Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hisztek Istenben?

Ti hisztek Istenben?

Figyelt kérdés

Ha igen miert? Ha nem miert?

Mit szoltok ahhoz hogy Einstein is hitt Istenben,es hogy a tudomanyi egyetemek mostmar fontosabbnak tartjak a hitet es a hittant? Nehany egyetemen tanito baratom mondta,hogy azt tanuljak hogy csak Isten tud ilyen tokeletesen felepiteni egy embert. Velemeny?

2017. dec. 29. 22:21
 81/129 A kérdező kommentje:

80-as.

Itt a valasz,amit te magad is kikovetkeztethetsz:

Ekkor jon a tudomany,talan ugy lehetne megkozeliteni. Mert permetezzuk a gyumolcsoket? A sok adalek? Kola,cigi,mindenben a mereg.A rossz levego. Ezt mind az ember teszi,ugyan miert okolnank erte Istent?

2018. jan. 1. 19:24
 82/129 anonim ***** válasza:
100%
Na és a vírusokkal, baktériumokkal mi van?
2018. jan. 1. 19:28
 83/129 A kérdező kommentje:

Nagyon sok kerdezo alapveto dolgokat kerdez,amiket en mar altalanos iskola also tagozataban megtanultam hittan oran,utana kell nezni,ha kedv van bemenni egy templomba es megkerdezni egy papot,vagy aki ott van eppen. Ha erdekelne titeket kicsit a dolog es nem csak ravagnatok a kerdest konnyen,akkor rajohetnetek mindenre. Annyit kerdezitek ugyanazt...EN NEM AKARTAM VESZEKEDEST KEZDEMENYEZNI,EGY ARTATLAN KERDES AMI TUDOM HOGY ERZEKENY TEMA,DE KIVANCSI VOLTAM.MINDENKI EGY BIZONYITVANYT MUTAT MAGAROL HA BELEKOT A MASIKBA,HISZEN NRKI IS LEHET VELEMENYE. EGYEBKENTIS,EGY 14EVES LANY MIERT AKARNA *INTERNETES HABORUT* KEZDEMENYEZNI? :D

Szep napot nektek,es boldog uj evet. Koszonom a valaszokat. ☺

2018. jan. 1. 19:31
 84/129 A kérdező kommentje:
Virusok es ilyenek is a termeszetben fordulnak elo,ez is ahoz a temahoz tartozik. En sem vagyok egy tudos hogy mindent tudjak. Nezz utana kerlek ha erdekel:)
2018. jan. 1. 19:32
 85/129 anonim ***** válasza:
95%
Ha a te logikát szerint haladunk akkor a természetet isten teremtette szóval az ő hibája :D te mindent elhiszel amit mondanak órán ? Akkor amit fizikán bioszféra vagy kémiából mondták azt miért nem hitted el ? Nekem is KÖTELEZŐEN kellett járnom hittantra én is tanultam ilyen hülyeségeket kértem a tanárt hogy bizonyítsda be a biblia nélkül de nem tudta azt mondta hogy a pokol tuzen fogok megégni :D
2018. jan. 1. 20:24
 86/129 anonim ***** válasza:
92%
Én vagyok felelős a tetteimért nem fogok más mögé bújni
2018. jan. 1. 20:25
 87/129 anonim ***** válasza:
96%
#85 na erről beszéltem. A kereszténység a szeretet vallása, de azért azzal fenyegetnek hogy a pokolra jutsz XD
2018. jan. 1. 20:27
 88/129 anonim ***** válasza:
91%

Miért kellene elfogadunk egy olyan lény szavait tanításait amit nem tudnak bebizonyítani hogy létezik? Én is tudnêk idézni pl a Charlie és a csokigyárból meg sem létezik William Wonka

És ha valaki megkéri hogy bizonyítsd be hogy létezik kérlek ne úgy tedd hogy van és kész mindig is volt vagy le van írva a bibliába ezeket nem lehet elfogadni

2018. jan. 1. 20:31
 89/129 A kérdező kommentje:

Nem fenyeget senki senkit.

En plane nem.

Nem vagyok tudos hogy mindenre tudjam a valaszt. De jo hogy mindenki kiszurja a legkisebb rosszat is a masikban. Vagy a hibat.

2018. jan. 1. 20:32
 90/129 anonim ***** válasza:
91%

Nem rólad van szó -.- de valaszolhatnál erre is

Miért kellene elfogadunk egy olyan lény szavait tanításait amit nem tudnak bebizonyítani hogy létezik? Én is tudnêk idézni pl a Charlie és a csokigyárból meg sem létezik William Wonka

És ha valaki megkéri hogy bizonyítsd be hogy létezik kérlek ne úgy tedd hogy van és kész mindig is volt vagy le van írva a bibliába ezeket nem lehet elfogadni

2018. jan. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!