Ti hisztek Istenben?
Ha igen miert? Ha nem miert?
Mit szoltok ahhoz hogy Einstein is hitt Istenben,es hogy a tudomanyi egyetemek mostmar fontosabbnak tartjak a hitet es a hittant? Nehany egyetemen tanito baratom mondta,hogy azt tanuljak hogy csak Isten tud ilyen tokeletesen felepiteni egy embert. Velemeny?
80-as.
Itt a valasz,amit te magad is kikovetkeztethetsz:
Ekkor jon a tudomany,talan ugy lehetne megkozeliteni. Mert permetezzuk a gyumolcsoket? A sok adalek? Kola,cigi,mindenben a mereg.A rossz levego. Ezt mind az ember teszi,ugyan miert okolnank erte Istent?
Nagyon sok kerdezo alapveto dolgokat kerdez,amiket en mar altalanos iskola also tagozataban megtanultam hittan oran,utana kell nezni,ha kedv van bemenni egy templomba es megkerdezni egy papot,vagy aki ott van eppen. Ha erdekelne titeket kicsit a dolog es nem csak ravagnatok a kerdest konnyen,akkor rajohetnetek mindenre. Annyit kerdezitek ugyanazt...EN NEM AKARTAM VESZEKEDEST KEZDEMENYEZNI,EGY ARTATLAN KERDES AMI TUDOM HOGY ERZEKENY TEMA,DE KIVANCSI VOLTAM.MINDENKI EGY BIZONYITVANYT MUTAT MAGAROL HA BELEKOT A MASIKBA,HISZEN NRKI IS LEHET VELEMENYE. EGYEBKENTIS,EGY 14EVES LANY MIERT AKARNA *INTERNETES HABORUT* KEZDEMENYEZNI? :D
Szep napot nektek,es boldog uj evet. Koszonom a valaszokat. ☺
Miért kellene elfogadunk egy olyan lény szavait tanításait amit nem tudnak bebizonyítani hogy létezik? Én is tudnêk idézni pl a Charlie és a csokigyárból meg sem létezik William Wonka
És ha valaki megkéri hogy bizonyítsd be hogy létezik kérlek ne úgy tedd hogy van és kész mindig is volt vagy le van írva a bibliába ezeket nem lehet elfogadni
Nem fenyeget senki senkit.
En plane nem.
Nem vagyok tudos hogy mindenre tudjam a valaszt. De jo hogy mindenki kiszurja a legkisebb rosszat is a masikban. Vagy a hibat.
Nem rólad van szó -.- de valaszolhatnál erre is
Miért kellene elfogadunk egy olyan lény szavait tanításait amit nem tudnak bebizonyítani hogy létezik? Én is tudnêk idézni pl a Charlie és a csokigyárból meg sem létezik William Wonka
És ha valaki megkéri hogy bizonyítsd be hogy létezik kérlek ne úgy tedd hogy van és kész mindig is volt vagy le van írva a bibliába ezeket nem lehet elfogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!