô hajón nincs ateista. 😉 Csak ez is egy másik történet, hogy valaki az utolsó pillanatban fordul Istenhez, és mikor jó volt dolga, ô elutasította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!