Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hisztek Istenben?

Ti hisztek Istenben?

Figyelt kérdés

Ha igen miert? Ha nem miert?

Mit szoltok ahhoz hogy Einstein is hitt Istenben,es hogy a tudomanyi egyetemek mostmar fontosabbnak tartjak a hitet es a hittant? Nehany egyetemen tanito baratom mondta,hogy azt tanuljak hogy csak Isten tud ilyen tokeletesen felepiteni egy embert. Velemeny?

2017. dec. 29. 22:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 anonim ***** válasza:
100%
De ilyan egyszerű az emberek hinni akartak valamiben és kitalálták ezt az egészet ennyi nem tudjátok megmagyarázni
2017. dec. 31. 15:13
 62/129 imakommandós ***** válasza:
100%
Ha nem lakozna az emberi testben bűnös természet akkor betegség és halál se létezne.
2017. dec. 31. 15:18
 63/129 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindenkinek van rossz oldala neked is de ehhez nincs köze Istenhez de pl egy újszülött beteg gyerek nem érdemli meg hogy meghaljon arra nem tudod azt mondani hogy bűnös és vannak keresztény vallásos beteg emberek is
2017. dec. 31. 15:34
 64/129 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert minden betegség puszta létezése is az ember hibája, mi?

Nem, ahogyan szerintetek van Isten teremtett mindent, köztük a halál vírusokat hordozó baktériumokat is.

2017. dec. 31. 15:41
 65/129 anonim ***** válasza:
100%
De itt akik hisztek Istenben, mi a véleményetek, a többi Istenről? A keresztény Isten hatalmasabb az Indiai Isteneknél? Vagy Krisnánál? Mert ezek nagyon külömbözőek. Például Shivának négy keze van, Meg vagy harmincméteresnek ábrázolják. Ha esetleg át akarná venni a világ ezen a részén is a uralmat, akkor akkor vajon legyőzné a keresztény Istent? Ki lehet az erősebb? én ugyan nem olvastam a bibliát, de halottam az özönvízről, meg szodomáról. Szóval biztos a Keresztény Isten is erős, de azér az indiai Istenek sokkal többen vannak, meg ráadásul egy oldalon állnak, legalábbis a nagy része. Franc tudja, de azér én itt egy kicsit megtántorodtam abban hogy kiben is kne hinni. Mert nyilván ahhoz kéne csapódni, aki az erősebb, csak ugye nem tudjuk ezt igy megmondani.
2017. dec. 31. 15:45
 66/129 anonim ***** válasza:
100%

Engem rengeteg nép mitológiája érdekel, a keresztény pont nem, de Thor tuti győzne. :D

Oké komolyabban, egy istennek vagy a hívei hite ad erőt, vagy egyszerűen ilyen erősnek keletkezett.

2017. dec. 31. 15:47
 67/129 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másban hisz ezis bizonyítja hogy nincs Isten
2017. dec. 31. 16:05
 68/129 anonim ***** válasza:
91%

Ha részese lehetek a keresztény egyháznak ha elfogasnarok Krisztust akkor megismernétek a mennyei atyát akinek gyermekei vagyunk.

Sokszor érzem úgy hogy Izajas jovendolese nemcsak Jézus korában érvényes hanem a mai korban"mert megkeményedett e népnek a szíve szemüket becsuktak hogy szemükkel ne lássanak szivukkel ne értse nem hogy meg ne térjenek és meg ne gyogyitsam őket"

Fogadható be szövetekben Istent és akkor másnak látjátok elhihetitek. Nem kel a világ bajai felett keseregni csak tenni a jót és még kell tagadni a gonoszt. Nem hinném hogy azzal hogy elmondjatok Istent minden rossznak meg hogy ő tehet minden rosszrol holott nem is hisztek benne. Szóval a felfogasotok eleve hibás. Ha nem hisztek benne akkor ne mondjátok rossznak. Ha pedig megismertük rájöttek hogy jó az Úr.

2017. dec. 31. 17:47
 69/129 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, de válaszolni enm tudsz arra, hogy miért teremtett betegségeket?

Miért szolgálnék ilyen lényt? Eleve, ki szeretne SZOLGÁLNI bárkit?

2017. dec. 31. 18:17
 70/129 anonim ***** válasza:
100%
Én ateista vagyok de egy vallásos erre egyből rávágja hogy azért vannak betegségek mert az ember eredendően bűnös és ez a büntetés ami nyilván hülyeség de ez van de én is szívesen meghallgatnék erről egy keresztény embert miért is szeretnél szolgálni valakit?
2017. dec. 31. 18:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!