Isten és ti keresztények miért gyűlölitek a melegeket ? A keresztény Isten egyértelműen homofób a Biblia írása szerint. Konkrétan Isten megfenyegette őket, hogy a tüzes Pokolba dobja őket. És a keresztényeknek is mélyen elítélőek,ennyit a szeretetről
Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy nagyon vallásos vagyok, nem is vagyok teljesen ateista, picit talán hiszek benne, hogy van egy felsőbb entitás, aki hatalmasabb nálunk. A bibliai tanításokkal alapvetően egyetértek, sőt mindegyikkel, de 1 dologban viszont mélységesen nem, és ez eltávolított picit Istentől. Az, hogy ha 2 ember szereti egymást, és hűségesek egymáshoz, legyenek akár azonos neműek, Isten miért veti meg és utálja, gyűlöli őket ?2020. jún. 14. 02:06
131/179 anonim válasza:
Kérdező, #128 vagyok!
Bocsánat, nem támadni akartalak. Ha úgy tűnt, akkor elnézést kérek!
132/179 A kérdező kommentje:
Vagy ha nem is szeretünk mindenkit (ez túl nagy elvárás lenne), legalább minimális tisztelet legyen a másik iránt. Nekem is sokmindenben kell még fejlődnöm.
2020. jún. 15. 14:41
133/179 A kérdező kommentje:
Egyébként az egy ördögi dolog, mert aki elfogadásért kuncsorog, vagy könyörög, pont azt nem fogják az emberek elfogadni, sőt az embereknél ez visszatetszést fog kelteni. Rachel, téged is megértelek teljesen.
2020. jún. 15. 14:43
134/179 anonim válasza:
A kérdésre visszakanyarodva,nekem meg vannak homofób ateista ismerőseim. Máshol meg keresztény ismerősök vannak,akik nem azok. Ez elég vegyes.
135/179 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzászólást. Ezekkel is gazdagabb lettem :)
2020. jún. 15. 14:47
136/179 anonim válasza:
Szerintem a média is már idegesítően túltolja. Új játék,vagy új film,azonnal "hopp,egy meleg karakter...de még van egy rés,ide szerintetek befér egy néger?". Rasszista se vagyok,ezt gyorsan tisztázom,de ez valami iszonyat irritáló már. Aztán persze,ha tele a tököd vele,akkor te leszel a rasszista homofób. Ez csak arra jó,hogy megint legyen valami,ami megosztja az embereket.
137/179 A kérdező kommentje:
Mindenesetre azt látom, eléggé túltoltam a szekeret, úgyhogy lehet inkább nem írok többet.
2020. jún. 15. 14:52
138/179 A kérdező kommentje:
Mindenesetre én úgy vagyok ezzel, hogy ami nem érdekel, totálisan hidegen hagy, nem veszek tudomást arról a dologról, de úgy egyébként se gerjeszt nálam az olyan dolog indulatokat, ami totál érdektelen számomra.
2020. jún. 15. 14:56
139/179 A kérdező kommentje:
Mindenki éljen békében a másikkal.
Legyen világbéke ! :)
2020. jún. 15. 14:59
140/179 A kérdező kommentje:
Örök élet és Világbéke, az lemaradt :D :D :D
2020. jún. 15. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!