Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hisztek Istenben?

Ti hisztek Istenben?

Figyelt kérdés

Ha igen miert? Ha nem miert?

Mit szoltok ahhoz hogy Einstein is hitt Istenben,es hogy a tudomanyi egyetemek mostmar fontosabbnak tartjak a hitet es a hittant? Nehany egyetemen tanito baratom mondta,hogy azt tanuljak hogy csak Isten tud ilyen tokeletesen felepiteni egy embert. Velemeny?

2017. dec. 29. 22:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/129 anonim ***** válasza:
100%

"Isten csak annak az életét menti meg aki elfogadja az ő szövetségét és betartja annak feltételeit."

Keresztény, hívő emberek közül is sokan vannak, akik borzalmas körülmények között élnek.

2017. dec. 31. 10:19
 52/129 imakommandós ***** válasza:
100%
Ezen a világon amikor az emberek elfogadják az Úr Jézus Krisztust megváltójuknak akkor még csak mód nyílik arra, hogy Isten akarata megvalósuljon az életükben. Senkire nem kényszeriti rá Isten az akaratát. Ha így lenne akkor már jelen lenne Isten országa és Jézus uralkodna a Földön. De egyenlőre a földi szintéren egyszerre müködik a sátán és Isten országa addig amig kézbe nem veszi Jézus a hatalmát.
2017. dec. 31. 10:38
 53/129 imakommandós ***** válasza:
100%
Mondani se kell, hogy az emberek aszerint adják az életükben a sátánnak vagy Istennek a hatalmat, hogy a bűnt vagy az igazságot szolgálják.
2017. dec. 31. 10:40
 54/129 anonim ***** válasza:
100%
És ha én az igazságot szolgálom (ez mit jelent ebben a megfogalmazásban?), de nem vagyok hívő, akkor mi a helyzet?
2017. dec. 31. 10:43
 55/129 anonim ***** válasza:
31%

Igen csak annak menti meg az életét aki elfogadja Őt.

Egyet szögezzünk le: Isten mindent tud.

Tudta hogy megkisérti az emberpárt a Sátán pontosan tudta hogy ez fog történni ÉS hagyta.

Tudta hogy nem állithat "Maga mellé" olyan embereket akik "álomban vannak" (Az édenben nem tudnak magukról az emberek).

A bűn szétszakitotta az embereket Istentől, a bűn miatt nem látjuk Őt teljesen, mert a bűn = Sátán fegyvere.

De elküldte a Fiát, a Krisztust és azt mondta hogy HINNI kell és segitséget kérni és Ő segit annak aki kéri, vezeti, irányitja,

de megoldani a problémákat helyettünk nem fogja!

Itt kell lennünk a Földön épp magunk miatt, hogy kitörjünk a bűnből a rabságból és Istenben Higgyünk és visszanyerjük EREDETI Örök életünket!

2017. dec. 31. 10:44
 56/129 anonim ***** válasza:
100%

Egy könyv szerint elitek az életeteket akkor én Harry Potter szerint élet az életem ugyan olyan.Nem tudok olyan magyarázatot adni ami nem egy könyv mond. Istene elvileg szereti az embereket és mindent megbocsát de mégis annyian szenvednek vallásos és nem vallásos emberek is ha létezne nem hiszem hogy jó lenne

Te irányítod a sorsodat nem isten nem imádkozni kell hanem tenni úgy tudsz előre haladni.

Ez az egész csak manipuláció pénzbehajtás régen is csak hazudtak az embereknek és Irányitották őket mennyi vallásháború volt hány ártatlan nőt égettek el mert azt hitték "boszorkány" volt és hány olyan embert öltek meg akik tagadták isten lézetését

2017. dec. 31. 11:04
 57/129 anonim válasza:
100%
Én mind a 2000+ Istenben hiszek miért is? Talán mert nem tudom elfogadni,hogy a halál után nincs élet.
2017. dec. 31. 13:58
 58/129 anonim ***** válasza:
100%
Ha isten mindenkit nagyon szeret, miért születik olyan sok gyerek kéz vagy láb nélkül, miért vannak éhező gyerekek? Miért vannak betegségek?
2017. dec. 31. 14:06
 59/129 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs Isten
2017. dec. 31. 14:47
 60/129 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés nem ilyen egyszerű.
2017. dec. 31. 14:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!