Isz.400-ig miért nem létezett a Szentháromság?
590.
Az volt a kérdés,hol irja a biblia "Fiú Isten"?Te erre csak maszatolsz.De hát ha nemirja nincs mit tegyél.Legfennebb elismered,hogy nem irja és Isten előtt szerencsés helyzetbe kerülsz.
591
Mind a három igében szó szerint Istennek nevezik Jézust. Mégis mi a fenét vársz, ha az orrod alá dugott konkrét bizonyíték sem elég jó?
Nem belemagyarázás, nem terelés, hanem a szó szoros értelmében Istennek hívják! Mit nem értesz ezen?
592.
Szégyeld maga ,miután nincs igazad még a személyeskedéstől sem riadsz vessz.
Te és a kedves barátod mondjátok" Fiú Isten "mert Szerintetek irja a biklia ,és előálsz sovén vallásos megnyilvánulással.
Olyan nehéz idézni ha irja?
593
???
Ennek az egésznek semmi értelme nem volt.
Ott van 3 ige is ahol Istennek nevezik a Fiút. Ezt kérted, megkaptad, akkor meg mit akadékoskodsz?
594.
Nem értelek titeke .István35.az 586 bejegyzésben azt irja "Fiú Isten".
Moot a 23%kérdezi nyomatékosan,hol ira,és kéri az idézetet ti pedig jőtök,hogy három helyen irja,de idézet nincs.De mivel ez a kifejezés nincs a Bibliában azért nem kap választ.Inkább átcsapsz személyeskedésbe.
Ez már megalázó nem a 23%-nak hanem neked:vagy ne válaszolj vagy legyél őszinte és ne keményits be személyeskedéssel és terelésel.
Ez pont olyan mint a komunizmusban,a vasárnapot munkával ünnepeljük.
595
"Ott van 3 ige is ahol Istennek nevezik a Fiút. Ezt kérted, megkaptad, akkor meg mit akadékoskodsz?"
Neked is ezt tudom mondani, konkrétan meg is jelöltem három igét, ahol a Fiúról, Jézusról van szó, és Istennek hívják.
Hol a probléma?
596.
Ember, hol irja" Fiú Isten "?
Ha nem akarsz ne válaszolj,de ne terelj.
Mi nem világos a három igében, amit hoztam?
De akkor legyen csak egy, a Róma 9:5 konkrétan mindenek felett áldandó Istennek nevezi a Fiút.
Roma.9:5.Itt ebben az igében hol van az a főnév ebben az alakban "Fiu Isten"?
Öszvér módjára makacskodsz egy nemlétező dolog mellett,ezért nem jó veled vitatkozni.
Neked az elképzelésed fontosabb, nem az Isten szava pontos értelmezése.
Nem keresztényhez méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!