Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hisztek Istenben?

Ti hisztek Istenben?

Figyelt kérdés

Ha igen miert? Ha nem miert?

Mit szoltok ahhoz hogy Einstein is hitt Istenben,es hogy a tudomanyi egyetemek mostmar fontosabbnak tartjak a hitet es a hittant? Nehany egyetemen tanito baratom mondta,hogy azt tanuljak hogy csak Isten tud ilyen tokeletesen felepiteni egy embert. Velemeny?

2017. dec. 29. 22:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 anonim ***** válasza:
95%

Már három ember írt rám privátban, hogy elmondja az "érveit" Isten létezése mellett.

Az első kettőnél rákérdeztem a vírusos, keresztes hadjáratos témára, azóta se válaszoltak. :D A harmadik úgy írta, hogy "Isten teremtett, nyilván"

Ha a Biblia mást írna, mást hinnél. A tudományos tények viszont tények, ezeket tudni vagy nem tudni lehet, nem hinni.

2018. jan. 1. 20:44
 92/129 A kérdező kommentje:

90-es

Maskepp nehez lenne😅

Nem akarok amugy semmit se bizonygatni. Ha van van,ha nem akkor nem. Ez a te dontesed. En senkit nem akarok meggyozni semmirol. Koszonom amiert ennyi kotekedo ember ugrott ide csak mert megkerdeztem a velemenyet.☺

2018. jan. 1. 20:54
 93/129 anonim ***** válasza:
100%
Úgy se tudnál meggyőzni senkit, másfelől miért kötekvés, ha valakit érdekel egy kérdésre a válasz?
2018. jan. 1. 20:56
 94/129 A kérdező kommentje:
Ha erdekel egy kerdesre egy valasz akkor szebben is feltehetned.
2018. jan. 1. 20:59
 95/129 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt mindenki normális hangnemben kérdezett, mindegy.

Isten teremtett mindent, nem? Köztük a vírusokat, a baktériumokat, halálos növényeket stb., és ezeket még az ember előtt. Erre mi oka lehetett?

2018. jan. 1. 21:01
 96/129 anonim ***** válasza:
100%
Hagy csak nem tudnak racionális választ adni
2018. jan. 1. 21:08
 97/129 anonim ***** válasza:
95%
Nem tagadom a létezését, de szivből utálom. A bibliában a szeretetről beszél, de nem cselekszi! Hány hivő ember hajléktalan? Hány hivő ember éhezik? Akit szeretünk azt nem hagyjuk a sz@rban, hanem segitünk neki! Ellenben istennel, aki ha lézeik, akkor elhagyta az emberiséget. Már az teremtésnél olvashatjuk, hogy megbanta hogy embert teremtrtt a földre. De szeret mindenkit! I love jesus!
2018. jan. 3. 00:21
 98/129 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Én pedig tényleg, szívből sajnálom hogy így látod. Hidd el, ez rossz Istenkép.

Volt egy bölcs ember, aki azt ma, hogy ha nincs Isten, akkor az az isten, aki a Bibliát kitalálta, megírta. Miért? Mert akkor tanitás van benne, olyan dolgok, amit egy ember elképzelni nem tud.

Mit gondolsz, mi a szeretet, ha nem az, hogy Isten az Ő egyszülött Fiát, aki Uralkodásra rendeltetett, elküldi, emberré válik a Messiás, mint Jézus Krisztus, majd pedig 3,5 év múlva Istenaz, mint Atya, hagyja szenvedni a Fiát olyan lényekért, akik nem szeretik, fellázadtak? Ha apa vagy, tudod milyen érzés. Ő mégis elfordult azért, hogy TE éljél. (Meg én :D )Fel tudod ezt fogni? Úgy, hogy még mindig ezt nem ismerted fel, és azt mondod , hogy utálod, még így is. Valóságosan. Képzeld, Ő jobban szeret téged, mint bárki. És nyilván mindenkit, de a lázadás által a Sátánnak is van hatalma a világ felett, ezért van a szegénység, az gyülölet, halál, stb.

De ettől még ha elfogadod Őt, mint Megváltót , Jézus Krisztust, örök életed lehet.

Arra viszont még nem láttam a választ a kedves válaszolóktól, hogy mi a helyzet a kémiai evolúcióval, mi a helyzet azzal, hogy a termodinamika első és második főtétele cáfolja mind két Világegyetem "létrejöttét", stb stb stb.

Nincs válasz. Szükségképpen van Teremtő, van Izraelnek Szentje, Ábrahám, Izsák, Jákob Istene, létezik, él és dinamikusan dolgozik a Megváltó! ;)

2018. jan. 3. 22:08
 99/129 anonim ***** válasza:
94%

'Volt egy bölcs ember, aki azt ma, hogy ha nincs Isten, akkor az az isten, aki a Bibliát kitalálta, megírta"

Ennek a mondatnak nincs semmi értelme mert ha nincs isten akkor nincs isten aki megírja a bibliát azt a könyvek emberek irtak csak fikció kitaláció

2018. jan. 3. 22:24
 100/129 anonim ***** válasza:
100%
Könyvet*
2018. jan. 3. 22:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!