Ti hisztek Istenben?
Ha igen miert? Ha nem miert?
Mit szoltok ahhoz hogy Einstein is hitt Istenben,es hogy a tudomanyi egyetemek mostmar fontosabbnak tartjak a hitet es a hittant? Nehany egyetemen tanito baratom mondta,hogy azt tanuljak hogy csak Isten tud ilyen tokeletesen felepiteni egy embert. Velemeny?
"Nehany egyetemen tanito baratom mondta,hogy azt tanuljak hogy csak Isten tud ilyen tokeletesen felepiteni egy embert."
És ugyan miféle egyetemen, meg milyen kurzus keretei között?
Nem hiszek, de ahogy a töri tanárom mondta: aki hisz istenben annak van aki nem hisz annak nincs
(Az esedleges viták miatt írtam le)
Nem hiszek, mert egyszerűen nem lehet benne hinni..
(Csak megjegyzem, hogy Einstein nem hitt Istenben, de teljesen lényegtelen, nem a más véleményére kell hivatkozni!)
Einstein nem hitt benne, hanem nem tagadta a létezését.
A kettő nem ugyanaz.
Amúgy milyen egyetemről van szó, ez engem is érdekel.
Nem hiszek. Egyszerűen nekem ez annyira egy szinten van egy Harry Potter féle történettel.
Miért ne jöhetett volna létre ez a világ isteni beavatkozás nélkül? Annyi hihetetlen és lehetetlennek tűnő dolog létezik a Földön túl is.
Igen, elhiszem amit a Biblia leír.
Minden jel arra mutat, ilyen tökéletesen felépített világ, nem fog kialakulni a nagy bummtól, az előlenyek végképp nem, de a bolygók se.
Van élet a Földön, oxigén, levegő, víz a legfontosabbak az élethez..több növény és elelmiszer van, Isten erre is gondolt, tudta, hogy lesz aki nem fogja ezt meg azt megenni.
A Föld tökéletes távolságra van a Naptól, ha közelebb volna megégnénk, távolabb mrgfagynánk, van gravitáció, tudunk egymással kommunikálni, be tudjuk népesíteni a Földet.
Istennel tudunk kommunikálni is, és Ő megadja a választ a kérdéseinkre.
Ha kell még érv holnapig gondolkodok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!